Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
DaMi napisał(a):Jak k***a nie słychać to ruszcie dupy i zapraszam do młyna żeby pomóc a nie marudzić że młyn za cichy że lecą bluzki. Jeżeli młyn będzie śpiewał swoje a pikniki swoje to będzie chujnia na maxa. A jak się komuś nie podobają bluzgi to niech idzie do teatru , każdy jak jest zły to reaguje żywiołowo i sobie przeklnie. A co to tych żuliganów to sam ściągłem jednego z krat.
PK zapraszamy na mecz z Mławą do młyna :!:
Krawiec napisał(a):Widzisz ja mimo swojego wieku nie wstydze sie założyć barwy klubowe , stać zamiast siedzieć , dopingować a nawet odpalic racę . Robie to oficjalnie i myślę, że mam prawo moralne do krytyki tego co dzieje się na stadionie , więc trochę szacunku bo nie wiadomo jak to jest z tym dopingiem i w ogóle przychodzeniem na mecze w twoim przypadku .
ARAS1906 napisał(a):Krawiec napisał(a):Widzisz ja mimo swojego wieku nie wstydze sie założyć barwy klubowe , stać zamiast siedzieć , dopingować a nawet odpalic racę . Robie to oficjalnie i myślę, że mam prawo moralne do krytyki tego co dzieje się na stadionie , więc trochę szacunku bo nie wiadomo jak to jest z tym dopingiem i w ogóle przychodzeniem na mecze w twoim przypadku .
No to się poczułem teraz stary :wink: Ale nic to jak dożyję 60tki też będę przychodził w barwach na mecze ZAGŁĘBIA!!!!!! 8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników