Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
turli napisał(a):Wuzel napisał(a):turli napisał(a):Dostępne są już odznaki zgodowe, w Elblagu już je mamy więc zapewne sprzedać również niedługo ruszy w Sosnowcu:)
TAKIE?
tak dokladnie takie
^m@rcin^ napisał(a):turli napisał(a):Wuzel napisał(a):turli napisał(a):Dostępne są już odznaki zgodowe, w Elblagu już je mamy więc zapewne sprzedać również niedługo ruszy w Sosnowcu:)
TAKIE?
tak dokladnie takie
czy ten zolty jest pomarnaczowy czy mi sie tak tylko wydaje ?
fabian napisał(a):Nie chcę nikogo urazić. To moje prywatne zdanie.
Moim zdaniem, to zgoda typowo chuligańska, podobna do tej z BKSem.
Raczej nie przerodzi się w sztamę "pijacko przyjacielską" jaką dla większości przeciętnych kibiców jest zgoda z Legią.
paweł w. napisał(a):fabian napisał(a):Nie chcę nikogo urazić. To moje prywatne zdanie.
Moim zdaniem, to zgoda typowo chuligańska, podobna do tej z BKSem.
Raczej nie przerodzi się w sztamę "pijacko przyjacielską" jaką dla większości przeciętnych kibiców jest zgoda z Legią.
fabian- dla mnie BKS, był i zawsze w sercu jest!
Ludzie z Bielska są zaj.... i wporzo ziomale!
A czy tylko chuligańska? - dla mnie nie bo czasami w Bielsku jestem , i melanże spontaniczne :D
Poza tym ludzie w Bielsku lubią nas, piszę tu o zwykłych mieszkańcach - wiem to z doświadczenia :D POZDRO!
W dniu dzisiejszym odbylo się zebranie zarzadu Klubu Sportowego Olimpia Elbląg. Podczas posiedzenia, w którym uczestniczył prezes Stowarzyszenia Promocji Klubu Sportowego Olimpia Elbląg "Zółto - Biało - Niebiescy" Krzysztof Szopiński, zapadła historyczna decyzja o podjęciu współpracy pomiedzy Klubem Sportowym Olimpia Elbląg a ZKS Olimpią Elbląg. Umowę w imieniu ZKS podpisał prezes klubu Robert Gliński, natomiast ze strony Klubu Sportowego Olimpia Elbląg: dyrektor klubu Henryk Jarzębowski, prezes klubu Zenon Lecyk, prezes sekcji piłki nożnej Maciej Romanowski oraz prezes MOP Sebastian Klimek. Współpraca ma na celu propagowanie piłki nożnej w naszym mieście, a także polepszenie wyników sportowych oraz organizacyjnych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników