Zagłębie - Ruch 30.08.2006 godz.17........

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Zagłębie - Ruch 30.08.2006 godz.17........

Postprzez gruby 2006-08-28, 9:25 am

........sprawy czysto kibicowskie 8)

Najważniejszy dla nas mecz w sezonie,trochę chu**** że w środę :? ,nie spodziewam się jakiś wielkich tłumów na stadionie,licze na jakieś skromne 3 tyś ludzi + 1000 eRek :wink:
gruby

Postprzez Rafir 2006-08-28, 10:03 am

Po meczu w KRK 3 tys ludzi to będzie maks ;/ Mam nadzieje że wkońcu zaczną grac bo niezawesoło sie robi....
Rafir

Postprzez Tomano 2006-08-28, 10:15 am

Od dzisiaj w Sklepie Kibica na ulicy Targowej dostepne sa bilety na srodowe spotkanie z Ruchem Chorzow. Bilety w cenie 12pln. Zapraszamy do Sklepu
Tomano
Adventure Group

Postprzez goly 2006-08-28, 10:18 am

Bardzo prawdopodobne jest to że w ych 3 tysiacach będzie ok 1000 kibiców Ruchu :cry: chłopaki z Ultras - ie róbcie nawet oprawy bo to szkoda tracić pieniądze , oni i tak po raz kolejny nie pokażą ambicji więc tą kaske lepiej zostawić na lepsze czasy .. :roll: te pachołki które biegają po tej murawie powinni płacić kare z 5 tys złotych i wszystkie pieniądze powinny iść na pokrycie wyjazdu do Krakowa i powinni rzucić na te oprawy dla chłopaków z UZ :!: szkoda gadać ,moim zdaniem mecz bez historii :wink:
goly

Postprzez mdc dg 2006-08-28, 11:29 am

Już ch.j tam z oprawą ale zastanowił się ktoś wogóle co będzie z dopingiem w środe :roll: Frekwencja będzie mizerna to i młyn będzie beznadziejny a w takiej sytuacji nie ma co robić z siebie pośmiewiska.Jest sens prowadzić doping w kilkaset osób :?: Może na tym meczu pewne osoby wziełyby sprawy w swoje ręce i "zmobilizowało" ludzi do śpiewania :?:
mdc dg

Postprzez drewinio 2006-08-28, 3:02 pm

Co sugerujesz? żeby chodziły bojówki i jak ktoś nie śpiewa to go w pape? Z tego co pamiętam dwóch takich było co to kolesia jakiegoś pobili za to ze niechciał śpiewać. Teraz chyba jakieś sprawy mają bo całe te zdarzenie nagrano na taśmach policyjnych.
A jeżeli chodzi o doping to największą mobilizacją dla nas będzie te 800 karków z hożofa.
drewinio

Postprzez PTAQ84 2006-08-28, 3:37 pm

miało być piłkarskie święto a może być żałoba..eh..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez goly 2006-08-28, 4:16 pm

drewinio napisał(a):Co sugerujesz? żeby chodziły bojówki i jak ktoś nie śpiewa to go w pape? Z tego co pamiętam dwóch takich było co to kolesia jakiegoś pobili za to ze niechciał śpiewać. Teraz chyba jakieś sprawy mają bo całe te zdarzenie nagrano na taśmach policyjnych.
A jeżeli chodzi o doping to największą mobilizacją dla nas będzie te 800 karków z hożofa.

no..rykną 2 razy HKS i cały ludowy nie będzie wiedział co ma zrobić... prawda jest taka że jaK cały stadion nie przyłączy sie do dopingu to lepiej wogole sie nie odzywac ..
goly

Postprzez lys1975 2006-08-28, 7:02 pm

ALE TU NASTRÓJ PANUJE...NIE MA CO...A HANYSY CZYTAJĄ I SIĘ CIESZĄ.LUDZIE WIĘCEJ WIARY I CZADU!!PRZECIEŻ NA KAŻDYM KROKU PODKREŚLAMY ŻE ZAGŁĘBIE TO MY!!TO KTO MA DOPINGOWAĆ NASZĄ DRUŻYNĘ??MOŻE TYCH 800KARKÓW Z HOŻOFA??NO KUŹWA NIE RÓWNAJMY POZIOMEM KIBICOWANIA DO POZIOMU FUTBOLU,JAKI PREZENTUJĄ NASI KOPACZE NA BOISKU-BO TO JUŻ OZNACZA ŻE ZAGŁĘBIE(CZYLI MY)SIĘ PODDAŁO!!!!CZY TEGO CHCECIE??GDZIE NASZA DUMA??CO SIĘ STAŁO Z TĄ WSPANIAŁĄ PUBLICZNOŚCIĄ??TO JUŻ W ROZGRYWKACH III LIGOWYCH WYGLĄDAŁO TO 1000000 RAZY LEPIEJ!!!!W ŚRODĘ TU BĘDĄ HANYSY I MAM NADZIEJĘ ŻE POKAŻEMY IM ŻE NASZE POLSKIE-ZAGŁĘBIOWSKIE SERCA SĄ NIEZŁOMNE!!!!
lys1975

Postprzez tuli 2006-08-28, 7:11 pm

lys1975 napisał(a):ALE TU NASTRÓJ PANUJE...NIE MA CO...A HANYSY CZYTAJĄ I SIĘ CIESZĄ.LUDZIE WIĘCEJ WIARY I CZADU!!PRZECIEŻ NA KAŻDYM KROKU PODKREŚLAMY ŻE ZAGŁĘBIE TO MY!!TO KTO MA DOPINGOWAĆ NASZĄ DRUŻYNĘ??MOŻE TYCH 800KARKÓW Z HOŻOFA??NO KUŹWA NIE RÓWNAJMY POZIOMEM KIBICOWANIA DO POZIOMU FUTBOLU,JAKI PREZENTUJĄ NASI KOPACZE NA BOISKU-BO TO JUŻ OZNACZA ŻE ZAGŁĘBIE(CZYLI MY)SIĘ PODDAŁO!!!!CZY TEGO CHCECIE??GDZIE NASZA DUMA??CO SIĘ STAŁO Z TĄ WSPANIAŁĄ PUBLICZNOŚCIĄ??TO JUŻ W ROZGRYWKACH III LIGOWYCH WYGLĄDAŁO TO 1000000 RAZY LEPIEJ!!!!W ŚRODĘ TU BĘDĄ HANYSY I MAM NADZIEJĘ ŻE POKAŻEMY IM ŻE NASZE POLSKIE-ZAGŁĘBIOWSKIE SERCA SĄ NIEZŁOMNE!!!!

Oczywiście,że nie można się poddawać, ale chodzi o to żeby im jakoś pokazać że nie zgadzamy się na takie reprezentowanie NASZYCH barw.Przecież nikt nie robi im jazd jak przegrają.Jakby przegrywali po zaciętym meczu i niesamowitym zaangażowaniu to nikt by wielkich pretensji nie miał - wiadomo,że nie zawsze wszystko wychodzi. No ale jak się patrzy na grę takiego na przykład Berensztajna to wygląda to tak jakby wychodził na boisko żeby pochodzić 90 minut i wziąść za to kasę.Nie odwrócilismy się od klubu po słabych występach w poprzednich sezonach, nie odwróciliśmy sie po aferze ostatniej i nie odwrócimy sie i teraz, ale Oni muszą zrozumieć,że jeśli zdecydowali się reprezentować Zagłębie Sosnowiec to muszą to robić najlepiej jak potrafią i angażować sie na 200%.
tuli

Postprzez duży1906 2006-08-28, 7:13 pm

ja sie tam o frekwencje nie martwie bo co ma ludzi mobilizowac jak nie mecz z Ruchem Chorzow ?? grajki graja jak graja ale to nie tylko pojedynek na boisku ale i na trybunach dlatego trzeba byc dobrej mysli a pilkarze beda gryzli trawe zeby wygrac ten mecz i wygraja od tego meczu (mam nadzieje) zacznie sie marsz w gore tabeli :)
duży1906

Postprzez lys1975 2006-08-28, 7:33 pm

duży1906 napisał(a):ja sie tam o frekwencje nie martwie bo co ma ludzi mobilizowac jak nie mecz z Ruchem Chorzow ?? grajki graja jak graja ale to nie tylko pojedynek na boisku ale i na trybunach dlatego trzeba byc dobrej mysli a pilkarze beda gryzli trawe zeby wygrac ten mecz i wygraja od tego meczu (mam nadzieje) zacznie sie marsz w gore tabeli :)

JA TAM SIĘ JEDNAK ŚMIEM OBAWIAĆ O FREKWENCJĘ,BO WIEM ŻE MAMY TU BARDZO HIMERYCZNĄ PUBLICZNOŚĆ-KTÓRA SWĄ OBECNOŚĆ NA LUDOWYM UZALEŻNIA OD WYNIKÓW UZYSKANYCH PRZEZ ZESPÓŁ W POPRZEDNICH SPOTKANIACH(WIELU Z NICH PO PROSTU BOI SIĘ NAWET ŻE BĘDĄ MUSIELI WSTYDZIĆ SIĘ ZA EWENTUALNĄ PORAŻKĘ Z RUCHEM BIERNIE UCZESTNICZĄC W MECZU POPRZEZ SWĄ OBECNOŚĆ NA STADIONIE,LUB TEŻ NIEOBECNOŚCIĄ ZAMANIFESTOWAĆ SWĄ DEZAPROBATĘ DLA TEGO CO DZIEJE SIĘ OSTATNIO W KLUBIE LUB W OKÓŁ NIEGO) -LUB NORMALNIE NIE MA CZASU,CZY TEŻ JESZCZE Z WAKACJI NIE WRÓCIŁA...WIEM ŻE WIELU KIBICOM TAKA PUBLICZNOŚĆ ZWISA I POWIEWA(DELIKATNIE RZECZ UJMUJĄC),ALE TAK NAPRAWDĘ TO FAJNIE JEST NA STADIONIE,GDY LUDZI JEST TYLE ŻE NIE MA GDZIE PALCA NAWET WCISNĄĆ-MASA TEŻ ŚWIADCZY O NASZEJ SILE :!: :!: :!:
lys1975

Postprzez e-net 2006-08-28, 8:34 pm

Tomano napisał(a): Od dzisiaj w Sklepie Kibica na ulicy Targowej dostepne sa bilety na srodowe spotkanie z Ruchem Chorzow. Bilety w cenie 12pln. Zapraszamy do Sklepu

z tego co ustalone zostalo to na mecz nie wchodzimy wiec po co kupowac ?
e-net

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-08-28, 8:51 pm

Ty tak ustaliles? gratulacje :shock:
sprzedawca_cebuli

Postprzez NAPOLI 2006-08-28, 9:16 pm

Prawda jest taka ze nasze Zaglebie gra to co gra ale na taki mecz nie powinno sie nikogo namawiac kazdy wie co to za mecz i jak jest on wazny dla kibicow i mam nadzieje ze pilkarze tez dobrze o tym wiedza i dadza z siebie nie 100% a 120% i wkoncu zagraja tak jak powinni juz grac od poczatku sezonu.Napewno znajdzie sie kilka os ktore beda zdzieraly gardla w poszczegolnych sektorach i dzieki nim reszta sie podlaczy.TEN MECZ MUSIMY WYGRAC I DZIEKI TEMU BEDZIE JUZ TYLKO LEPIEJ!!!!
NAPOLI
Żółta kartka

Następna strona

Powrót do Kibice