Witam was moi mili w ten wakacyjny wieczór
!
A w związku z tym że są wakacje mam takie pytanie
Gdzie oprócz okolic Bielska Białej,Warszawy oraz Elbląga można spokojnie przechadzać w barwach i vlepiać vlepy Zagłębia
chodzi mi o miejscowości takie jak : Częstochowa, Ząbkowice Śląskie ( to bastion Śląska Wrocław) i Ogrodzieniec a co do tej drugiej miejscowości to niektórzy z was na pewno miało przyjemne styczności z fanatykami Śląska i czy uważacie jeszcze układ z WKS'em za aktualny
piękne miasto,bardzo dobrzy kibice, nie lubią hanysów tak jak my
jakie są relacje między Zagłębiem a Śląskiem
niby od zerwania tego układu minęło trochę czasu a dużo z was ma na pewno sentyment do tego układu bo po mojemu w barwach Zagłębia można jeździć do Częstochowy chyba tylko na pielgrzymkę kibiców mimo to że Jasnogórski Gród również nie przepada za tą złą stroną Brynicy
Raków też po mojemu mógł by troszkę ocieplić stosunki z nami bo kosy mniej więcej takie same :ruch,widzew,polonia (ta bytomska)
i ta homokoalicja górnik&gieksa również na pewno to oponenci medalików dużo osób opisuje że ta antyśląska linia ciągnie się od Bielska po przez Sosnowiec aż po Częstochowę a o Ogrodzieniec pytam się dlatego że na facebooku zauważyłem zdjęcie jednego z nas w Ogrodzieńcu w koszulce Bielskiego Zagłębia
ale to po mojemu jechać w tamte strony to trzeba naprawdę narazić życie no ale cóż takie życie fanatyka że za swój klub nawet oddałby swoje własne życie a w okolicach Ogrodzieńca nikomu nie muszę przypominać kto tam dominuje