"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: return

Postprzez mayday77 2007-05-24, 9:39 pm

cezaros_prowokator napisał(a):a może Kapo wroci na mecz ze ślaskiem :)

Kapo pracuje w (XXXX) i nie ma czasu na chodzenie na mecze.
Niestety nie mamy "wodza"który poprowadzi doping na Śląsku i Jadze,Kamil nie może,Krzywy też.
Ostatnio edytowano 2007-06-01, 4:23 am przez mayday77, łącznie edytowano 1 raz
mayday77

Postprzez FuBu 2007-05-25, 7:05 am

a Ty k***a co taki zorientowany jestes kto może, a kto nie moze ?? i co to kogo obchodzi, gdzie kto pracuje !
FuBu

Postprzez Przemek26 2007-05-25, 9:02 am

FuBu napisał(a):a Ty k***a co taki zorientowany jestes kto może, a kto nie moze ?? i co to kogo obchodzi, gdzie kto pracuje !

Odpowiedział na pytanie dotyczące kapo a jednocześnie dał informacje o dwóch pozostałych żeby nie było kolejnych pytań.
Nie rozumiem twojej agresywnej wypowiedzi.
Przemek26

Postprzez Konew 2007-05-25, 7:57 pm

No miejmy nadzieje że ULTRASI I WSZYSCY KIBICE staną na wysokości zadania i będzie naprawde dobry doping!!!Jutro wszyscy na LUDOWY marsz!!!
Konew

Postprzez Konew 2007-05-26, 11:04 pm

Na Jadze musi być dobre nagłośnienie.To znacznie ułatwi sprawę dopingu. Gdyby było tak jak przed meczem ze Śląskiem to by było zajebiście. Potem też dało się słyszeć co wodzirej zapodawał przynajmniej z mojej perspektywy bo stałem dość blisko gniazda a ci co stali od niego w znacznej odległości to pewnie już gorzej tak więc trzeba coś z tym problemem zrobić bo czasu pozostało już nie za wiele!!!
Konew

Postprzez drewinio 2007-05-31, 3:22 pm

FuBu odrazu widac ze kibic Zaglebia z Ciebie jak ta lala. Widac to po ilosci Twoich postow oraz po dacie rejestracji.Pewnie nigdy na oczy nie widziales zadnego z tych o ktorych pisal majday77. Zaloze sie ze pytanie" gdzie jest stadion zaglebia" rozlozylo by cie na lopatki i bys sie eni popisal. CO po niektorzy rodzice zawczesnie kupuja swoim milusinskim neostrade.

Konew swiete slowa. Naglosnienie to jest to co nam brakuje. Roznice bylo widac chociazby na meczu ze slaskiem. Dobre naglosnienie (radiowezel) oraz zle naglosnienie ( szczekaczki).
W meczu z Jaga nie martwilbym sie tym zbytnio. Jezeli uda sie ludowy zapelnic to mecz tej rangi sam nas poniesie.
drewinio

Postprzez FuBu 2007-05-31, 6:12 pm

Oj zdziwił bys sie... a patrzec to powinienes na treść postów, a nie ich ilość i daty.

Jak o czyms pisze to chyba wiem. I co był Krzywy na Śląsku czy może "nie mógł" jak kolega napisał ? przeczytaj, pomyśl i dopiero wyskakuj z napinką o dzieciach neostrady. O twojej "kumatosci" świadczy dyskutowanie tutaj o nagłosnieniu, a nie na forum kibiców gdzie jest to omawiane.
FuBu

Postprzez drewinio 2007-05-31, 11:01 pm

FuBu napisał(a):Oj zdziwił bys sie... a patrzec to powinienes na treść postów, a nie ich ilość i daty.

Jak o czyms pisze to chyba wiem. I co był Krzywy na Śląsku czy może "nie mógł" jak kolega napisał ? przeczytaj, pomyśl i dopiero wyskakuj z napinką o dzieciach neostrady. O twojej "kumatosci" świadczy dyskutowanie tutaj o nagłosnieniu, a nie na forum kibiców gdzie jest to omawiane.

1. Tresc: twoj post nie mial zadnej tresci
2. A nei widziales Krzywego na Slasku?
3. Osoba ktora sie napina jestes ty wyskakujac z takim tekstem jak w poprzednim poscie.
4. Gdybys czytal regulamin to bys wiedzial iz na tym forum nie stosuje sie wulgaryzmow
5. Pisze tutaj bo taki mam kaprys. Jak bede mial ochote to wyskrobie posta na murze i nic ci do tego. To jest dzial kibicow temat o mlynie i to tez ma czemus sluzyc.

Dobra koniec dyskusji FuBu to do niczego nei prowadzi i wychodzi poza temat.
drewinio

Postprzez ziomek1984 2007-06-01, 4:24 am

Panowie wszelkie nieporozumienia wyjaśniać na priv!!!
ziomek1984

Postprzez drewinio 2007-06-01, 12:33 pm

A ja na gniezdzie widzialbym tego goscia :D

http://www.youtube.com/watch?v=ngOFz-nW ... ed&search=
drewinio

Postprzez sanhedryn_zla 2007-06-02, 4:47 pm

drewinio napisał(a):FuBu odrazu widac ze kibic Zaglebia z Ciebie jak ta lala. Widac to po ilosci Twoich postow oraz po dacie rejestracji.Pewnie nigdy na oczy nie widziales zadnego z tych o ktorych pisal majday77. Zaloze sie ze pytanie" gdzie jest stadion zaglebia" rozlozylo by cie na lopatki i bys sie eni popisal. CO po niektorzy rodzice zawczesnie kupuja swoim milusinskim neostrade.

widac trza bylo sie zarejtrowac jakies 8 lat temu wtedy bys klanial sie do pasa a jak jeszcze by sie mialo tak z 5tys. postow to wogole chyba bys do kija przystepowal co? zastanow sie co piszesz bo robisz z siebie pajaca kibic to czlek ktory siedzi na necie i nabija posty....zalosne
wracajac do tematu.......... mlyb to powinien byc caly stadion nie wyobrazam sobie aby ktos mogl isc na ten mecz i nie dopingowac nie zdzierac gardla:/ a co do tego jak to wyjdzie to juz inna beczka pewnie duzy haos bedzie i jak nieraz bylo ze jedni to spiewaja drudzy tamto a jeszcze inni tylko krzykna sobie cos
sanhedryn_zla

Postprzez Zagórze_Fan 2007-06-08, 12:49 pm

Ktoś gdzieś tu na forum wspominał coś o nowych pieśniach na młynie ;)

Kiedyś, na Zagórzu, modne było śpiewanie pewnej piosenki przesławnego zespołu Ich Troje :D

A wszystko to, bo ciebie kocham!
i nie wiem jak bez ciebie mógłbym żyć!
Chodź pokażę ci czym, moja miłość jest!
Dla ciebie zabije się! ZAGŁĘBIE! SOSNOWIEC!

:D :D :D

W sumie to melodia prosta, każdy to zna :D
Ale nic nie sugeruję, tylko tak mi się przypomniało ;)
Zagórze_Fan

Postprzez (L)egion 2007-06-08, 2:01 pm

to juz jest hymn jednego z zespolow drugoligowych:P
(L)egion

Postprzez Felix 2007-06-15, 9:04 pm

Mam pytanko... Kiedy doczekamy się aż osoba zasiadająca na Gnieździe założy koszulke Zagłębia? Była Olimpia... Była Legia... A kiedy Zagłębie ?
Ciekawy jestem czy na Łazienkowskiej pozwolonoby prowadzić doping gościowi w koszulce np. Zagłębia...
Co to meczu z Jagą... To gdzie prowadzący doping (chyba Krzywy) miał białą koszulke ??
Felix

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2007-06-15, 9:08 pm

Felix napisał(a):Co to meczu z Jagą... To gdzie prowadzący doping (chyba Krzywy) miał białą koszulke ??

Zmókł przed meczem i nie miał drugiej na przebranie. A koszulkę Zagłębia miał na sobie nie raz.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice