Kultowe Cytaty Z Ludowego :) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DaMi 2004-08-15, 2:02 pm

Żuligani dali o sobie wczoraj znać :D
DaMi

Postprzez twari 2004-08-15, 2:35 pm

co jak co ale lecaca parasolka mnie rozwalila... buhahaha... :lol: :lol: :lol:

ze tez ktos zechcial poswiecic tak osobista rzecz... :D
:lol: :lol: :lol:
twari

re

Postprzez Qba 2004-08-15, 2:56 pm

niedlugo bede musial zmienic miejsce.. pojde pod siatke.. moze jakas komorka poleci ? ;)
Qba

Postprzez Piotruś Pan 2004-08-15, 9:23 pm

KRAWIEC napisał: Zarąbista atmosfera , nic tylko sie pochlastać . Stadion dorównał wczoraj poziomowi sedziowania. Może by tak dopingować zespół, a nie popadac w żulerski klimat.

To ja nie wiem gdzie Ty Krawiec siedziałeś (może na krytej) !!??!!
Bo ja uważam, że doping był bardzo dobry (na pochwałę zasługuje publicznosć, która nawet w drugiej połowie meczu przy stanie 0:3 dopingowała (w przeciwieństwie do Ciebie ja to jakoś słyszałem i widziałem :!: ), a nie mówiąc już jaki się zrobił doping, gdy Zagłębie strzeliło pierwszą i następnie drugą bramkę w tym meczu. Ładne było też zachowanie kibiców po końcowym gwizdku.- to moje zdanie.
P.S. Nie chlastaj się Krawiec :!: :) :!:
Piotruś Pan

Postprzez twari 2004-08-15, 9:33 pm

Zgadzam sie z poprzednikiem jesli chodzi o kibicowanie! Powiem wiecej- prawa strona byla duzo glosniejsza od sektora kiboli!! Ale to chyba + ze nie tylko jeden sektor spiewal! :)
twari

Postprzez Piotruś Pan 2004-08-15, 9:42 pm

Twari -- siedziałem z prawej strony i mogę powiedzieć, że w tym meczu to ta strona była "młynem" na Ludowym :lol:
Hey Zagłębie! :!: !
Pozdro :!:
Piotruś Pan

re

Postprzez Qba 2004-08-15, 10:08 pm

mnie tam doping sie bardzo podobal... poza paroma incydentami i latajacymi parasolami... do takich rzeczy nie mozna dopuszczac...
pomyslcie co bedzie jak przyjedzie duzo lepsza druzyna i bedzie jeszcze gorzej z Zaglebiem, i co wtedy? znowu trzeba bedzie zamknac stadion? :(
Qba

Postprzez twari 2004-08-15, 10:08 pm

Piotruś Pan napisał(a):Twari -- siedziałem z prawej strony i mogę powiedzieć, że w tym meczu to ta strona była "młynem" na Ludowym :lol:
Pozdro :!:

DOKLADNIE TAK! :) Byl jeden moment gdy mlyn chcial cos zaspiewac i zostali zagluszeni przez prawa strone wiec podlapali to co prawa strona! :)
PS. A ja siedzialem na srodku wiec tymbardziej mam podstawy by ocenic ta sytuacje! I bylem pod wrazeniem prawej strony! Oby tak dalej!!
twari

Postprzez DaMi 2004-08-16, 5:52 am

Tylko zauważcie ile osób było w młynie i na ich średnią wiekową. Oni nie śpiewają tylko piszczą.
Najlepszy moment był jak pościągaliśmy koszulki odrazu pan Wojciech W. który co mecz szuka sensacji do nas przybiegł żeby porobić fotki :D
DaMi

Postprzez Krawiec 2004-08-16, 7:31 am

Aleś teraz pier.... Jeśli nie wiesz gdzie siedzi PK, a twierdzisz, że siedzisz po prawej stronie to musisz być niedzielnym kibicem.

Siedziałem jak zwykle tam gdzie powstaje doping po prawej stronie - sam go czesto inicjuję. Nie wiem jak można być takim samoentuzjastą żeby tak wybiórczo zapamiętyywać fakty. Doping moze był lepszy niż po stronie młyna ale trwał zaledwie 10 min od strzelenia 1 bramki dla Zagłębia. Później - kiedy nasi opadali z sił - przeważało "strzelcie kurwom gola", "jebać pzpn" i "kultowe cytaty" , a doping dla naszej drużyny siadł tzn. był na pół albo nawet cwierć gwizdka. Natomiast w pierwszej połowie prawej stronie nie chciało sie wstać ani też odpowiadać na to co zapodaje młyn.

Te "kultowe cytaty" którymi się tak zachłystujesz piotrusiu sprawiaja, że na mecze przychodzi coraz mniej ludzi . Teraz może takie wstawki jak "sedzia , ty chuju " powtarzane ze 100 razy od 1 do 90 min meczu mogą cię śmieszyć. Zrozumiesz to moze wówczas jak będziesz chciał zabrać na mecz własne potomstwo .

Dla mnie to co wymieniłeś jako kultowe cytaty to maksymalna wiocha.
Krawiec

Postprzez Tomaszek 2004-08-16, 8:05 am

Krawiec napisał(a):Siedziałem jak zwykle tam gdzie powstaje doping po prawej stronie - sam go czesto inicjuję.

dla mnie jak zwykle doping powstaje "w młynie" :!: a nie po jakiś prawych stronach :?: śmieszne trochę ...
wy spiewajcie to co jest w młynie a nie własne jakieś repertuary... a`la to "są kpiny"
po to jest młyn żeby reszta czasami (a nawet częsciej) dołączała się do wspólnego śpiewu...
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2004-08-16, 8:19 am

DLA MNIE MAXYMALNĄ WIOCHĄ SĄ ZAGRYWKI HEŃKA KUTASA.ALE GORSZA CHYBA JEST AKCEPTACJA I POBŁAŻLIOWŚĆ LUDIZ ,KTÓRZY SIEDZĄ BLISKO NIEGO I NIE REAGUJĄ. JAK KOMUŚ SIĘ PODOBA TAKI DEBIL TO NIECH GO DO DOMU ZAPROSI. :evil: :evil:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Krawiec 2004-08-16, 8:21 am

_ToMaSzEk_ napisał(a):
Krawiec napisał(a):Siedziałem jak zwykle tam gdzie powstaje doping po prawej stronie - sam go czesto inicjuję.

dla mnie jak zwykle doping powstaje "w młynie" :!: a nie po jakiś prawych stronach :?: śmieszne trochę ...
wy spiewajcie to co jest w młynie a nie własne jakieś repertuary... a`la to "są kpiny"
po to jest młyn żeby reszta czasami (a nawet częsciej) dołączała się do wspólnego śpiewu...

Tomaszek pomiędzy słowem "doping" i dalszą częścia zdania nie ma pauzy, przecinka ani tez słowa czyli. Doping oczywiście powstaje zazwyczaj w młynie ale jeśli jest inicjowany po prawej stronie to jest to -nie raz - m.in moja zasługa. Tak to należy odczytać i rozumieć.

Widzisz, machnąłes sie z adresem tej krytyki nie tylko dlatego że źle odczytałeś znaczenie zdania ale też dlatego, że ja akurat jestem zwolennikiem dopingu zorganizowanego czyli włączania sie całego stadionu w to co podaje młyn. Nie lubię kiedy kilka grupek w srodku i po prawej stronie zaczyna śpiewać na raz różne kawałki - dlatego inicjuję doping po prawej stronie zgodny z tym co słychac w młynie.

Preoponuje zebyśmy wrócili do głównego tematu.
Krawiec

Postprzez Krawiec 2004-08-16, 8:43 am

WOJTEK napisał(a):DLA MNIE MAXYMALNĄ WIOCHĄ SĄ ZAGRYWKI HEŃKA KUTASA.ALE GORSZA CHYBA JEST AKCEPTACJA I POBŁAŻLIOWŚĆ LUDIZ ,KTÓRZY SIEDZĄ BLISKO NIEGO I NIE REAGUJĄ. JAK KOMUŚ SIĘ PODOBA TAKI DEBIL TO NIECH GO DO DOMU ZAPROSI. :evil: :evil:

Racja Wojtek !!

Z tym, że na Polkowicacvh takich Heńków było kilkudziesięciu albo nawet więcej - co chwilę leciały jakieś przedmioty w kierunku liniowego . O ile na Radomsku dało się zneutralizować kilku żultrasów , którzy robili syf wokół nas to na Polkowicach trzeba by było przeciwstawic sie tej psychozie , która zapanowała na punkcie sędziów. Wielu ludzi , którzy na ogół zachowują się poprawnie byłoby w stanie poprzeć Heńków - psychologioa tłumu.
Krawiec

Postprzez Piotruś Pan 2004-08-16, 10:02 am

KRAWIEC napisał:

Aleś teraz pier.... Jeśli nie wiesz gdzie siedzi PK, a twierdzisz, że siedzisz po prawej stronie to musisz być niedzielnym kibicem.

Myślę, Krawiec, że powinieneś potrafić odróżnić coś co jest wypowiadane w przenośni jak np. moje słowa cyt."To ja nie wiem gdzie Ty Krawiec siedziałeś (może na krytej) !!??!! " . wszyscy wiedzą gdzie siedzicie tylko nie zawsze wszyscy tak marudzą po meczu jak Ty, że to i że tamto, i że doping był słaby, albo że go nie było (kiedy faktycznie był i to całkiem, całkiem).....
Nie bierz moich postów tak bardzo do siebie. Co do cytatów to według mnie śmieszne było na przykład chociażby cytat" sędzia !! ty rudy,łysy ch.ju" - no bo jak można być rudym i łysym !!! - jedno słowo wyklucza drugie. Dla mnie to dobry śmieszny cytat.
Pozdrawiam.
Piotruś Pan

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice