Przestań nabijać posty!
Edytuj Posty zamiast pisać jeden pod drugim!
Pisz tak żeby Twoje wypowiedzi wnosiły cokolwiek twórczego!
Takie trudne? :evil:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
xXx_1906 napisał(a):Ten temat nie ma sensu. Ponad dwa lata temu zostal założony i od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Jeśli nie zapadną jakieś decyzje "na górze" to choćby tu codziennie dochodziły 3 nowe strony nic się nie zmieni. Nie mamy młyna od dłuższego czasu i nie wydaje mi się żeby to się zmieniło. Już nawet nie ma tego ciśnienia jakie było parę lat temu na mecze z dobrymi ekipami.
dziubol napisał(a):Pomimo tego, że nigdy nie zajmuje stanowiska w barańskiej dyskusji tzw kibiców Zagłąbia, którzy między innymi pytają o ceny biletów - i dlaczego tak drogo!, a czy wpuszczą mnie do pociągu!, czemu klub nie zapewnił hotelu na wyjeżdzie do Warszawy itp. Powiem szczerze, że tym razem po przeczytaniu Waszych wypowiedzi doszedłem do wniosku, że muszę uświadomić młodszą grupę kibiców. A więc moi drodzy, wiedzcie o tym, że hasło "wszyscy wstają i śpiewają.." albo "emeryci i renciści.." świadczy o Waszej indolencji intelektualnej. Takich zaspiewów nie ma na czwartoligowych spotkaniach nie mówiąc o drugiej lidze. Widocznie niektórzy z Was zapuścili korzenie w czwartej lidze lub korzenie rodzinne nie pozwolą Wam sie wyrwać z prowincjonalnych wsi Zagłębiowskich, gdzie takie zaśpiewy są tolerowane. Inny temat to storzenie kodeksu postępowania kibica Zagłebia Sosnowiec, który by określał jasno i przejrzyście co zaśpiewać jak zaśpiewać aby się nie skompromitować .
dziubol napisał(a):Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 23:35 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
diubol-powiedz od kiedy w chorzowie założyli internet? Widzę że ewidentnie szukasz guza, także jak ci się coś k***a nie podoba to może podpisz się imieniem i nazwiskiem, a wtedy szybko znajdziesz, czego szukasz
Witam.
Powiem,że nie odezwłbym się więcej pod warunkiem, że nikt nie porównałby mnie do kibica chorzowa. Chce powiedzieć że bardzo chętnie spotkam się z kibicem Cyfronem 24 i chętnie z nim podyskutuje:)). Jednocześnie chcę zauważyć, że moja wypowiedź miała w zamierzeniu sprowokować dyskusjię na temat idiotycznie prymitywnych przyśpiewek w kontekście powrotu do pierwszej ligi. Jednocześnie chcę zaznaczyć, że dla młodej wiary Zagłębia zaśpiewka "emeryci i renciści" mało znaczy, ale chcę Wam uświadomić, że nie można obrażać kibiców Zagłębia troszkę starszych od Was ale jednocześnie miejcie świadomość że Ci ludzie tworzyli tożasamość Zagłębia i mimo tego, że w podeszłym wieku nie chce im się uczestniczyć w dopingu należy im się szacunek.Jednocześnie chcę zwrócić uwagę na jeden aspekt dopingu. Mianowicie ci co najmniej śpiewają poganiają do dopingu innych. I to jest kuriozum sytuacji!! Przesłaniem mojego posta było to aby nie obrażać starszych kibiców Naszego Klubu co jest częstym przypadkiem w prowadzonym dopingu. Wiedzcie o tym moi mili , że Zagłebie tworzyło się w bólach i dzięki naszym rodzicom mamy to co mamy. To trzeba uszanować , a nie drzeć gęby "ruszcie dupy albo emeryci i renciści" jest to chamskie i dodatkowo wpływa na mniejszą frekwencje na stadionie co wpływa na pomniejszenie budżetu Klubu. Oczywiście co poniektórzy się cieszą. Śmiem twierdzić, że właśnie oni pochodzą ze znienawidzonego chorzowa, choć dziwnym trafem mieszkają na osiedlu Piastów.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników