Zagłębie Sosnowiec - Lech Zielona Góra (19.05.2004) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez krzywy 2004-05-20, 10:12 am

Miłosz napisał(a):
Pozdro dla Krzywego za Sławek Rydel Sławek... :wink:

GRZESIU PRZEPRASZAM :!: :oops:

A tak pozatym to ogolnie pozytywnie jak na srode :wink:
krzywy

Re: :)

Postprzez DaMi 2004-05-20, 6:24 pm

^m@rcin^ napisał(a):Zebralismy 430 zli sprzedali ok 100 arkuszy Vlepek Dziekujemy :!:

Szczególne podziękowania dla Tomana :D
DaMi

Postprzez CharoN^ 2004-05-20, 7:08 pm

Mecz z przywoitym dopingiem, jak na środę i 2500 tys. osób. Nie można ocenić pomysłu z przeniesieniem młyna przy takiej liczbię publiczności, sądzę, że na Włokniarzu (możliwa feta) będzie o niebo lepiej. Moim zdaniem teraz miejsce młyna jest odpowiednie, tylko martwi mnie jedna rzecz - jeżeli młyn inicjuję "cały stadion odpowiada", to odpowiada tylko strona od "rodzinnego", a sektory gdzie dawniej znajdował się młyn milczą ... Coś trzeba z tym zrobić.

ps. "Sławek Rydel, Sławek" :lol: :lol: :lol:, ale Krzywy masz plusa za piosenke "Zagłębie, Sosnowiec ... ale ale ale ale tylko Zagłębie". :wink:
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez DaMi 2004-05-20, 8:16 pm

CharoN^ napisał(a):Mecz z przywoitym dopingiem, jak na środę i 2500 tys. osób. Nie można ocenić pomysłu z przeniesieniem młyna przy takiej liczbię publiczności, sądzę, że na Włokniarzu (możliwa feta) będzie o niebo lepiej. Moim zdaniem teraz miejsce młyna jest odpowiednie, tylko martwi mnie jedna rzecz - jeżeli młyn inicjuję "cały stadion odpowiada", to odpowiada tylko strona od "rodzinnego", a sektory gdzie dawniej znajdował się młyn milczą ... Coś trzeba z tym zrobić.

ps. "Sławek Rydel, Sławek" :lol: :lol: :lol:, ale Krzywy masz plusa za piosenke "Zagłębie, Sosnowiec ... ale ale ale ale tylko Zagłębie". :wink:

Piosenke ja przerobiłem a nie Krzywy :evil: :D
DaMi

Postprzez Franz 2004-05-20, 8:56 pm

1. Niepotrzebnie było śpiewane "deszcze niespokojne" - po co :?: :?
2. Całe życie wydawało mi się że się śpiewa "raz, dwa, trzy ... mało", a nie "jeden, dwa, trzy ... mało"
3. Nowa piosenka fajna ale bardziej podoba mi się: "Zagłębia aleale, Zagłębia aleale..."
4. Tak jak myslałem przeniesienie młyna nic nie dało, i jestem za opcją powrotu na stre miejsce.

To sa moje spostrzerzenia dotyczące ostatniego meczu pod względem kibicowskim.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez DaMi 2004-05-20, 9:20 pm

Tak jak pisałem wcześniej lepiej było poczekać do meczu z Włókniarze bo takie spotkanie w środku tygodnia nie da na nic odp czy dobrze czy źle. A co do piosenek to kilka nie powinno być ale już z reklamacjami do wodzireja :wink:
DaMi

Postprzez krzywy 2004-05-21, 7:23 am

Franz napisał(a):1. Niepotrzebnie było śpiewane "deszcze niespokojne" - po co :?: :?
2. Całe życie wydawało mi się że się śpiewa "raz, dwa, trzy ... mało", a nie "jeden, dwa, trzy ... mało"
3. Nowa piosenka fajna ale bardziej podoba mi się: "Zagłębia aleale, Zagłębia aleale..."
4. Tak jak myslałem przeniesienie młyna nic nie dało, i jestem za opcją powrotu na stre miejsce.

To sa moje spostrzerzenia dotyczące ostatniego meczu pod względem kibicowskim.

deszcze niespokojne zapuscilem w momencie gdy czesc mlyna zaczela wyzywac sedziego... wydaje mi sie ze lepiej niech ososby ktore tylko czekaja na moment by sobie powyzywac zaspiewaly deszcze niespokojne niz "sedzia ch**" ... kibice Zagłębia wyzywaja z gracja :wink:
jesli chodzi o "jeden" czy "raz" to mozliwe :lol: trzeba do mnie podejsc i zwrocic uwage bo nie zawszze wszystko ogarniam :wink:

co do przeniesienia mlyna - bylo ono nieznaczne i chyba jeszcze nie pora by oceniac ta opcje...
krzywy

Postprzez ARAS1906 2004-05-21, 7:30 am

Troche te posty wyżej podniosły mi ciśnienie :!: Po co jakieś pytania czy powinno być "jeden czy raz" czy powinno być śpiewane tak czy tak :evil:
Koledzy może któryś z Was wejdzie w deszczu na gniazdo i poprowadzi doping :?: :?: :?:
A nie parasoleczka nad główką :?
Krzywy [b] SZACUNEK ZA TO CO ROBISZ :!: :!: :!: :!:
ARAS1906
Åšrodula

Postprzez Wally 2004-05-21, 7:33 am

Ja siedziałem po prawej stronie i się nie podniosłem z krzesełka jak śpiewaliście "Wszyscy wstają...":oops: Musi ruszyć cały stadion, a nie pojedyncze osoby, bo to nic nie da. Co do nowej piosenki, to może być, ale kibice innych drużyn będą jęczeć, że xerujemy pieśni Legii :?
Na tym meczu byłem totalnym piknikiem, bo nie mogłem śpiewać ze względu na przeziębienie. Wstałem w czwartek i zobaczyłem, że mi "zimno" wyskoczyło :evil: No ale nic, dzisiaj zaczynam misję - "Żary"
Wally

Postprzez krzywy 2004-05-21, 7:40 am

ARAS1906 napisał(a):Troche te posty wyżej podniosły mi ciśnienie :!: Po co jakieś pytania czy powinno być "jeden czy raz" czy powinno być śpiewane tak czy tak :evil:
Koledzy może któryś z Was wejdzie w deszczu na gniazdo i poprowadzi doping :?: :?: :?:
A nie parasoleczka nad główką :?
Krzywy [b] SZACUNEK ZA TO CO ROBISZ :!: :!: :!: :!:

Prezesie nie denerwuj sie :lol:

mi to nie przeszkadza gdy ktos zwraca na cos uwage a nawet jestem :D bo wkoncu dzieki takim uwaga i ja o tym pomysle i przez to jakos dopingu na Ludowym mam nadzieje bedzie wzrastac :D

w kazdym razie dzieki 8)
krzywy

Postprzez Gość 2004-05-21, 9:05 am

Wally napisał(a):Ja siedziałem po prawej stronie i się nie podniosłem z krzesełka jak śpiewaliście "Wszyscy wstają...":oops: Musi ruszyć cały stadion, a nie pojedyncze osoby, bo to nic nie da. Co do nowej piosenki, to może być, ale kibice innych drużyn będą jęczeć, że xerujemy pieśni Legii :?
Na tym meczu byłem totalnym piknikiem, bo nie mogłem śpiewać ze względu na przeziębienie. Wstałem w czwartek i zobaczyłem, że mi "zimno" wyskoczyło :evil: No ale nic, dzisiaj zaczynam misję - "Żary"

Jeśli wszyscy będą myślec tak jak ty to nie wstanie nikt.....Co do nowych piosenek to mamy przygotowane pare hicików zupełnie nowych i oryginalnych :lol: :lol: FB Squad :D
Gość

Postprzez Sebastian 2004-05-21, 11:15 am

Psiqs napisał(a):
Jeśli wszyscy będą myślec tak jak ty to nie wstanie nikt.....Co do nowych piosenek to mamy przygotowane pare hicików zupełnie nowych i oryginalnych :lol: :lol: FB Squad :D

Jeżeli macie przygotowane , to musicie je teraz jak najczęściej śpiewać, żeby młyn się ich nauczył na drugą ligę :)
Sebastian

Postprzez Franz 2004-05-21, 4:27 pm

Krzywy spoko, następnym razem dać znać, jak cos śpiewać to porządnie :D .

Jak macie jakieś nowe przyśpiewki to napiszcie na forum, żeby przynajmniej forumowicze znali tekst...
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez CharoN^ 2004-05-21, 8:14 pm

DaMi napisał(a):Piosenke ja przerobiłem a nie Krzywy :evil: :D

Jeżeli tak to respekt Dami :P. Czekam na nowe przyśpiewki, tylko obawiam się że znowu "leniwi" nie będą chieli śpiewać nowości. Zobaczymy ... na meczu z Włókniarzem powinno być gorąco, oczywiście jeśli zwyciężymy w Żarach, szkoda że nie będzie przeyjezdnych :x - cały urok III ligi. Zauważyłem, że kiedy na "fotelu :lol:" zasiada ktoś inny, niż Krzywy to nie można poderwać dopingu. Jak przyszedł Krzywy w II połowie (z lekkim spóźnieniem :D) to odrazu wszyscy jadą równo z koksem :wink: - faktycznie, typowy wodzirej. Tylko muszę zwrócić uwagę, iż brakuje mi tej "odpowiadanki" - O Zagłębie nasz KS, Czerwień, zielen oraz biel (...) :cry:. Mam nadzieję, że zapodasz tą pieśń z Kietrzem.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez DaMi 2004-05-21, 9:37 pm

Było małe spóźnienie bo razem z Krzywym sprzewdawaliśmy gazetki :D

Megafon rulezzzzzzz :wink:
DaMi

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników