FB 03

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Kamilsts 2003-03-08, 9:56 pm

A co do tego wywyższania się czy kozaczenia to również nie zauważyłem. No chyba że ta osoba poza grupą jest całkiem inna niż będąc z nią . Ale nie wydaje mi się . Podajcie przykłądy tych osób ! Poprzyjcie swoje pisane słowa faktami.
Kamilsts

Postprzez MuMiN 2003-03-08, 10:23 pm

Witam.

Ja jednak ciągle czekam na odpowiedź jakie to osoby, bo dyskusja wkroczyła w inny "wymiar" i każdy pisze na ilu był wyjazdach. Nawet lepiej jeżeli będzie wiadomo jaki to "delikwent", może coś zmieni w swoim postępowaniu.

Pozdrawiam.

ps. dzisiaj (8 marca) otrzymałem smsa następującej treści "Wszystkiego najlepszego dla członków grupy FB '03 z okazji dnia kobiet" jak widać mamy wielu wielbicieli. SMS został wysłany z netu.
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez Kamilsts 2003-03-08, 10:36 pm

Skoro już ktoś wysyłał tego seska to mógł się podpisać !!! Bo co to za sztuka pisać bez przedstawiania się ! No chyba że to jakiś niesmaczny żarcik co i tak nie usprawiedliwia nie podpisania się.
Tyle na ten temat.
Kamilsts

Postprzez Wojna 2003-03-08, 11:10 pm

Nie wiem czym tu sie przejmowac?.Głupi zart z neta,puszczony przez jakiegos zioma,który nawet nie raczy sie podpisać!!!!.A co do tego to babami nie jestesmy zapewniam Cie. :twisted: :twisted:
Wojna

DO MuMiNa

Postprzez Leyton 2003-03-09, 12:14 am

Muszę Ci powiedzieć, że poziom Twoich wypowiedzi na tym forum coraz bardziej mnie zaskakuje. Piszesz tu bardzo rzadko, ale zawsze na temat i z sensem. Życzę powodzenia w działalności FB03, a szczególnie udanej inauguracji na "otwartej" arenie - 15 marca. :mrgreen:
Leyton

Postprzez _sZaDi_ 2003-03-09, 8:15 am

heh znowu ja ..sława!
co do kozaczenia z powodu bycia w grupie Ultras fb to śmieszne heh nie ma powodu do kozactwa..heh a co do tych bab i tego sesa no to w sumie jak ktoś chodzi na spotkania to widzi, że co spotkanie jakieś burdy itd. no ja też czekam na opinie co do kazak-fanów,bo sam jestem ciekaw...heh
_sZaDi_

Postprzez Gość 2003-03-11, 1:02 am

Kto Kozaczy ?? Moze wskazesz ta osobe ?? Jesli chodzi o Mecze w Zaglebiu to ja raczej bywam na nich nie na kazdym wyjezdzie bo wiadomo nie zawsze mi na to kasa pozwala ale te wazniejsze jestem.... Wiec wydaje mi sie ze mnie kojarza z Ludowego .. ok nie bede sie przechwalal bo powiecie ze kozacze :D:D:D Pzdrawiam :D
Gość

co?

Postprzez zaglebie1906 2003-03-11, 1:25 pm

Ja osobiscie niechce sie dostac do ultrasów'dlatego ze chce miec obstawe czy jak ktos tam sobie mysli'
Ultras niejest typową bojówka typu 'bb_9 czy 'yf' Chociaż jeśli cos się zacznie to czemu by nie!
:twisted:
Niektorzy mysla ze ultras ich wychwycie w moim miecie jest kilku machosidiotów szpanuja jak poczaskane edki nic niepotrafia a zalapac potrafia@
Dziwne żeby ktoś niemyśłał aha ktos mnie pobije jade na mecz i zalatwione ale cos za cus!
Jeśli ja sie dostane to tylko ze względów na pomoc drużynie chociaż niepowiem,że nielicze na ew.obronienia pzed kims !ale napewno nieodrazu trzeba się zżyć z innymi!
Więc Dementuje swoja wypowiedzia to ,że członkowie ultras się jakoś szcyczą bo tak to niema! niech ktos przyjedzie na mecz i zobaczy stoi wyrąbany młyn niewszyscy są zrzeszeni w ultras.Ultrasi zajmują sie oprawą stadionów:luidowego,hali i zimowego.
:evil:
Na mecze jeżdże ok.3lat nienakażdy ale jestem zawsze kiedy moge przyjeżdżam miałem 9 lat zapisalem sie do Zagłębia niebyło ultras było tylko cos tego typu pamiętam mecz na którym podawałem piłki kibice
Zagłębia zrzeszeni w pewnym fanklubie zajmowali sie oprawą na mień lipno było super 3liga i najlepsza oprawa stadionowa kibice puszczali balony na helu duze materialowe nadmuchane powietrzem balony i do góry
puźniej cała grupa ludzi ktora byla na meczu ok.3000 poszla na peron odprowadzając kibiców lipna i królową do auta(królowa czy cuś takiego wręczyła ,kwiaty prezesowi Zagłębia!!!)
:idea: Ten Mecz Zagłębie
Wygrało 3:0 mogło byc 4:0 ale sędzia nieuznal jeden bramki szczelonej głową przez zawodnika mienia lipno puxniejszego Zagłębia po Spalonym co było największym kiksme sędziego chyba w jego całej kariaże!!!
:arrow: :arrow: :arrow:
To tyle mojego opowiadanka na temat i troszke z mojej histori której pamiętam!
zaglebie1906

Postprzez Gość 2003-03-13, 8:37 pm

MIELISCIE PISAC O KOZACZENI W FB`03 A NIE O TYM GDZIE KTO BYL I NA ILU WYJAZDACH I NIECH TEN KTO NAPISAL TEGO POSTA WSKARZE OSOBY KTORE KOZACZA BO MOWIC KAZDY MOZE I POSADZAC INNE OSOBY

POZDRO FB`03 CHLOPAKI NIE MARTWCIE SIE KOZACZCIE :) JESTESCIE PRZECIEZ W FB :)

ZARTUJE ALE POZDRO DLA GRUPY
Gość

fb03

Postprzez ^m@rcin^ 2003-03-13, 10:02 pm

Ten temat zostaje zablkowany poniewaz jest drugi taki sam fuoco brigade 2003. Jezeli macie jakies uwagi na temat naszejh grupy to lepieje je kierowac bezposrednio do nas (np.przez gg moj numer 303544) a nie pisac glupoty na forum bo to tylko prowadzi do nie potrzebmych spiec na tym forum !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia strona

Powrót do Kibice