Z wcześniej podawanych informacij wynikało że jak do środy nie pujdze 450 biletów to zostanie odwołany pociąg . Tak sie własnie stało i co teraz ?? (pewnie tylko grożby ) ObyOdpowie ktoś kiedyś :evil: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Z wcześniej podawanych informacij wynikało że jak do środy nie pujdze 450 biletów to zostanie odwołany pociąg . Tak sie własnie stało i co teraz ?? (pewnie tylko grożby ) ObyOdpowie ktoś kiedyś :evil: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
a ja mam nadzieje, ze ktos ci kiedys dupe skopie za takie wpisy na forum :evil:W[L]A napisał(a):ja to Ci nie odpowiem zbytnio bo nie wiem co sie tam u was dzieje :D mam nadzieje ze chociaz w radzionkowie da sie z brama ruszyc?? z Legia nie takie numery byly :D
Polak_sts1906 napisał(a):Mam pecha:( Wczoraj jak wracałem z sosnowca to po drodze mi bilet na Radzionków wypadł z kieszeni:( Pamiętam, że numer był ok. 350. Martwię się, że teraz mogą być małe komplikacje. Czy w tej sytuacji zostanę wpuszczony do specjala? Mogę potwierdzić,że się zapisywałem i kasę wpłaciłem. Na liście imiennej jest mój peselek zapisany. Pierwszy raz mi się taka sytuacja zdarzyła:(
BrzydaL napisał(a):Polak_sts1906 napisał(a):Mam pecha:( Wczoraj jak wracałem z sosnowca to po drodze mi bilet na Radzionków wypadł z kieszeni:( Pamiętam, że numer był ok. 350. Martwię się, że teraz mogą być małe komplikacje. Czy w tej sytuacji zostanę wpuszczony do specjala? Mogę potwierdzić,że się zapisywałem i kasę wpłaciłem. Na liście imiennej jest mój peselek zapisany. Pierwszy raz mi się taka sytuacja zdarzyła:(
AH te procenty :lol: :lol: :lol:
Leyton napisał(a):Poczytajcie, bo dość ciekawe. Dobrze, że chociaż niektórzy znają swoje miejsce w szeregu.
http://members.lycos.co.uk/emipk/phpBB2 ... .php?t=425
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników