Rasizm ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez legionista 2003-10-08, 12:45 pm

no nie, ale rozmawiamy na tematy rasy więc porównujmy siedliska ludności białej z murzyńską. I tutaj wszystkie wskaźniki są po naszej stronie.
oczywiście, że wśród skupisk białych są tereny z większą i mniejszą przestępczościa itd. ale skoro skupiamy sie na rasiźmie to oddzielajmy to.
pogadać o przestępczości na Pradze czy Bałutach możemy w tym kontekście gdy 30% mieszkańców tych dzielnic będzie czarna. i wtedy dotkniemy problemu rasizmu. a ty jak na razie gadasz tylko o problemach biedy.
a to, że Polacy to w dużej części też gamonie i nieroby, to już napisałem w którymś z poprzednich postów.

do gościa o ksywce 18: PIERDOLNIĘTY JESTEŚ I s*******aj MATOLE.
RUDOLF HESS c*** MU W DUPĘ. Chociaż podejrzewam, że nawet nie wiesz, że było dwóch Rudolfów H.(troche inna pisownia nazwiska). ale i tak c*** ci w dupę.
legionista

...

Postprzez Krawiec 2003-10-08, 1:01 pm

Sorki , ale rozmawiamy nie na temat różnic rasowych ale rasizmu. A jeśli mielibyśmy porównywać siedliska ludności białej z czarną to nie widze większej formalnej różnicy miedzy Bronxem a Pragą Poł.
Amen
Krawiec

Re: rasizm

Postprzez Franz 2003-10-08, 1:08 pm

18 napisał(a):zydzi nie sa tacy jak my maja inne kosci inne tkanki inna krew niz my aryjczycy RUDOLF HESS THE BEST

Koleś ty jesteś normalny :shock: :?: Jak masz pisać takie głupoty na tym forum to lepiej wogóle tu nie wchodź :!: :evil:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez legionista 2003-10-08, 2:31 pm

Ale rasizm polega na tym, ze uważasz, że jedna rasa jest lepsza od drugiej. ja uwazam, że biała jest lepsza. zauważ, ze w usa raczej czarni nie mieszkają w dobrych dzielnicach natomiast w duzej mierze tweorzą chujowe dzielnice. zatem: biali mieszkają i w tych dobrych, gdzie stanowią zdecydowaną większość i w tych słabych, gdzie jednak jest ich mniej niż murzynków. Podsumowując: zarówno wśród białych jak i wśród czarnych są jednostki złe, głupie, słabe itd. Jednak odsetek tych jednostek w całej populacji jest zdecydowanie wyższy wśród ludności murzyńskiej niż wśród białej lub żółtej. Dlatego nie mówię, że każdy murzyn to ******, ale na pewno istnieje większe prawdopodobieństwo trafienia gościa niewydolnego umysłowo u murzynów niż wśród białych lub żółtych.
A tak już w ogóle: popatrz na Afrykę - jedyne jako tako radzące sobie kraje to kraje arabskie (czyli jednak białe) i do 1994 RPA (wtedy zniesiono aparthaid). Inny example: gdy w Zimbabwe mugabe wyjebał 1300 białych farmerów produkujących żywnośc dla 80 % mieszkańców tego kraju i oddał ziemię czarnym, to teraz Botswana musi płot stawiać, żeby ludzie z Zimbabwe przed głodem nie spierdalali do nich.

Człowieku - oni są po prostu słabi, czego się nie dotkną to spierdolą. A w sondażu przeprowadzonym w dawnym Kongo Belgijskim chyba z 80% pytanych powiedziało, że jednak nie byłoby to takie głupie, gdyby biali znów rządzili.
legionista

Postprzez Pesto 2003-10-08, 5:49 pm

Legionista - znowu masz słuszność ... tacy debile jak Mobutu Sese Seko (Kongo) czy Robert Mugabe (Zimbabwe) umieją tylko zniszczyć i nakraść. Za czasów Anglików czy Belgów czarni przynajmniej mieli co jeść.

Fakt , że trafiają się również niegłupi Murzyni (Mandela) , ale jest ich wyraźnie mniej.

Krawiec - nie Romowie , tylko Cyganie (bo inaczej Węgrów musiałbyś nazywać Madziarami , Włochów - Italianami , Albańczyków - Szkiperatrami , Finów - Suomi , a Chińczyków - Han - Zenami).

Wojtek - no jeszcze tego nie było , żebyś nas straszył Murzynami :D A nuż wkroczy do Sosnowca Charles Taylor z Liberii i wszystkich wymorduje 8)

18 - to twoje IQ ? Rudolf Hess - srał go pies 8) ( i tego , co pitnął do Anglii , i tego , co zginął we własnym obozie).
Pesto
kumaty

Postprzez legionista 2003-10-08, 9:02 pm

no co fakt to fakt. ja po prostu nie lubię tej cholernej politycznej poprawnosci. lubie wyrazić swoje zdanie.
Pesto: a Ty jesteś z Legii czy Zagłębia? nie wiem bo 3 raz jestem na tym forum.
pozdro
legionista

Postprzez WOJTEK 2003-10-08, 9:06 pm

PESTO JEST Z JAGIELLONI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Pesto 2003-10-09, 12:16 am

Odjebaj się ode mnie Wojtek :evil: znów mi wyjeżdżasz z tą śmierdzącą j...
Pesto
kumaty

Postprzez WOJTEK 2003-10-09, 5:30 am

Pesto napisał(a):Odjebaj się ode mnie Wojtek :evil: znów mi wyjeżdżasz z tą śmierdzącą j...
NIE OBRAŻAJ SIĘ :wink: NA ŻARTACH SIĘ NIE ZNASZ?A TAK POZA TYM TO CHĘTNIE POZNAM GENEZĘ TWOJEJ MIŁOŚCI DO JAGI. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez legionista 2003-10-09, 7:28 am

Pesto: nie odpowiedziałeś mi na pytanie :!:
WOJTEK: eeehhhhh....
legionista

Postprzez WAB 2003-10-09, 8:20 am

Z racji odejścia od głównej tematyki ( delikatnie mówiąc ) proponuję zakończyć ten temat.
WAB

Postprzez legionista 2003-10-09, 9:31 am

może i racja. zresztą z kwestią rasizmu każdy sam sobie powinien odpowiedzieć na parę pytań. a swoją droga to wkurwia mnie, gdy na stadionach pzpnowiec każe ściągać flagi z celtykiem, o!
Mistrz, mistrz, Legia mistrz!!!!!!!!!!!!!!!
legionista

Postprzez Pesto 2003-10-09, 9:49 am

Legionista : kibicuję Legii od 1991 , a Zagłębiu od 1995 8) do Sosnowca mam po prostu bliżej. Sympatyzuję z trzema klubami , które mam w podpisie.

a jagiellonia to śmierdzące złodzieje !
Pesto
kumaty

Postprzez legionista 2003-10-09, 10:46 am

przypadkowo ja też lubię te 3 kluby :wink:
1.a czemu takie konkretne daty jeśli można spytać?
2. a skąd jesteś, jeśli to nie tajemnica?
legionista

Postprzez legionista 2003-10-09, 10:48 am

a swoją drogą to się pochwalę, że wczoraj do mojej spółdzielni mieszkaniowej wpłynęła skarga na mnie, bo zbyt głośno 5 razy pod rzad puszczałem piosenkę horrorshow o Zagłębiu :D
legionista

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice