Podsumowanie

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DaMi 2004-01-13, 8:43 pm

Thomi napisał(a):A ja w sprawie tego rankingu wypowiem sie krytycznie... Nie dlatego ze chce naszych skrytykowac ... lecz chodzi o to ze ten ranking to jedna bzdura .... Co takiego Lechia zrobila w dziedzinie ultras ?? nie wiele, napewno znacznie mniej od Nas, Arki Jagielloni, i napewno Lubina A i jeszcze chodzi o Ultras Zaglebia Lubin oni ultrasuja znacznie lepiej nawet od nas... po tym co maja oswietlenie i ogolnie, jesli ktos chce zobaczyc to poogladajcie sobie fotki na ich stronce

Ale i tak gratuluje chlopakom z FB .... Pozdro

Tomi masz może racje z tym Lubinem że może robią lepsze oprawy ale spójrz na to w której grają lidze i na to że mają sztuczne oświetlenie którego niestety na Ludowym nie ma i to jest ich jedyna przewaga. A teraz napiszemy coś o oprawach które kibice Zagłębia L, zrobili na wyjazdach buahahahahaha na których jeżeli się myle nie byli w rundzie jesiennej a my za to ładnie prezentowaliśmy się w Opolu Bytomiu i Wrocławiu. I jeszcze jedno Thomi to były głosy kibiców zajmujących się oprawami z całej Polski
DaMi

Postprzez Gość 2004-01-13, 9:25 pm

Spoko ja do nas(was FB) nic nie mam przeciez... Bo my nie mamy sie czego wstydzic, bo sie pokazalismy z dobrej strony... Ale mimo to Lubin powinien byc wyzej i Lechii wogole nie powinno byc ( to ze sie zmobilizowali na jeden czy tam 2-3 mecze nie musi o niczym swiadczyc) chociaz moze wzieli pod uwage ze to nizsza liga. Coz nie ma co rownac 1,2,3 ligowe oprawy,moze za pewnymi wyjatkami, bo wiadomo ze w wyzszych ligach jest wiekszy poziom, wieksza mobilizacja, i warunki (oswietlenie itp itd). Pozdro Mogli by zrobic ranking na podstawie lig. Ranking 1 ligi, 2 ligi i 3 ligi.
Gość

Postprzez DaMi 2004-01-13, 9:33 pm

Thomi przecież napisali Zagłębie najlepsza ekipa trzecioligowa to na h*** jakiś ranking ??? :? wszystko jasne a co do tego czy się gra w 1 2 czy 3 lidzeto ma to duże znaczenie na mecze 1 ligii chodzi po liczmy 7 tyś ludzi i jest łatwiej stworzyć jakąś atmosfere niż na meczach 3 ligii gdzie przyjdzie 2 tyś a w młynie jest 100 osób. Zgodze się z Marcinem o sile świadczy jak ekipa prezentuje się na wyjazdach a tak jak pisałem Lubin na wyjazdach WIELKIE ZERO a więc nie przesadzaj Thomi z tym że są za nisko
DaMi

Postprzez Tomaszek 2004-01-13, 9:53 pm

Thomi ty wiesz najlepiej kto powinien być a kto nie :lol: wkoncu jestes znany ze swojej wiedzy na temat ekip :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdro ! :lol:
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-01-13, 10:13 pm

Nikt nie dał mi prawa oceniac waszej grupy bo to co stworzyliscie to bardzo duzo chcialabym w punktach wypisac co sadze:
-pozytywny debiut
-poszerzenie przyjazni na lini Sosnowiec-Warszawa (w wymiarze realnym)
-ogromna ilosc ludzi na Ludowym (byc moze dzieki Wam - bo nakloniliscie ludzi zeby przychodzili na mecze-pomgliscie pilkarzom by osiagali lepsze rezultaty na boisku)tymsamym zwiekszenie zainteresowania Zagłebiem
-stronka FB'03 zasluguje tutaj na duza pochwale + znajduja sie na niej wiekszosc potwierdzonych rachunkow...Co stawia was w pozytywnym swietle...Tudziez ciekawy pomysł cegiełki na meczach ;]
- macie zajebista fane !
- nie znam wszystkich Foczek ale tych ktorych znam to bardzo Ok ludzie
- w sumie 20 lutego bedziecie miec urodzinki - ale i tak mozna wam pogratulowac bo w tak niedlugim czasie osiagneliscie duzo - zajmujac 10 miejsce Ultras w Polsce a to naprawde duzo!!
- mimo "zimowego przesilenia " (co do ktorego DaMi napisal moje chyba krytyczne opinie na temat waszej ekipy choc mysle ze nie wezmiecie tego jako atak a tylko slowa plynace z serca i z tego ze bardzo podoba mi sie to co robicie) wierze ze na wiosne powrocicie prezni gotowi do podoboju areny ultrasowskiej i naprawde z 10 miejsca awansujecie ..troszke wyzej...;] Naprawde ejszcze raz przepraszam za slowa na forum.. Jestescie dobrzy ale pamietajcie zeby nie dac dupy i nie siasc na laurach a wasza ekipa niech zawsze bedzie zgrana!! Bo w jednosci tkwi siła;]
Pozdrawiam...
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez Gość 2004-01-13, 11:07 pm

o jaaa wszyscy sie na mnie rzucili :P nastepnym razem pozostawie to dla siebie :P
Gość

Postprzez LTMario 2004-01-14, 8:08 am

zważywszy na to ze oprocz Lechii w tym rankingu sa ekipy I i II ligowe wypadliscie bardzo dobrze choć wierzę ze w tym roku zajmiecie co najmniej 5 miejsce !! Po I roku istnienia 10 miejsce to bardzo dobre osiągnięcie :idea:
LTMario

Postprzez ewryk 2004-01-14, 2:09 pm

Osobiscie uwazam iz Wasza dzoalalnosc zasluguje jak najbardziej na pochwaly, nie jestem zbyt blisko Waszej grupy nie widzialem Was na zywo ale dzieki netowi i opowiescia znajomych z Sosnowca dosc sporo informacji na Wasz temat do mnie dociera. Musze przyznac ze juz pierwsze filmiki jakie zassalem ze strony Zagłebia wywarły na mnie spore wrazenie i zamarzyło mi sie robić coś podobnego w słubicach. Prawde mowiac grupa DP'02 powstala 3 miesiące wczesniej niz Wasza niestety juz umarla smiercia naturalna.... ale tak to jest na wioskach, ze ludzie nie rozumieja idei kibicowania a co dopiero ultrasowania a w dwie osoby niestety nie zrobi sie zbyt wiele, mozna co najwyzej odpalic czasem jakas race.

Na koniec zycze Wam powodzenia w dalszej dzialalnosci, jak bedzie okazja to chetnie popatrze na Wasze oprawy i oczywiscie zapraszam do slubic... mysle ze wspolnie z Wild Westem, ktory napewno bedzie na tym meczu (ja bede :P) mozna bedzie zrobic przynajmiej jakas mala oprawe, bardzo bym chcial moze "wiesniaki" od nas zobaczyli co to znaczy oprawa i zaczeli cos robic. Pozdrawiam i do zobaczenia w Slubicach (tylko sprezcie sie bardziej niz w Zielonej Gorze:).
ewryk

Postprzez PawełK 2004-01-14, 3:25 pm

ewryk napisał(a):Pozdrawiam i do zobaczenia w Slubicach (tylko sprezcie sie bardziej niz w Zielonej Gorze:).

Tylko, że w przypadku wyjazdu do Zielonej Góry to zajebał pan z autokaru /Andreas/, który chciał na nas zrobić interes życia :evil: i stad bylo nas mniej bo wtedy pozostało kołowanie "na szybko" busów /tylko 2 sztuki/
PawełK
pyszałek

Postprzez ewryk 2004-01-14, 3:35 pm

PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):
ewryk napisał(a):Pozdrawiam i do zobaczenia w Slubicach (tylko sprezcie sie bardziej niz w Zielonej Gorze:).

Tylko, że w przypadku wyjazdu do Zielonej Góry to zajebał pan z autokaru /Andreas/, który chciał na nas zrobić interes życia :evil: i stad bylo nas mniej bo wtedy pozostało kołowanie "na szybko" busów /tylko 2 sztuki/

wiem wiem znam cala sytuacje i szkoda ze tak bylo ale coz tacy sa niektorzy "kierowcy"
pozdrawiam
ewryk

Postprzez TupT 2004-01-14, 7:07 pm

Jak na rok działalności, muszę co jak co pogratulować. Po pierwsze znakomite wyjazdy, zwłaszcza Opole czy Wrocław, gdzie oprawa była na bardzo dobrym szczeblu. Szczególnie opolska, bowiem przysporzyły do tego warunki, a próba ognia przy świetle Wam się powiodła, bowiem tak generalnie zmagacie się z dziennymi warunkami, a jak tak to postawiliście na kolorystykę oprawy, a czy to transparenty z różnego rodzaju monstrami ( mecz z Myszkowem-wypas, choć rywale także mieli ładne transparenty), wreszcie szarfy materiałów, flagi na kij. No ale jak na razie transparenty stanowią dla Was największą siłe. Podobają mi się one pod względem estetycznym, stylistycznym.

Na pewno jakąś zasługą, jeśli nie wielką ( nie wiem jak to było dokładnie) mianowicie akcja oflagowania płotu. Takie flagi jak Working Class, Wieczna Legenda, Dąbrowa Górnicza, Fuoco Brigade, to po prostu ultra wypas. Obok Lecha, Lechii macie teraz najlepsze wg mnie flagi pod względem plastycznym, na pewno lepsze od Cracovii( pomijam tu kwestie emocjonalne:D). Hm... a krytyka... ciężko mówić bowiem jak na rok, dobrze rozkręciliście klimat na stadionie... jak już mam co skrytykować to niektóre Wasze najnowsze fany(United Będzin i Zagłębie Dąbrowskie:D), ale to już sprawa bardziej ścisła, niż sprawa działalności Ognistej Brygady (jak się nie mylę...)
btw co oznacza nazwa Barra Bravas?

A co mnie się też podoba u Was to wymiany flag:> Cosik to mnie się kojarzy ze zmienianymi reklamami ,ale jednak zmienianie flag (2-3 razy) jest pomysłem fajnym:>
TupT

:)

Postprzez Leon 2004-01-14, 8:09 pm

TupT napisał(a):(jak się nie mylę...)
btw co oznacza nazwa Barra Bravas?

Dzika Horda :!:
Leon

Poprzednia strona

Powrót do Kibice