przez zaglebie1906 2003-03-11, 1:25 pm
Ja osobiscie niechce sie dostac do ultrasów'dlatego ze chce miec obstawe czy jak ktos tam sobie mysli'
Ultras niejest typową bojówka typu 'bb_9 czy 'yf' Chociaż jeśli cos się zacznie to czemu by nie!
:twisted:
Niektorzy mysla ze ultras ich wychwycie w moim miecie jest kilku machosidiotów szpanuja jak poczaskane edki nic niepotrafia a zalapac potrafia@
Dziwne żeby ktoś niemyśłał aha ktos mnie pobije jade na mecz i zalatwione ale cos za cus!
Jeśli ja sie dostane to tylko ze względów na pomoc drużynie chociaż niepowiem,że nielicze na ew.obronienia pzed kims !ale napewno nieodrazu trzeba się zżyć z innymi!
Więc Dementuje swoja wypowiedzia to ,że członkowie ultras się jakoś szcyczą bo tak to niema! niech ktos przyjedzie na mecz i zobaczy stoi wyrąbany młyn niewszyscy są zrzeszeni w ultras.Ultrasi zajmują sie oprawą stadionów:luidowego,hali i zimowego.
:evil:
Na mecze jeżdże ok.3lat nienakażdy ale jestem zawsze kiedy moge przyjeżdżam miałem 9 lat zapisalem sie do Zagłębia niebyło ultras było tylko cos tego typu pamiętam mecz na którym podawałem piłki kibice
Zagłębia zrzeszeni w pewnym fanklubie zajmowali sie oprawą na mień lipno było super 3liga i najlepsza oprawa stadionowa kibice puszczali balony na helu duze materialowe nadmuchane powietrzem balony i do góry
puźniej cała grupa ludzi ktora byla na meczu ok.3000 poszla na peron odprowadzając kibiców lipna i królową do auta(królowa czy cuś takiego wręczyła ,kwiaty prezesowi Zagłębia!!!)
:idea: Ten Mecz Zagłębie
Wygrało 3:0 mogło byc 4:0 ale sędzia nieuznal jeden bramki szczelonej głową przez zawodnika mienia lipno puxniejszego Zagłębia po Spalonym co było największym kiksme sędziego chyba w jego całej kariaże!!!
:arrow: :arrow: :arrow:
To tyle mojego opowiadanka na temat i troszke z mojej histori której pamiętam!