Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Piotruś Pan napisał(a):Hey Zagłębie !!! Chciałbym w tej wiadomości zapytać Was co myślicie gdyby nasza drużyna zagrała w koszulkach w czarno- białą szachownicę ( powiedzmy tego typu jak ma drużyna Chorwacji),+ czarne lub białe spodenki, białe getry. Wiem, że to nie zależy od kibiców ale chciałbym dowiedzieć się czy taki pomysł zostałby przez Was zaakceptowany i czy Zagłebie mogło by kiedys zagrać w takich barwach. Mamy przecież szalik w tych barwach, ma być też duza nowa flaga na cały sektor... Proszę o Wasze opinie !! :o Pozdrawiam Hey Zagłębie
Leyton napisał(a):Ciekawe. Szachownica owszem. Ale raczej czerwono-zielono-biała. I tak jak napisał olo69 może bylibyśmy rozpoznawalni w całym kraju..... a może nie tylko :D
Fakt. Koszulki Chorwatów są na tyle oryginalne, że są własnie m.in. dzięki temu dość dobrze rozpoznawalni w Europie.
Ale czarno-białe? Dlaczego mieli byśmy być kojarzeni właśnie z tymi barwami? Szaliki owszem były (mam jeszcze ze starych czasów), ale co to ma wspólnego z barwami klubu?
Ale pomysł myślę, że nie jest głupi.
_artur_ napisał(a):Leyton napisał(a):Ciekawe. Szachownica owszem. Ale raczej czerwono-zielono-biała. I tak jak napisał olo69 może bylibyśmy rozpoznawalni w całym kraju..... a może nie tylko :D
Fakt. Koszulki Chorwatów są na tyle oryginalne, że są własnie m.in. dzięki temu dość dobrze rozpoznawalni w Europie.
Ale czarno-białe? Dlaczego mieli byśmy być kojarzeni właśnie z tymi barwami? Szaliki owszem były (mam jeszcze ze starych czasów), ale co to ma wspólnego z barwami klubu?
Kiedy rozmawialem z jednym z angielskich kibicow niepotrafił powiedziec jakie mamy barwy ale zaznaczył ze zna Zagłebie z bialo czarnych kominiarek i szalikow.
Biel i Czern jak dlamnie jak najbardziej TAK.
^m@rcin^ napisał(a):_artur_ napisał(a):Leyton napisał(a):Ciekawe. Szachownica owszem. Ale raczej czerwono-zielono-biała. I tak jak napisał olo69 może bylibyśmy rozpoznawalni w całym kraju..... a może nie tylko :D
Kiedy rozmawialem z jednym z angielskich kibicow niepotrafił powiedziec jakie mamy barwy ale zaznaczył ze zna Zagłebie z bialo czarnych kominiarek i szalikow.
Biel i Czern jak dlamnie jak najbardziej TAK.
Bo to barwy kibicow ! :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników