"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez tomas1906 2007-05-09, 9:15 pm

kubeł_1906 napisał(a):umiem juz sporo piosenek zaglebia, miedzy innymi kalinke a bardzo chcialbym byc w mlynie. więc czy moglbym sprobowac dolaczyc sie do mlyna?? bo obawiam sie ze jakby wszyscy w mlynie spiewali jakas piosenke ktorej nie znam to by mi glupio bylo.

kolego jak znasz kalinke to smialo uderzaj do mlyna w nim juz jest taki bu***l ze wszystkim za ten stan rzeczy jest glupio
tomas1906

Postprzez Smazu 2007-05-09, 10:53 pm

Jak jesteś na meczu wszystko słyszałeś to myślisz , ze w młynie co innego śpiewają a co innego słychać ? Nie ma nic nowego wątpię żeby to się zmieniło w najbliżej przyszłości...
protest nadal utrzymany ?
Smazu
Moderator

Postprzez kubeł_1906 2007-05-10, 9:25 pm

a to loozik:D
na odrze wbijam do młyna:D
kubeł_1906

Mlyn

Postprzez dziejus 2007-05-18, 3:40 pm

Panowie,a ja przypominam o meksykanskiej fali.To jest to co wszyskich(od mlyna az po kryta i z powrotem)podrywa z siedzen i prowokuje do zabawy i dopingu.Sprobujmy na Odrze.
dziejus

Postprzez kacek 2007-05-19, 7:01 pm

na meczu z odrą w młynie stawiły się dziewczyny i dzieci do lat 13 w liczbie 50.. żenada, żenada i jeszcze raz żenada.!
a ten pan z 12 na plechac, kto go tam posadził.. ?
połowa ludzi bluzgała na niego.!
co chwile przerywał, co chwile cisza, niczego nie ciągnął.. jak dla mnie nie nadaje się na gniazdo.
stałali wszyscy w okolicy młyna i wszyscy chcieli śpiewać, ale nie miał ich kto poprowadzić, zróbcie coś z tym!
kacek

Postprzez Zagłębiaczek 2007-05-19, 7:39 pm

kacek napisał(a):na meczu z odrą w młynie stawiły się dziewczyny i dzieci do lat 13 w liczbie 50.. żenada, żenada i jeszcze raz żenada.!
a ten pan z 12 na plechac, kto go tam posadził.. ?
połowa ludzi bluzgała na niego.!
co chwile przerywał, co chwile cisza, niczego nie ciągnął.. jak dla mnie nie nadaje się na gniazdo.
stałali wszyscy w okolicy młyna i wszyscy chcieli śpiewać, ale nie miał ich kto poprowadzić, zróbcie coś z tym!

może Ty poprowadzisz, hmm?
Czasami nie wiedział co mamy zaśpiewać, ale chwilę namysłu i wszyscy śpiewają - wielkie uznanie dla tak młodego człowieka. A dzieci to już inna odrębna sprawa... Chłopak, dziewczyna bez różnicy... Chyba nie będziesz, że tak powiem wypraszał ludzi, którzy chcą dopingować tak jak tylko mogą... Ty też miałeś kiedyś 13 lat...
Zagłębiaczek

Postprzez kacek 2007-05-19, 7:46 pm

miałem, każdy z nas miał kiedyś 13 lat.. ale jak miałem lat 13 to na pewno na młynie nie stałem, ale nie będziemy się kłócili o takie coś.
a co do tego kolegi z 12 na plecach, wcale nie było tak, że chwila na mysłu, on zapodaje i wszyscy jadą z koksem. chłopak nie śpiewał minute, potem coś krzyczał i śpiewało z nim ze 20 osób. nie mówie, że się nie starał, ale pierwsza połowa w jego wykonianiu bardzo cieniutko.
kacek

Postprzez Zagłębiaczek 2007-05-19, 7:59 pm

Pierwsza połowa nie była najlepsza, bo słoneczko dawało znać o sobie a w II się wszyscy obudzili po bramce a w szczególności kryta... Tak to już jest na meczach.

Na następnym meczu już powinien być tzw. pan o pseudonimie "krzywy"
Zagłębiaczek

Postprzez kacek 2007-05-19, 8:03 pm

no, i bardzo dobrze!
kacek

Postprzez Core 2007-05-19, 8:40 pm

Niestety ale muszę zgodzić się z kackiem.
Dzisiejszy prowadzący to wielka porażka. Zapewne zaraz po tych słowach zaczniecie pisać "to sam poprowadź doping". Ale ja wiem, że się do tego nie nadaje i się tam nie pcham. Z całym szacunkiem do Ciebie i do tego co robisz ale nie wychodzi Ci to i nie jest to zapewne wina kibiców, więc dla dobra naszej całej braci odpuść już sobie.
Tak jak napisał kacek przerwy, zastanawianie się a ja jeszcze dodam, że prowadzący nie potrafił dobrać odpowiednich piosenek do danych sytuacji.
Zanim mnie tu wszyscy zjadą napiszę, że nie segreguje ludzi na gimnazjalistów, dziewczyny i starszych; jeśli ktoś chce śpiewać i da z siebie wszystko to niech idzie na młyn i zdziera gardło bez względu na wiek.

Powiem tylko, że niewiele brakowało bo szykowało się już tam kilkanaście osób aby usunąć dzisiejszego prowadzącego z gniazda. Na szczęście były osoby, które temu zapobiegły. Takie rzeczy załatwiajmy po meczu a nie róbmy bałaganu na własnym stadionie.
Core

Postprzez syLwunia 2007-05-19, 9:22 pm

kacek napisał(a):na meczu z odrą w młynie stawiły się dziewczyny i dzieci do lat 13 w liczbie 50.. żenada, żenada i jeszcze raz żenada.!

Rozumiem, że mam omijać młyn z daleka dlatego, że DZIEWCZYNY w młynie to 'żenada'.
syLwunia

Postprzez kacek 2007-05-19, 9:34 pm

dziewczyny które wspierają drużynę dopingiem są jak najbardziej na miejscu.. ;)
ale jak dziewczyna przychodzi na mecz w jak najkrótszej spódniczce i boi się pomachać szalikiem bo złamie jej się tips, to co to jest jak nie żenada.. ?! O.o
lansować i podrywać to takie mogą gdzie indziej.
kacek

Postprzez Darian 2007-05-19, 9:35 pm

Ja poruszyłem tą kwestię w temacie piłkarskim. Napisze jednak jeszcze raz : na obecną chwilę Ader nie ma predyspozycji głosowej do prowadzenia dopingu! I powie mu to pierwszy lepszy specjalista od emisji głosu.
Druga sprawa że prowadzenie dopingu przy tak dużej liczbie ludzi jak dzisiaj było jest karkołomnym przedwsięzięciem i bez dobrego nagłośnienia oraz słabej jakości wokalu Ader był skazany na niepowodzenie swojej "misji".

Niemniej jednak należy ten problem rozwiązać bo inaczej pod względem kibicowskim popadniemy w niebyt.
Darian

Postprzez Core 2007-05-19, 10:04 pm

Darian napisał(a):Ja poruszyłem tą kwestię w temacie piłkarskim. Napisze jednak jeszcze raz : na obecną chwilę Ader nie ma predyspozycji głosowej do prowadzenia dopingu! I powie mu to pierwszy lepszy specjalista od emisji głosu.
Druga sprawa że prowadzenie dopingu przy tak dużej liczbie ludzi jak dzisiaj było jest karkołomnym przedwsięzięciem i bez dobrego nagłośnienia oraz słabej jakości wokalu Ader był skazany na niepowodzenie swojej "misji".

Niemniej jednak należy ten problem rozwiązać bo inaczej pod względem kibicowskim popadniemy w niebyt.

Jak najbardziej Cię popieram.
Wiele ludzi się tu obraża i zaraz robi najazd na tych co chcą zwrócić uwagę. Ale Darian w swym ostatnim zdaniu napisał jaki jest tego wszystkiego cel. I chcąc nie chcąc musimy coś z tym zrobić..
Core

Postprzez Ader 2007-05-20, 2:18 pm

Core napisał(a):
Powiem tylko, że niewiele brakowało bo szykowało się już tam kilkanaście osób aby usunąć dzisiejszego prowadzącego z gniazda. Na szczęście były osoby, które temu zapobiegły. Takie rzeczy załatwiajmy po meczu a nie róbmy bałaganu na własnym stadionie.

Mialem sie juz nie wypowiadac na tym forum ale musze...

A więc ode mnie będzie tyle:

Obrazek

już mi się na dzisiejszy dzień humor ułożył...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice