DOPING NA ZAGŁĘBIU

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

DOPING NA ZAGŁĘBIU

Postprzez WOJTEK 2003-04-21, 12:14 pm

CO Z TYM DOPINGIEM?MOIM ZDANIEM WIELE ZALEŻY OD PROWADZĄCEGO.
KTO NAJLEPIEJ PROWADZI?JA JUŻ PRZEŻYŁEM WIELU.NAJLEPSZY BYŁ DRZEWO I KAPO.JAK TO BĘDZIE TERAZ?
WOJTEK
Adventure Group

doping

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-21, 12:37 pm

Niestety najlepszy doping jest na dworcu w pociagu lub autokarze :evil: a na meczu nikt nie spiewa !!

Dobrze prowadzi doping Szymon:) Mumin sie nie dadaje bo jeszcze chyba mutacji nie przeszedl :D :)

Mam nadzieje ,ze z dopingiem bedzie coraz lepiej !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2003-04-21, 12:47 pm

SZYMON JEST MOIM KUMPLEM.MOGĘ POWIEDZIEĆ,ZE TO DZIĘKI MNIE PROWADZI DOPING (PROTEKCJA :lol: :lol: :lol: ),ALE JEDNAK NIE DO KOŃCA SIĘ SPRAWDZA.DUŻO OSÓB MA GO W DUPIE.A JAK DRZEWO RYKNĄŁ LUB KAPO...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez PRZEMEK1 2003-04-21, 12:59 pm

FAKT. ZGADZAM SIĘ CAŁKOWICIE. Z CAŁYM SZACUNKIEM DO LUDZI CO TERAZ PROWADZĄ DOPING, ALE TO MUSZĘ BYĆ JEDNAK GOŚCIE, KTÓRZY MAJĄ DUŻY AUTORYTET. ŻEBY INNI ICH ZNALI I BĘDZIE DOBRZE. PRZECIEŻ JAK BYŁY TE MECZE CO DRZEWO PROWADZIŁ TO CAŁY SEKTOR ŚPIEWAŁ.
PRZEMEK1

Postprzez Tomaszek 2003-04-21, 1:07 pm

WOJTEK napisał(a):SZYMON JEST MOIM KUMPLEM.MOGĘ POWIEDZIEĆ,ZE TO DZIĘKI MNIE PROWADZI DOPING (PROTEKCJA :lol: :lol: :lol: ),ALE JEDNAK NIE DO KOŃCA SIĘ SPRAWDZA.DUŻO OSÓB MA GO W DUPIE.A JAK DRZEWO RYKNĄŁ LUB KAPO...

RACJA WOJCIECH JAK DRZEWO "RYKNAL"RECE W GORE TO WSZYSCY MIELI RECE W GORZE I TAK MA BYC.SZYMON PROWADZI DOBRZE DOPING ALE MALO OSOB CZUJE DO NIEGO RESPECT JAK DO KAPO LUB DRRZEWA.JAK DRZEWO PROWADZIL I KTOS NIE SPIEWAL TO WIEDZIAL CZYM TO SIE MOZE SKONCZYC (JAKIS KLAPS) :D
POZDRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez MuMiN 2003-04-21, 10:57 pm

Panowie problem tkwi w tym że niestety nie ma takiej osoby. Drzewo i Kapo to już historia która pewnie już nie wróci, wiec trzeba patrzyc nieco w przyszłosc. W.g mnie problem tkwi w tym ze ludzia sie nie chce spiewac i tyle, nie wazne kto pierwszy zacznie, co to ma za znaczenie. O tym problemie pisalem juz w innym temacie (NASZA MENTALNOŚĆ - ZAPRASZAM DO WPISYWANIA SIĘ) - Szymon ma dobre gardło (chodzi o barwe głosu, dobrze go słychać). Inni też próboją, jednym wychodzi innym nie ;) - ale mysle ze i tutaj bedzie dobrze. Ostatnio mam wrazenie niestety ale w wiekszosci dziedzin zycia kibicowskiego jestemy 100 lat za murzynami, trzeba to zmienic !!! - Pamiętajcie o tym a będzie dobrze.
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez PRZEMEK1 2003-04-21, 11:19 pm

A JA TAM JESTEM BARDZIEJ OPTYMISTYCZNY. DUŻO SIĘ RUSZYŁO, GŁÓWNIE CHODZI I DOPING I OPRAWĘ. NIE PAMIĘTAM BY OSTATNIO NP, NA MECZU Z JAKIMŚ MK BYŁ W OGÓLE ŚPIEW. WIĘC NIE JEST ŻLE. EKIPĄ ŻĄDNĄ INNYCH WRAŻEŃ TEŻ NIE MAMY NAJGORSZEJ :wink: . MYŚLĘ ŻE JEST DOBRZE. ALE LEPSZE JEST WROGIEM DOBREGO WIĘC...
PRZEMEK1

Postprzez tomek z wojkowic 2003-04-21, 11:38 pm

NAJLEPSI BYLI DRZEWO I KAPO.PAMIETAM JESZCZE JAK W LIBIAZU (ok.3000 zaglebia) DOPING PRZEZ MEGAFON PROWADZIL STONA.BYLO SUPER!!!
tomek z wojkowic

Postprzez bankier 2003-04-22, 6:58 am

szkoda, że ich już nie ma! aby prowadzic doping trzeba mieć autorytet! chyba nikt mi nie powie, ze jak doping będzie prowadził młody człowiek - to ci starsi będą go słuchać (oczywiście wcale nie musi tak być). pozdro!
bankier

Postprzez Ader 2003-04-22, 7:12 am

wg. mnie rowniez najlepszy byl kapo i drzewo(moja rodzina :) ) :wink:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez _sZaDi_ 2003-04-22, 9:19 am

a prawda jest taka ze na stadionie heh "czasem" siedzi banda pedalow uwazajaca sie za nie wiem kogo,nie krzykna itp, dajmy na to bytom, darlem sie w 1 polowie,mimo iz wygladalem jak wygl;adalem po tym oleju,darlem sie zeby sie jakos zaglebie zaprezentowalo,w polowie dzwoni do mnie koles z bytomia i sie smieje ze jest nas malo heh ze jest 600 bb sobie siedzi z boku drugie 200 z drugiego a jakies 150 sie drze,od tego trzeba zaczac ,bo kto spiewa nie jest takie istotne juz..
_sZaDi_

Postprzez Fan1906 2003-04-22, 12:48 pm

zgadzam sie ze wszystkimi... kapo i drzewo byli the best. po prostu trzeba miec to cos... zeby porwac tlum za soba... to tak jak z lepperem i krasomostwem troche :P no bo w sumie to byle kto moze poprowadzic doping na zasadzie "spiewac bo w ryj dostaniecie" no ale chyba nie o to chodzi? mysle ze powinna to byc osoba (nie obrazajac nikogo) troszke starsza... no bo jak ma prowadzic doping ktos kto ma np 16 lat to i tak chocby nie wiem jakie plecy mial na sektorze to autorytetu nie zbuduje
Fan1906

doping

Postprzez zags 2003-04-23, 10:15 am

drzewo to teraz prowadzi doping w coffeshopie w amsterdamie bo ostatnio z nim bajerzyłem (raczej predko nie wróco)
zags

Postprzez Sadek 2003-04-23, 5:26 pm

No powinniśmy poprawić doping Trzeba cos wymyślec pożądnego jakos zachecić

P.s Ja tam sie na meczach dre i jakoś jest :D
Sadek
dj. transfer

...

Postprzez siwy_sc 2003-05-02, 7:47 am

moim zdaniem tez najlepsi byli Ci dwaj panowie a szczegolnie Drzewo to byl przekoles:)) tylko czekalem na to kiedy on poprowadzi doping. co do dopingu przez tego Szymona to jakos nie mam do niego zaufania, moze to przez jego wiek moze przez cos innego. mimo to wlączam sie do dopingu ale to juz nie jest to samo. mam nadzieje ze pojawi sie ktos jeszcze co porwie trybuny chociaz Szymonowi tez zycze wszystkiego naj.
siwy_sc

Następna strona

Powrót do Kibice