Raz, nie raz.
Tylko po co ?A śpiewanie o rzeczach, o których się słyszało od ojca lub starszego kolegi zakrawa na śmieszność. Skupcie się na dopingowaniu drużyny.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Xaoph_sc napisał(a):Wiem ze nie lubicie kopiowania ale ostatnio uslyszalem taka piosenke z jagi nie wiem czy to nowa czy stara nie interesuje mnie to ale jest bardzo latwa i wpada w ucho wiec moze jakby ja przerobic na cos z Zaglebiem ona wyglada tak:Tylko Ty W Moim Sercu Ty Jedna Jedyna Niepokonana jaga Kochana.
A jakby zrobic np: ZAGLEBIE w moim sercu TY Jedna jedyna Niepokonana Moja Kochana!!
Co wy na to??
:P
Qba napisał(a):trzeba ze smutkiem powiedziec, ze to forum staje sie z dnia na dzien bardziej popularne: tyle nowych ludzi sie rejestruje, szkoda... nie da sie Was juz czytac...
w kazdym temacie mozna od razu zauwazyc kogos nadwymiar kumatego, tutaj widze udziala sie kolega "Xaoph_sc"...
wiec, kolego Xaoph_sc, przeczytaj jeszcze pare razy to, co napisales i przemysl to dokladnie, a potem napisz tu swoje refleksje.. moze choc czesc z Was jest w pewnym stopniu reformowalna.
to samo, co w mlynie na stadionie, robi sie na forum.. nie uwazacie, ze trzeba podjac jakies radykalne kroki, zeby to zmienic, bo za pare miesiecy to bedzie tu jak w malpim gaju, w piaskownicy, czy gdzie tam.. taki bedzie poziom i posmiewisko na pol Polski...
szacuneczek 8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników