........sprawy czysto kibicowskie 8)
Najważniejszy dla nas mecz w sezonie,trochę chu**** że w środę :? ,nie spodziewam się jakiś wielkich tłumów na stadionie,licze na jakieś skromne 3 tyś ludzi + 1000 eRek :wink:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
drewinio napisał(a):Co sugerujesz? żeby chodziły bojówki i jak ktoś nie śpiewa to go w pape? Z tego co pamiętam dwóch takich było co to kolesia jakiegoś pobili za to ze niechciał śpiewać. Teraz chyba jakieś sprawy mają bo całe te zdarzenie nagrano na taśmach policyjnych.
A jeżeli chodzi o doping to największą mobilizacją dla nas będzie te 800 karków z hożofa.
lys1975 napisał(a):ALE TU NASTRÓJ PANUJE...NIE MA CO...A HANYSY CZYTAJĄ I SIĘ CIESZĄ.LUDZIE WIĘCEJ WIARY I CZADU!!PRZECIEŻ NA KAŻDYM KROKU PODKREŚLAMY ŻE ZAGŁĘBIE TO MY!!TO KTO MA DOPINGOWAĆ NASZĄ DRUŻYNĘ??MOŻE TYCH 800KARKÓW Z HOŻOFA??NO KUŹWA NIE RÓWNAJMY POZIOMEM KIBICOWANIA DO POZIOMU FUTBOLU,JAKI PREZENTUJĄ NASI KOPACZE NA BOISKU-BO TO JUŻ OZNACZA ŻE ZAGŁĘBIE(CZYLI MY)SIĘ PODDAŁO!!!!CZY TEGO CHCECIE??GDZIE NASZA DUMA??CO SIĘ STAŁO Z TĄ WSPANIAŁĄ PUBLICZNOŚCIĄ??TO JUŻ W ROZGRYWKACH III LIGOWYCH WYGLĄDAŁO TO 1000000 RAZY LEPIEJ!!!!W ŚRODĘ TU BĘDĄ HANYSY I MAM NADZIEJĘ ŻE POKAŻEMY IM ŻE NASZE POLSKIE-ZAGŁĘBIOWSKIE SERCA SĄ NIEZŁOMNE!!!!
duży1906 napisał(a):ja sie tam o frekwencje nie martwie bo co ma ludzi mobilizowac jak nie mecz z Ruchem Chorzow ?? grajki graja jak graja ale to nie tylko pojedynek na boisku ale i na trybunach dlatego trzeba byc dobrej mysli a pilkarze beda gryzli trawe zeby wygrac ten mecz i wygraja od tego meczu (mam nadzieje) zacznie sie marsz w gore tabeli :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników