Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom (3.04.2004) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Erazmus 2004-04-06, 11:40 am

Oprawa i doping na 5 . Nie spodziewałem się że Polonia potrafi na Ludowy ściągnąć aż tylu kibiców.
Fajnie wyglądały wasze trybuny , masę barw także wsród starszych kibiców . Szkoda że nie ma u was świeczek bo pokaz piro przy mocnym świetle słonecznym to nie to samo co przy sztucznym .
Już nie mogę się doczekać 18 kwietnia bo mecz z Polonią to była tylko rozgrzewka przed "match of the year" ;-)

Przy okazji podziękowania dla Przemka za przyjęcie i dla Soyera za pomoc wiadomo w jakiej sprawie:)
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez ARAS1906 2004-04-06, 2:03 pm

Erazmus napisał(a):Oprawa i doping na 5 . Nie spodziewałem się że Polonia potrafi na Ludowy ściągnąć aż tylu kibiców.
Fajnie wyglądały wasze trybuny , masę barw także wsród starszych kibiców . Szkoda że nie ma u was świeczek bo pokaz piro przy mocnym świetle słonecznym to nie to samo co przy sztucznym .
Już nie mogę się doczekać 18 kwietnia bo mecz z Polonią to była tylko rozgrzewka przed "match of the year" ;-)

Przy okazji podziękowania dla Przemka za przyjęcie i dla Soyera za pomoc wiadomo w jakiej sprawie:)

Witam ERAZMUS :!: :!: :!: Tak mi się wydawało że to Ty byłeś u nas na meczu z PB 8) To po co ta ściema na temat sektora gości :?: :?:
Pozdro od kibica który "siedział" Ci na plecach przez całą II połówkę i pojebał wynik z Radzionkowa :oops: :!: !!!!!!
ARAS1906
Åšrodula

Postprzez Erazmus 2004-04-06, 2:20 pm

ARAS1906 napisał(a):
Erazmus napisał(a):Oprawa i doping na 5 . Nie spodziewałem się że Polonia potrafi na Ludowy ściągnąć aż tylu kibiców.

Witam ERAZMUS :!: :!: :!: Tak mi się wydawało że to Ty byłeś u nas na meczu z PB 8) To po co ta ściema na temat sektora gości :?: :?:
Pozdro od kibica który "siedział" Ci na plecach przez całą II połówkę i pojebał wynik z Radzionkowa :oops: :!: !!!!!!

No to zostałem zdemaskowany ;) To nie ściema ARAS1906 tylko sobię kalkuje jak my się zmieścimy na Ludowym. Ciśnienie we Wrocku jest przeogromnę więc o to że pobijemy wasz rekord z Oporowskiej (szacunek za tamten mecz) się nie martwię ;-)

Z tym wynikiem były niezłe jaja ale zdołałem sprostować Twój błąd i gość który u Was prowadzi doping lekko się tym zmartwił ;-)

Pozdrowienia z miasta Piasta :)
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Wally 2004-04-06, 2:35 pm

Na szczęście Wally napisał smska do Droma i było jasne, że Śląsk wygrywa w Radzionkowie 1:0...
W podsumowaniu na stronce SF napisałem, że może paść rekord frekwencji III ligi. Gdyby mecz się odbywał w czasach, gdy nie było krzesełek(chyba 3 lata temu), to byłaby fenomenalna ilość kibiców. Wtedy co Kolejorza pojechaliśmy 2:0, co drugiej bramki chyba nikt w sektorze kibiców nie widział :D , to wg mnie było coś ok.8/9 tys. ludzi. Teraz niestety mamy duży stadion, ale można zasiadać tylko na krzesełkach lub sektorze stojącym....
PS. Nie ma ktoś wtyków w klubie :D Nie dałoby sie otworzyć jeszcze jakiegoś sektora? :)
Wally

Postprzez ARAS1906 2004-04-06, 2:37 pm

Erazmus napisał(a):
ARAS1906 napisał(a):

Dzięki :!: i wzajemnie :!: :!: :!:
Ps. Pomyślim o tym co na priv :!: :!: :!:

No to zostałem zdemaskowany ;) To nie ściema ARAS1906 tylko sobię kalkuje jak my się zmieścimy na Ludowym. Ciśnienie we Wrocku jest przeogromnę więc o to że pobijemy wasz rekord z Oporowskiej (szacunek za tamten mecz) się nie martwię ;-)

Z tym wynikiem były niezłe jaja ale zdołałem sprostować Twój błąd i gość który u Was prowadzi doping lekko się tym zmartwił ;-)

Pozdrowienia z miasta Piasta :)
ARAS1906
Åšrodula

Postprzez ARAS1906 2004-04-06, 2:39 pm

Dzięki i wzajemnie :!:
Ps. Pomyślim o tym co na priv :!: :!: :!:
ARAS1906
Åšrodula

Postprzez Miłosz 2004-04-06, 6:14 pm

ja nie wiem jak z tymi sektorami jest,bo pamiętam taki mecz (z Hetmanem Zamość),kiedy było tawrty sektor patrząc na lewo od zegara, jestem tego pewny bo sam tam siedziałęm na górze, więc może dałoby radę jakoś to załatwic....
Miłosz
Żółta kartka

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników