Kampania Wyborza:Głosujcie na nr.2

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: ...

Postprzez WOJTEK 2003-05-30, 2:18 pm

Krawiec napisał(a):...a odnsnie głupoty to czytałem głupsze wypowiedzi na tym forum i oczywiście nie sugeruję, że były one twojego autorstwa ;-).
MOŻE.ALE TWÓJ POMYSŁ JEST POMYSŁEM SAMOBÓJCY.SAM PISZESZ,ŻE CRACOVIA TAM BYŁA.WIESZ ILU NAS BY TAM MUSIAŁO BYĆ???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Krawiec 2003-05-30, 2:47 pm

Ok, nie ma co ryzykowac a zwłaszcza straty tej flagi.

Odnosnie super projektu NR DWA to jestem za naniesieniem kilku porawek.
1. Piłki moznaby pominąć.
2. Młotki mniejsze jak w nr 3.
3 Godło i herb jak w nr 3.
Krawiec

Postprzez Ader 2003-05-30, 2:51 pm

nie sluchajcie WOJTKA projekt 2 jest najlepszy jak chcerz zrobic kampanie dla 5 to zerob se swoj temat :wink: :P :P :P :P :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Monti 2003-05-30, 6:17 pm

Moje poglądy zanacie jestem daleki od propagowania kibicowskich wojen . Mając jednak na uwadze obecną polską rzeczywistość niezależnie kto ją zasponsoruje powinna ona znaleźć sie tam gdzie wszystkie flagi Zagłebia . Chcąc nie chcąć taka flaga to kolejny skalp do zdobycia dla przeciwników. Flagi powinni więc pilnować "wojownicy" a chciałem zwrócić uwage że wielu z potencjalnych sponsorów to pikniki . Pomysł z Zakopanym chyba średni choć pewnie było by fajnie , ale szkoda by ta flaga zawisła na stadionie innego klubu i znalaza nowych opiekunów . :?
Monti
Moderator

Postprzez Krawiec 2003-05-30, 11:40 pm

Monti napisał(a):Moje poglądy zanacie jestem daleki od propagowania kibicowskich wojen . Mając jednak na uwadze obecną polską rzeczywistość niezależnie kto ją zasponsoruje powinna ona znaleźć sie tam gdzie wszystkie flagi Zagłebia . Chcąc nie chcąć taka flaga to kolejny skalp do zdobycia dla przeciwników. Flagi powinni więc pilnować "wojownicy" a chciałem zwrócić uwage że wielu z potencjalnych sponsorów to pikniki . Pomysł z Zakopanym chyba średni choć pewnie było by fajnie , ale szkoda by ta flaga zawisła na stadionie innego klubu i znalaza nowych opiekunów . :?

Sorki Monti , czy ja powiedziałem, że flaga powinna jeźdić za Adamem Małyszem? Oczywiście, że faga będzie na swoim miejscu czyli na Ludowym. Powtarzam, że tak sobie tylko pomyślałem, że fajnie by było ją tam zaprezentować odświętnie - w końcu na puchar świata patrzy 10 mln Polaków. Pojawiły się obawy, że jest to za duże ryzyko i ja to rozumiem więc nie ma co ciągnąc dalej tego tematu i oceniać jaki to pomysł.
Houk !
Krawiec

Poprzednia strona

Powrót do Kibice