RUCH - WPUSZCZAĆ CZY NIE ??

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Wally 2005-06-29, 6:27 pm

Gibson_mdc napisał(a):
Solano napisał(a):Moje zdanie jest na tak wpuscić!

Jak najbardziej sie z toba zgadzam.Ilu ich przyjedzie niech tylu wejdzie :roll:

Za to ty czy inni chętni na wpuszczenie ich maxa wynik z Chorzowa będą śledzić z relacji liva na interia.pl lub telegazety oraz oczywiście relacji live na naszej stronie. Oni mają nas w dupie, a na to, że chcemy dla nich dobrze to już w zupełności srają. Dla nich jesteśmy gorolami, podludźmi, a Sosnowiec najbardziej na zachód wysuniętym punktem Azji. A wszyscy co chcą ich wpuszczać w maksymalnej liczbie, to nie wiem na co liczą z ich strony. Żebyście się nie przeliczyli nie kur**wali potem jak będzie zakaz wyjazdu na Ruch.
Ostatnio edytowano 2005-06-29, 6:35 pm przez Wally, łącznie edytowano 2 razy
Wally

Postprzez Krzysztof15 2005-06-29, 11:14 pm

Powszechną prawdą jest to, że kibice są 12 zawodnikiem drużyny. Ci co akceptują bezwarunkowe wpuszczenie kibiców Ruchu muszą zdawać sobie sprawę, że rewanżu raczej nie będzie, a tym samym akceptują osłabienie naszej drużyny na meczu w Chorzowie.
Ile razy chcecie być wydymani (fajnie było ?), aby się nauczyć, że z hanysami należy grać ostro.
Nie wpuszczono nas ? ok. u nas jest także remont i do widzenia !
Mam w d.... ich odczucia. Niech siÄ™ tak poczujÄ… jak my !!! Moze wtedy to ich coÅ› nauczy !
Dla w mnie w tym sezonie będą się liczyły tylko punkty !
Krzysztof15

Postprzez SkOwRoN 2005-06-29, 11:19 pm

Marzeniem każdego kibica jest obejrzenie meczu swojej drużyny na stadionie drużyny, która jest powszechnie "znienawidzona" w otoczeniu. Tak jak my chcemy obejrzeć mecz w Chorzowie, tak "Ruch-acze" :twisted: :twisted: chcą zobaczyć mecz w Sosnowcu. Umowa o której było wspomniane wcześniej byłaby bardzo korzystna dla kibiców, bo dawałaby szanse obejrzenia tego meczu, choć nie byłaby w pełni słuszna ( w wyniku ograniczeń ilości biletów ). Ja jednak wciąż jestem ZA wpuszczeniem kibiców Ruchu na Kresową :)
SkOwRoN

Postprzez Wally 2005-06-29, 11:38 pm

Jacy wy kochani jesteście dla hanysów:lol: Myślicie, że wam się odwdzięczą kwiatami :?: Zaraz polecą jakieś wyzwiska w naszą stronę i tak przez cały mecz, ot całe podziękowania.

A pamiętacie wcześniejszą próbę pokazania zagłębiowskiej gościnności innemu śląskiemu klubowi - Polonii Bytom :?: Oni w ramach podziękowań potargali by nam flagę.

Człowiek powinien uczyć się na błędach....

Ale zaraz pewnie polecą głosy, że jak ich nie wpuścimy, to oni nas w rewanżu nie wpuszczą. Jakoś nie interesowało ich zarządu, to w tamtym sezonie, że kibice Ruchu zostali wpuszczeni ponad normę. Zagłębie i tak miało zakaz. Ale Ruch udostępnił trybunę, ale kto z nas by tam poszedł... Nikt nie wiedział czy to podpucha, czy rzeczywiście byłby spokój. Kibice Ruchu zrezygnowali również z oprawy. Ale to nie zmienia faktu, że był zakaz!!!
Wally

Postprzez Pesto 2005-06-30, 12:18 am

Niektórzy tutaj wyznają filozofię "niech mądrzejszy ustąpi głupszemu".

Ja wam ino odpowiem "Mądrzejszy ustępuje głupszemu - i przez to głupi rządzą światem".

(dedydykuję wszystkim kolegom , co to chcą pokazać wyższość zagłębiowskiej gościnności).
Pesto
kumaty

Postprzez Puzon 2005-06-30, 7:01 am

Wally niepisz nic więcej po pijanemu po wychodzą takie idiotyzmy, że aż się nie chce komentować.

A teraz do wszystkich:

Na dzień dzisiejszy oficjalne stanowisko kibiców Zagłębia jest takie, że Ruch nie wchodzi!!

Niestety :(
Puzon
Adventure Group

Postprzez Tomaszek 2005-06-30, 7:27 am

głupota :/
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Wally 2005-06-30, 9:05 am

Puzon to może ty lepiej naucz się czytać, bo ja nie widzę, żebym w czymś się pomylił, a po drugie nie wypiłem wczoraj żadnego piwa panie wszystkowiedzący.
Wally

Postprzez gruby 2005-06-30, 9:13 am

Wally napisał(a):Puzon to może ty lepiej naucz się czytać, bo ja nie widzę, żebym w czymś się pomylił, a po drugie nie wypiłem wczoraj żadnego piwa panie wszystkowiedzący.

no i zaraz się zaczną jazdy.....gdybanie o tym czy wpuścic czy nie nie ma sensu i tak decyzje podejmie kto inny jak napisał Puzon że narazie decyzja kibiców jest taka żeby Niebeiskich nie wpuszczać..więc o co wy się kłucicie... :roll: :roll:
Ostatnio edytowano 2005-06-30, 9:24 am przez gruby, łącznie edytowano 1 raz
gruby

Postprzez YOOSHKY 2005-06-30, 9:16 am

zdania są wyraźnie podzielone, szkoda że do trematu nie została dodana ankieta w końcu po to ten mechanizm służy.

Ja jestem zdania że umowa miedzy klubami o ktorej mowa byla wyzej, to dobre rozwiazanie zeby potem nie było pretensji typu "my wpuscilismy, wy nie..." Albo nikt nie wpuszcza albo oba kluby wpuszają.
YOOSHKY

Postprzez Greg1906 2005-06-30, 10:16 am

A jak sobie wyobrażasz wyegzekwowanie takiej umowy? My ich wpuścimy a oni potem nas nie i co dalej? Grzywna dla prezesa Ruchu czy może od razu więzienie? Zawsze znajdą jakieś usprawiedliwienie, "wiecie, rozumicie, chcieliśmy ale sie nie dało itp". A my znowu zostaniemy na lodzie.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez YOOSHKY 2005-06-30, 10:22 am

Greg1906 napisał(a):A jak sobie wyobrażasz wyegzekwowanie takiej umowy? My ich wpuścimy a oni potem nas nie i co dalej? Grzywna dla prezesa Ruchu czy może od razu więzienie? Zawsze znajdą jakieś usprawiedliwienie, "wiecie, rozumicie, chcieliśmy ale sie nie dało itp". A my znowu zostaniemy na lodzie.

Honor droższy od pieniędzy.
Nie grzywna, tylko umówiona kwota i nie od prezesa tylko od klubu który reprezentuje i w imieniu którego podejmuje działania i zobowiązania.

Wyegzekwowanie kary? Umowa jest dokumentem prawnym i jest chroniona przez prawo. Do dotrzymania postanowień umownych zobowiązana jest każda osoba fizyczna i prawna... Prawo Polskie ma mechanizmy które pozwolą na wyegzekwowanie postanowień w niej zawartych.
YOOSHKY

Postprzez gruby 2005-06-30, 10:28 am

Nie spotkałem się jeszcze z umowami odnosnie wpuszczania gosci to by były niezłe jaja jak na polskie warunki :lol: :lol: gdzie Ruch klub który nie ma za dużo kasy pozowli sobie na taką umowę.....
gruby

Postprzez Pesto 2005-06-30, 10:37 am

gruby napisał(a):gdybanie o tym czy wpuścic czy nie nie ma sensu i tak decyzje podejmie kto inny

decyzjÄ™ podejmie zarzÄ…d klubu - i nikt inny.
Pesto
kumaty

Postprzez YOOSHKY 2005-06-30, 10:39 am

gruby napisał(a):Nie spotkałem się jeszcze z umowami odnosnie wpuszczania gosci to by były niezłe jaja jak na polskie warunki :lol: ......

Możesz się umówić spisując stosowny akt ze swoim kolegą że się nie będziesz kompał przez 365 dni a on nie będzie zmieniał skarpetek przez ten sam okres czasu pod groźbą kary pieniężnej....

gruby napisał(a)::lol: gdzie Ruch klub który nie ma za dużo kasy pozowli sobie na taką umowę.....

No tak, z założeniem że nie wpuszczą raczej nie podpiszą. Dziwne te twoje zdanie. Muszą mieć jakąś wolę, jeśli chcą nas wpuścić to podpiszą, jeśli nie to nie będą chcieli nawet rozmawiać. Jak dla mnie sprawa jest jasna - my i oni albo nikt.
YOOSHKY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników