Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
_artur_ napisał(a):co niektorym grubo sie popierdolilo w dupach,dramat z tym podbieganiem i klaskaniem z jaga.
_artur_ napisał(a):co niektorym grubo sie popierdolilo w dupach,dramat z tym podbieganiem i klaskaniem z jaga.
Anecioreczek napisał(a):_artur_ napisał(a):co niektorym grubo sie popierdolilo w dupach,dramat z tym podbieganiem i klaskaniem z jaga.
No tak;] Przecież lepiej było podbiec do Jagi i opierdalać ich pięsciami,umawiać sie na solówy i zachęcać do walki,tak jak to niektórzy KIBICE robili...
akurat byla to kumata grupa w przeciwienstwie do palantow z warszawy ktorzy chyba pomylili stadiony bo rzadzic to sobie moga u siebie a nie w sosnowcu. pozdrowienia dla normalnych legionistowwarszawianin napisał(a):Anecioreczek napisał(a):_artur_ napisał(a):co niektorym grubo sie popierdolilo w dupach,dramat z tym podbieganiem i klaskaniem z jaga.
No tak;] Przecież lepiej było podbiec do Jagi i opierdalać ich pięsciami,umawiać sie na solówy i zachęcać do walki,tak jak to niektórzy KIBICE robili...
WITAM BEDZIE TO MÓJ PIEWSZY I CHYBA OSTANI POST NA WASZYM FORUM
powiem tak jako kibic Legii czuje sie zbulwersowany tym co się stało po zakończeniu meczu,nie po to jechałem tyle kilometrów wpomóc jak mi sie wydawało najlpeszą zgodę mojego klubu,żeby po meczu być śwaidkiem watlpliwej przyjemności wydarzenia bratania sie kibiców Zagłebia z jaga,rozumiem ze nie była to kumatta częsc itp itp ale żeby nie ogarnąc tego smutne pozostaje żal i smutek.
po meczu zachowanie jakis dziadów w szliakch Zagłebia nie do pmyślenia krzyczenie "legia warszawa k***a niemrawa" wydarzenia takie mialy miejsce niekeidy w szczecinie ale u Was:/
MIMO TO GRATULUJE AWANSU
Siara napisał(a):Niektorym "kibicom" chyba pipier...oliło sie w glowkach, nie zasluzyli na awans "swojej" druzyny... Chcieli chyba odebrac ta wielka radosc zdrowszej wiekszosci kibicow Zagłębia Sosnowiec. Bez sensu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników