ZAGŁĘBIE S.-JAGIELLONIA B. 03.06 godz. 17 WSZYSCY NA BIAŁO!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez _artur_ 2007-06-04, 8:01 am

co niektorym grubo sie popierdolilo w dupach,dramat z tym podbieganiem i klaskaniem z jaga.
_artur_

Postprzez Zuk 2007-06-04, 11:39 am

_artur_ napisał(a):co niektorym grubo sie popierdolilo w dupach,dramat z tym podbieganiem i klaskaniem z jaga.

Widze, ze jeszcze nie wszyscy wytrzezwieli ... to jest piękne kiedy dwa zespoly wspolnie cieszą sie z awansu mimo iz nie mają ze sobą zgody ...

dla takich chwil warto zyc ... kierunek EKSTRAKLASA !
Zuk

Postprzez Sailor 2007-06-04, 1:22 pm

Tak jak Kibice przy odbieraniu czeków za najlepszą oprawy podali sobie dłoń (rozdanie nagród Orange Lech Legia Górnik ) tak kibice Jagi i Zagłebia przybili piątki ciesząc się ze wspólnego awansu i doprawdy obie strony wiedzą kim są z kim są co ich dzieli i łączy a że wzajemnie się szanują .... należy się cieszyć i wskazywać za przykład innym którzy do tego nie dorośli ! Nie napinam , gratuluję szacunekczek dal Was !!!

I liga I liga BKS !!!
Tylko Jagiellonia !!!
Sailor

Postprzez Anecioreczek 2007-06-04, 1:39 pm

_artur_ napisał(a):co niektorym grubo sie popierdolilo w dupach,dramat z tym podbieganiem i klaskaniem z jaga.

No tak;] Przecież lepiej było podbiec do Jagi i opierdalać ich pięsciami,umawiać sie na solówy i zachęcać do walki,tak jak to niektórzy KIBICE robili...
Anecioreczek

Postprzez warszawianin 2007-06-04, 2:17 pm

Anecioreczek napisał(a):

No tak;] Przecież lepiej było podbiec do Jagi i opierdalać ich pięsciami,umawiać sie na solówy i zachęcać do walki,tak jak to niektórzy KIBICE robili...

WITAM BEDZIE TO MÓJ PIEWSZY I CHYBA OSTANI POST NA WASZYM FORUM
powiem tak jako kibic Legii czuje sie zbulwersowany tym co się stało po zakończeniu meczu,nie po to jechałem tyle kilometrów wpomóc jak mi sie wydawało najlpeszą zgodę mojego klubu,żeby po meczu być śwaidkiem watlpliwej przyjemności wydarzenia bratania sie kibiców Zagłebia z jaga,rozumiem ze nie była to kumatta częsc itp itp ale żeby nie ogarnąc tego smutne pozostaje żal i smutek.

po meczu zachowanie jakis dziadów w szliakch Zagłebia nie do pmyślenia krzyczenie "legia warszawa k***a niemrawa" wydarzenia takie mialy miejsce niekeidy w szczecinie ale u Was:/

MIMO TO GRATULUJE AWANSU
warszawianin

Postprzez mario999 2007-06-04, 3:49 pm

warszawianin napisał(a):
Anecioreczek napisał(a):

WITAM BEDZIE TO MÓJ PIEWSZY I CHYBA OSTANI POST NA WASZYM FORUM
powiem tak jako kibic Legii czuje sie zbulwersowany tym co się stało po zakończeniu meczu,nie po to jechałem tyle kilometrów wpomóc jak mi sie wydawało najlpeszą zgodę mojego klubu,żeby po meczu być śwaidkiem watlpliwej przyjemności wydarzenia bratania sie kibiców Zagłebia z jaga,rozumiem ze nie była to kumatta częsc itp itp ale żeby nie ogarnąc tego smutne pozostaje żal i smutek.

po meczu zachowanie jakis dziadów w szliakch Zagłebia nie do pmyślenia krzyczenie "legia warszawa k***a niemrawa" wydarzenia takie mialy miejsce niekeidy w szczecinie ale u Was:/

MIMO TO GRATULUJE AWANSU
akurat byla to kumata grupa w przeciwienstwie do palantow z warszawy ktorzy chyba pomylili stadiony bo rzadzic to sobie moga u siebie a nie w sosnowcu. pozdrowienia dla normalnych legionistow
mario999

Postprzez Piter24DG 2007-06-04, 4:34 pm

akurat byla to kumata grupa w przeciwienstwie do palantow z warszawy ktorzy chyba pomylili stadiony bo rzadzic to sobie moga u siebie a nie w sosnowcu. pozdrowienia dla normalnych legionistow[/quote]

Boże chroń nas przed sezonowymi kibicami. Prosze moderatorów o zamkniecie tematu bo widac ze coniektórych przerosła ranga wczorajszego meczu, a kibice.net nie spi i zaraz bedzie megasensacja na całą polske ze Zaglebie zerwało sztame z Legia przez 20 niekumatych karków z Warszawy kosztem Jagielloni Białystok
Piter24DG

Postprzez Siara 2007-06-04, 4:37 pm

Niektorym "kibicom" chyba pipier...oliło sie w glowkach, nie zasluzyli na awans "swojej" druzyny... Chcieli chyba odebrac ta wielka radosc zdrowszej wiekszosci kibicow Zagłębia Sosnowiec. Bez sensu!
Siara
Żółta kartka

Postprzez Piter24DG 2007-06-04, 4:44 pm

Siara napisał(a):Niektorym "kibicom" chyba pipier...oliło sie w glowkach, nie zasluzyli na awans "swojej" druzyny... Chcieli chyba odebrac ta wielka radosc zdrowszej wiekszosci kibicow Zagłębia Sosnowiec. Bez sensu!

Jezeli ten tekst jest skierowany w moją strone to zapytam tylko gdzie jest ta zdrowsza wiekszosc kibicow Zaglebia jak trzeba jezdzic na wyjazdy na drugi koniec kraju i odpierac ataki przeciwników Aha zapomnialem siedzi na kibice.net albo 90minut.pl i kozaczy zza monitora
Piter24DG

Postprzez ziomek1984 2007-06-04, 4:51 pm

Tak żeby sprawa była jasna. Jeśli ktoś przybija "piatki" z układem to ma coś chyba z głową. Dobra. Widze że temat już zchodzi z drogi. Zamykamy. Dzięki dla (L) za odwiedziny.Wpadajcie częściej.
ziomek1984

Poprzednia strona

Powrót do Kibice