"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez problematyk-ziom 2007-02-12, 11:33 am

Przestań nabijać posty!

Edytuj Posty zamiast pisać jeden pod drugim!

Pisz tak żeby Twoje wypowiedzi wnosiły cokolwiek twórczego!

Takie trudne? :evil:
problematyk-ziom

Postprzez D>G 2007-02-12, 11:37 am

problematyk-ziom napisał(a):Przestań nabijać posty!

Edytuj Posty zamiast pisać jeden pod drugim!

Pisz tak żeby Twoje wypowiedzi wnosiły cokolwiek twórczego!

Takie trudne? :evil:

Może dla ciebie
:twisted:
D>G

Postprzez WOJTEK 2007-02-12, 11:43 am

Przyłączam się do prośby Problematyka.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez xXx_1906 2007-02-12, 12:07 pm

Ten temat nie ma sensu. Ponad dwa lata temu zostal założony i od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Jeśli nie zapadną jakieś decyzje "na górze" to choćby tu codziennie dochodziły 3 nowe strony nic się nie zmieni. Nie mamy młyna od dłuższego czasu i nie wydaje mi się żeby to się zmieniło. Już nawet nie ma tego ciśnienia jakie było parę lat temu na mecze z dobrymi ekipami.
xXx_1906

Postprzez D>G 2007-02-12, 12:18 pm

xXx_1906 napisał(a):Ten temat nie ma sensu. Ponad dwa lata temu zostal założony i od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Jeśli nie zapadną jakieś decyzje "na górze" to choćby tu codziennie dochodziły 3 nowe strony nic się nie zmieni. Nie mamy młyna od dłuższego czasu i nie wydaje mi się żeby to się zmieniło. Już nawet nie ma tego ciśnienia jakie było parę lat temu na mecze z dobrymi ekipami.

Taka jest prawda :cry:
D>G

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2007-02-12, 1:37 pm

xXx_1906 napisał(a):Ten temat nie ma sensu. Ponad dwa lata temu zostal założony i od tamtego czasu nic się nie zmieniło. J

Zmieniło się jest coraz gorzej :(
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Czechu 2007-02-14, 12:09 pm

Jak już zostało naisane wiele razy kto bedzie chciał ten bedzie darł morde i nic tego nie zmieni , jedynym problemem są osoby które przychodzą do młyna tylko ponarzekać a same nie dopingują!!! :evil:

Nadejdzie wiosna i lepsze czasy..... :D
Czechu

Postprzez dziubol 2007-02-15, 7:39 pm

Pomimo tego, że nigdy nie zajmuje stanowiska w barańskiej dyskusji tzw kibiców Zagłąbia, którzy między innymi pytają o ceny biletów - i dlaczego tak drogo!, a czy wpuszczą mnie do pociągu!, czemu klub nie zapewnił hotelu na wyjeżdzie do Warszawy itp. Powiem szczerze, że tym razem po przeczytaniu Waszych wypowiedzi doszedłem do wniosku, że muszę uświadomić młodszą grupę kibiców. A więc moi drodzy, wiedzcie o tym, że hasło "wszyscy wstają i śpiewają.." albo "emeryci i renciści.." świadczy o Waszej indolencji intelektualnej. Takich zaspiewów nie ma na czwartoligowych spotkaniach nie mówiąc o drugiej lidze. Widocznie niektórzy z Was zapuścili korzenie w czwartej lidze lub korzenie rodzinne nie pozwolą Wam sie wyrwać z prowincjonalnych wsi Zagłębiowskich, gdzie takie zaśpiewy są tolerowane. Inny temat to storzenie kodeksu postępowania kibica Zagłebia Sosnowiec, który by określał jasno i przejrzyście co zaśpiewać jak zaśpiewać aby się nie skompromitować .
dziubol

Postprzez WOJTEK 2007-02-15, 7:55 pm

I tu się kolega bardzo myli. Co prawda nie jestem ze wsi zagłebiowskiej ale podwrocławskiej a moja rodzina jest porozrzucana po świecie.
Uważam, że nie ma nic zdrożnego w nawoływaniu pozostałej częsci stadionu do śpiewu. Moim zdaniem i tak poczyniono u nas niebywały postęp bo praktycznie, poza ostatnią rundą, doping prowadzony jest regularnie. Kiedyś bywało to różnie, pamietam mecze w 2 lidze gdy nie było flag a o dopingu to się marzyło co najwyżej.
Najwyraźniej kolega nie był/nie bywa na innych stadionach bo generalnie na większości z nich stosuje się RÓŻNE metody "mobilizacji".
A co do kodeksu - może kolega coś zaproponować lub rozwinąć swoją myśl ? Myślę, że pozostali użytkownicy czy twórcy tegoż dopingu z chęcią się czegoś dowiedzą.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Crespo 2007-02-15, 9:43 pm

do dziubola: skompromitowac? to chyba pan się tym postem skompromitował , i nie my się zatrzymaliśmy na 4 lidze a chyba pan, może kiedyś kibicowanie polegało na tym że się przyszło na stadion pooglądało jak tych 22 facetów biega za piłka w razie złej gry swoich rzuciło się w ich strone pare śmiesznych tekstów i na tym kibicowanie się kończyło :? ... niestety dla pana, świat idzie do przodu 8) tak jestem z tego młodego pokolenia mam dopiero 23 lata i dla mnie bycie kibicem do czegoś zobowiązuje m.in. do głośnego dopingu swojej drużyny ... więc będę krzyczał "wszyscy wstają i śpiewają" czy to się panu wydaje idiotyczne czy tez nie ...
Crespo
Znawca Herbów

Postprzez dejotmaly81 2007-02-15, 10:28 pm

dziubol napisał(a):Pomimo tego, że nigdy nie zajmuje stanowiska w barańskiej dyskusji tzw kibiców Zagłąbia, którzy między innymi pytają o ceny biletów - i dlaczego tak drogo!, a czy wpuszczą mnie do pociągu!, czemu klub nie zapewnił hotelu na wyjeżdzie do Warszawy itp. Powiem szczerze, że tym razem po przeczytaniu Waszych wypowiedzi doszedłem do wniosku, że muszę uświadomić młodszą grupę kibiców. A więc moi drodzy, wiedzcie o tym, że hasło "wszyscy wstają i śpiewają.." albo "emeryci i renciści.." świadczy o Waszej indolencji intelektualnej. Takich zaspiewów nie ma na czwartoligowych spotkaniach nie mówiąc o drugiej lidze. Widocznie niektórzy z Was zapuścili korzenie w czwartej lidze lub korzenie rodzinne nie pozwolą Wam sie wyrwać z prowincjonalnych wsi Zagłębiowskich, gdzie takie zaśpiewy są tolerowane. Inny temat to storzenie kodeksu postępowania kibica Zagłebia Sosnowiec, który by określał jasno i przejrzyście co zaśpiewać jak zaśpiewać aby się nie skompromitować .

Z całym szacunkiem, ale:
*Po 1-sze: Nie pisze się ZAGŁĄBIA tylko ZAGŁĘBIA!!! I każdy kibic ZAGŁĘBIA o tym wie!!!
*Po 2-gie: brak reakcji na "wszyscy wstają i śpiewają" lub "emeryci i renciści" świadczy o indolencji intelektualnej osób, które na to nie reagują a nie tych śpiewających!!!
*Po 3-cie: jeżeli ktoś przychodzi na mecz po to, żeby podłubać słonecznik i nie chce mu się podnieść śmierdzącej dupy 2 razy na meczu, żeby coś zaśpiewać to proponuję:niech idzie na mecz Czarnych a nie na Ludowy...
*Po 4-te: czwartoligowych korzeni i prowincjonalnych wsi Zagłębiowskich nie będę komentował, bo ten fragment ogólnie jest ŻAŁOSNY...
*Po 5-te: więc czekamy na "KODEKS POSTĘPOWANIA KIBICÓW ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC" autorstwa P. dziubola-i w końcu będziemy wiedzieć co nam wolno zrobić i zaśpiewać na meczach...a co nie!!!
*po 6-te-rozumiem, że forum jest po to, żeby się wypowiadać, ale może darujmy sobie takie posty...przecież szkoda czasu na czytanie ich a one tylko prowokują do głupich i bezsensownych-nie prowadzących do niczego-dyskusji...
dejotmaly81

Postprzez cyfron24 2007-02-17, 10:35 pm

przesadziłem z poprzednim postem i dlatego zmieniam, :oops:
nie jestem typem agresora, ale trochę się rozsierdziłem
sorki,
Ostatnio edytowano 2007-02-18, 3:32 pm przez cyfron24, łącznie edytowano 2 razy
cyfron24
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2007-02-18, 1:30 am

Cyfron - żółta z DUŻYMI szansami na bana.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez dziubol 2007-02-18, 3:58 pm

Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 23:35 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

diubol-powiedz od kiedy w chorzowie założyli internet? Widzę że ewidentnie szukasz guza, także jak ci się coś k***a nie podoba to może podpisz się imieniem i nazwiskiem, a wtedy szybko znajdziesz, czego szukasz

Witam.
Powiem,że nie odezwłbym się więcej pod warunkiem, że nikt nie porównałby mnie do kibica chorzowa. Chce powiedzieć że bardzo chętnie spotkam się z kibicem Cyfronem 24 i chętnie z nim podyskutuje:)). Jednocześnie chcę zauważyć, że moja wypowiedź miała w zamierzeniu sprowokować dyskusjię na temat idiotycznie prymitywnych przyśpiewek w kontekście powrotu do pierwszej ligi. Jednocześnie chcę zaznaczyć, że dla młodej wiary Zagłębia zaśpiewka "emeryci i renciści" mało znaczy, ale chcę Wam uświadomić, że nie można obrażać kibiców Zagłębia troszkę starszych od Was ale jednocześnie miejcie świadomość że Ci ludzie tworzyli tożasamość Zagłębia i mimo tego, że w podeszłym wieku nie chce im się uczestniczyć w dopingu należy im się szacunek.Jednocześnie chcę zwrócić uwagę na jeden aspekt dopingu. Mianowicie ci co najmniej śpiewają poganiają do dopingu innych. I to jest kuriozum sytuacji!! Przesłaniem mojego posta było to aby nie obrażać starszych kibiców Naszego Klubu co jest częstym przypadkiem w prowadzonym dopingu. Wiedzcie o tym moi mili , że Zagłebie tworzyło się w bólach i dzięki naszym rodzicom mamy to co mamy. To trzeba uszanować , a nie drzeć gęby "ruszcie dupy albo emeryci i renciści" jest to chamskie i dodatkowo wpływa na mniejszą frekwencje na stadionie co wpływa na pomniejszenie budżetu Klubu. Oczywiście co poniektórzy się cieszą. Śmiem twierdzić, że właśnie oni pochodzą ze znienawidzonego chorzowa, choć dziwnym trafem mieszkają na osiedlu Piastów.
Pozdrawiam
dziubol

Postprzez Gość 2007-02-18, 4:07 pm

dziubol napisał(a):Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 23:35 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

diubol-powiedz od kiedy w chorzowie założyli internet? Widzę że ewidentnie szukasz guza, także jak ci się coś k***a nie podoba to może podpisz się imieniem i nazwiskiem, a wtedy szybko znajdziesz, czego szukasz

Witam.
Powiem,że nie odezwłbym się więcej pod warunkiem, że nikt nie porównałby mnie do kibica chorzowa. Chce powiedzieć że bardzo chętnie spotkam się z kibicem Cyfronem 24 i chętnie z nim podyskutuje:)). Jednocześnie chcę zauważyć, że moja wypowiedź miała w zamierzeniu sprowokować dyskusjię na temat idiotycznie prymitywnych przyśpiewek w kontekście powrotu do pierwszej ligi. Jednocześnie chcę zaznaczyć, że dla młodej wiary Zagłębia zaśpiewka "emeryci i renciści" mało znaczy, ale chcę Wam uświadomić, że nie można obrażać kibiców Zagłębia troszkę starszych od Was ale jednocześnie miejcie świadomość że Ci ludzie tworzyli tożasamość Zagłębia i mimo tego, że w podeszłym wieku nie chce im się uczestniczyć w dopingu należy im się szacunek.Jednocześnie chcę zwrócić uwagę na jeden aspekt dopingu. Mianowicie ci co najmniej śpiewają poganiają do dopingu innych. I to jest kuriozum sytuacji!! Przesłaniem mojego posta było to aby nie obrażać starszych kibiców Naszego Klubu co jest częstym przypadkiem w prowadzonym dopingu. Wiedzcie o tym moi mili , że Zagłebie tworzyło się w bólach i dzięki naszym rodzicom mamy to co mamy. To trzeba uszanować , a nie drzeć gęby "ruszcie dupy albo emeryci i renciści" jest to chamskie i dodatkowo wpływa na mniejszą frekwencje na stadionie co wpływa na pomniejszenie budżetu Klubu. Oczywiście co poniektórzy się cieszą. Śmiem twierdzić, że właśnie oni pochodzą ze znienawidzonego chorzowa, choć dziwnym trafem mieszkają na osiedlu Piastów.
Pozdrawiam

Eh czyli wnioskujesz że do młyna chodzą sami 15 latkowiec. :roll:
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice