"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2006-10-22, 9:37 pm

Raz, nie raz.
Tylko po co ?A śpiewanie o rzeczach, o których się słyszało od ojca lub starszego kolegi zakrawa na śmieszność. Skupcie się na dopingowaniu drużyny.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Kamil_DG 2006-10-22, 9:46 pm

zaspiewajcie sobie ultrasi jeszcze "zlo, zlo agresja" i bedzie git...zenada
Kamil_DG

Postprzez Ader 2006-10-23, 2:54 pm

Kamil_DG napisał(a):zaspiewajcie sobie ultrasi jeszcze "zlo, zlo agresja" i bedzie git...zenada

cło cło akcyza :D
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

hm

Postprzez robertkozlowski5 2006-10-23, 7:18 pm

no tak bylem w mlynie.doping byl do bramki,czyli pierwsza polowa,w drugiej zenada.I dwie sprawy:a)nie slyszalem zeby polonia nas bluzgala... ,b)jesli podrywa sie caly stadion by wstal i spiewal to nalezy zapodac konkretny mocny i rytmiczny doping /i znany/,inna rzecz ze jak druzyna przegrywala i ta gra sie nie kleila to wiekszosc patrzyla z przerazeniem,gdybysmy prowadzili to doping bylby o niebo lepszy.Na Jadze tez bylo podobnie z dopingiem, bo wynik byl niekorzystny.Wiec nalezy wroic do korzeni,czyli gdzie jest to nasze na "dobre i zle".
robertkozlowski5

Postprzez Preze$ 2006-10-23, 7:41 pm

to co było na tym meczu to kompromitacja>Wpizdu dzieci na młynie i osób konkretnie zalanych<jeden stał obok mnie nie wiedział co sie dzieje musiałem mu przez minute powtarzac żeby dał juz flage na dół> coś z tym trzeba zrobic. 1/3 młyna miejsc na "młynie" zajmuja dzieci ktore nie znaja tekstu a co juz mówic o spiewaniu.Brawa dla ultrasów za fanatyków dopiero w niecie zobaczyłem jak to wyszło :D:D Ale sa tez minusy za dużo wyzwisk i pozdrowien dla sztam
Preze$

Postprzez rzusi 2006-10-23, 9:02 pm

w młynie siadają też często starsi ludzie ok 40lat siada i siedzi ale nikt nie ma pomyslu zeby sie pozbyc dzieci do 15 lat na mlynie i tycj osob starszych ktorzy nawet nie wiedza gdzie siadaja..
rzusi

Postprzez pilkarka_sc 2006-10-24, 10:01 am

no na bank polowa ludzi ktozy siedza na mlynie nawet nie wiedza ze siedza na mlynie. ; | . raczej nasza druzyna nie potrzebuje zachlanych ludzi na trybunach ktozy przynosza tylko wstyd . . jak juz tak chcecie pic to po meczu .

W drugiej polowie meczu z polonia juz mniej bylo slychac dopingu z naszej strony . polonia dopingowala przez caly mecz. a u nas non toper lecialy wyzwiska w ich kierunku .

ja do dzis nie moge mowic .

oby nastepne mecze byly jeszcze lepsze i nasz doping tez .
pilkarka_sc

Postprzez Xaoph_sc 2006-10-24, 3:20 pm

Wiem ze nie lubicie kopiowania ale ostatnio uslyszalem taka piosenke z jagi nie wiem czy to nowa czy stara nie interesuje mnie to ale jest bardzo latwa i wpada w ucho wiec moze jakby ja przerobic na cos z Zaglebiem ona wyglada tak:Tylko Ty W Moim Sercu Ty Jedna Jedyna Niepokonana jaga Kochana.
A jakby zrobic np: ZAGLEBIE w moim sercu TY Jedna jedyna Niepokonana Moja Kochana!!
Co wy na to??
:P
Xaoph_sc

Postprzez Martii88 2006-10-24, 3:28 pm

1.tą piosenke słyszeli już wszyscy dawno temu ;)
2.taka wersja by napewno nie przeszła ;]
Martii88
ULTRAS ZAGŁĘBIE

koszulki

Postprzez robertkozlowski5 2006-10-24, 5:17 pm

milo bylo patrzec jak np.przyjechali kibice Jagi.Wszyscy w jednakowych koszulkach.Kibicow Zaglebia tez powinno byc stac na taka inicjatywe!Zrobic jeden typ koszulki np.czerwone lub czerwono zielone z bialym napisem;Zaglebie Sosnowiec badz ultras zaglebie.I zeby przynajmniej wszyscy co chca byc w mlynie na kazdym meczu mieli ta koszulke czy ewentualnie bluze/na zimniejsze dni/
I tak jestes Zaglebiakiem -masz koszulke Zaglebia
masz koszulke Zaglebia -stoisz w mlynie/warunek bycia w mlynie/
stoisz w mlynie -zdzierasz gardlo za nasze Zaglebie.
I tak robi sie ladny i glosny doping!!!
robertkozlowski5

Postprzez the djinn 2006-10-24, 5:18 pm

Xaoph_sc napisał(a):Wiem ze nie lubicie kopiowania ale ostatnio uslyszalem taka piosenke z jagi nie wiem czy to nowa czy stara nie interesuje mnie to ale jest bardzo latwa i wpada w ucho wiec moze jakby ja przerobic na cos z Zaglebiem ona wyglada tak:Tylko Ty W Moim Sercu Ty Jedna Jedyna Niepokonana jaga Kochana.
A jakby zrobic np: ZAGLEBIE w moim sercu TY Jedna jedyna Niepokonana Moja Kochana!!
Co wy na to??
:P

daj sobie spokój !!
choćby i nawet to kto by to śpiewał ?!
a czy ty znasz już nasze wszystkie piosenki że bierzesz się za nowe ?
the djinn

re

Postprzez Qba 2006-10-24, 6:24 pm

trzeba ze smutkiem powiedziec, ze to forum staje sie z dnia na dzien bardziej popularne: tyle nowych ludzi sie rejestruje, szkoda... nie da sie Was juz czytac...

w kazdym temacie mozna od razu zauwazyc kogos nadwymiar kumatego, tutaj widze udziala sie kolega "Xaoph_sc"...

wiec, kolego Xaoph_sc, przeczytaj jeszcze pare razy to, co napisales i przemysl to dokladnie, a potem napisz tu swoje refleksje.. moze choc czesc z Was jest w pewnym stopniu reformowalna.

to samo, co w mlynie na stadionie, robi sie na forum.. nie uwazacie, ze trzeba podjac jakies radykalne kroki, zeby to zmienic, bo za pare miesiecy to bedzie tu jak w malpim gaju, w piaskownicy, czy gdzie tam.. taki bedzie poziom i posmiewisko na pol Polski...

szacuneczek 8)
Qba

Re: re

Postprzez Mateus 2006-10-24, 7:51 pm

Qba napisał(a):trzeba ze smutkiem powiedziec, ze to forum staje sie z dnia na dzien bardziej popularne: tyle nowych ludzi sie rejestruje, szkoda... nie da sie Was juz czytac...

w kazdym temacie mozna od razu zauwazyc kogos nadwymiar kumatego, tutaj widze udziala sie kolega "Xaoph_sc"...

wiec, kolego Xaoph_sc, przeczytaj jeszcze pare razy to, co napisales i przemysl to dokladnie, a potem napisz tu swoje refleksje.. moze choc czesc z Was jest w pewnym stopniu reformowalna.

to samo, co w mlynie na stadionie, robi sie na forum.. nie uwazacie, ze trzeba podjac jakies radykalne kroki, zeby to zmienic, bo za pare miesiecy to bedzie tu jak w malpim gaju, w piaskownicy, czy gdzie tam.. taki bedzie poziom i posmiewisko na pol Polski...

szacuneczek 8)

:evil: :lol:

a na forum niema co gdybać bo takiego gdybania juz 70 stron i co... NIC !
żadne koszulki, identifikatory :roll: i inne paści niepomogą.
zaczekaj na "sezon" ogorkowy i promocje świąteczną neostrady dopiero będzie wysyp :twisted:
pzdr[/b]
Mateus

re

Postprzez Qba 2006-10-24, 9:40 pm

kolego, ale tu nie chodzi o ten temat, to jest czysty przypadek, ze moj post sie tu znalazl, sprawa dotyczy ogolu... niestety :x
Qba

Postprzez cyfron24 2006-10-25, 8:53 pm

Tutaj nie ma co dużo myśleć i kombinować. Chcesz dopingować Zagłębie, to idż do młyna i śpiewaj. To, że 60 % osób tam jest przez przypadek to jest fakt niezaprzeczalny i nic z tym nie zrobimy. Najlepiej dać dobry przykład stojącym obok i śpiewać głośno i wyraźnie, a może się przyłączą, a jak nie to niech ssss...
I jeszcze słowo do nowych forumowiczów, w rodzaju pilkarki_sc:
Chcesz coś napisać, to się trzy razy zastanów, ułóż sobie wszystko w główce, zapytaj starszej siostry jak się pisze np. słowo "którzy", a dopiero wtedy zacznij pouczać innych, tym bardziej, jeżeli piszesz o sprawach, o których nie masz pojęcia. :?
cyfron24
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice