jakos se damy rade spokojnie :lol: mowie najwyzej sobie wypelzniemy na sektory buforowe :lol:
jedneko czego mozna byc pewnym to komplet i nie zapomniana zabawa na trybunach ;-) pozdro dla wszystkich :lol:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Pampek napisał(a):Podobno zostało przeznaczonych dla Was tylko 700 biletów - tak słyszałem. Jak idą zapisy na speca - z tego co czytałem na Waszej stronie to narazie cieniutko cieniutko. Wszyscy chętni z Wrocławia - zapraszamy do Sosnowca - zobaczcie na żywo jak ZAGŁĘBIE odskakuje Wam na 10 pkt.
Pozdrowienia dla fanatyków ZAGŁEBIA LEGII i BKS BIELSKO
Drugoligowiec Z A G Ł Ę B I E Drugoligowiec !!!!
mareios napisał(a):Erazmus - za dwa, za dwa! Chyba ze chcecie przyjechac w poniedzialek? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdowienia i szerokiej drogi :D :D :D
Pampek napisał(a):Erazmus liczy 3 dni bo piatek sie jeszcze nie skonczył
Jesli bedziecie rozprowadzac bilety na meczu C klasy - to zapowiada sie niezła frekwencja - może być nawet okolo 1000 osób na takim meczu - szok. A czy ogranizator zapewni porządek na stadionie ??
Pozdrowienia ERAZMUS !!!!
Erazmus napisał(a):Lechia by się ucieszyła jakbyśmy im Areczkę spuścili do III ligi ;-) ...
rkwa napisał(a):Erazmus napisał(a):Lechia by się ucieszyła jakbyśmy im Areczkę spuścili do III ligi ;-) ...
Szkode troche Arke spuszczac.Lechia poczeka jeszcze rok i w drugiej lidze derby beda,a druga liga z Arka bedzie napewno ciekawsza.Sam z checia bym sie wybral na wyjazd Zagłębia do Gdyni. 8)
----------
PS.Zeby mnie nikt zle nie zrozumial:tez chce zeby Ślask awansowal,ale wole zeby z drugiej spadly kluby gorsze kibicowsko.
Pozdrowki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników