Oprawa na mecz z Wisłą

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez dziejus 2007-11-27, 12:33 am

Nigdzie nie napisalem ze doping byl dobry.Szanuje Twoje wypowiedzi na forum ale tu akurat sie nie zgodze.Jezeli mamy rozmawiac nad poprawa dopingu to powinna to byc dyskusja merytoryczna.Jezeli czytam ze naglosnienie jest do "luftu",ze mlyn bardziej w strone zegara,ze dopracowac 2 lub 3 zaspiewy i jechac z nimi az sie utrwala a potem poszerzac repertuar,ze gonic malolatow ze slonecznikiem,ze zmobilizowac"zgredow"poprzez apel przed meczem o udzial w czynnym dopingu-to rozumie ze sa to jakies pomysly.Fakt nie jestem malolatem ale Twoja wypowiedz zabrzmiala jak :rzad jest cacy tylko spoleczenstwo nie doroslo.Ludzi przychodzacych na mecze nie wymienisz,mozna zmienic ich mentalnosc,sposob zachowania sie na meczu.A Wy przeciez jezdzicie na wyjazdy i chyba doskonale wiecie jak to robia inni czy chociazby nasi przyjaciele z W-wy.
dziejus

Postprzez luk81 2007-11-27, 5:15 am

będąc na Ludowym odniosłem wrazenie że poprostu kibicom sie nie chce, proponuje kilka ciekawszych meczów w niższej klasie rozgrywkowe i przyjżec się jak tam kibice zdziejrają gardełka za swoim klubem, a nie jak było w niedziele na Ludowym
luk81

Postprzez sektorówka 2007-11-27, 9:47 pm

Oprawa super,ale ci co zapodają doping,sorry,żenada.Tak naprawdę wychodzi,że znają pięć przyśpiewek na krzyż.Przypuszczam,że jest wielu młoszych od was,którzy się rwą do prowadzenia dopingu,naprawdę ustąpcie im miejsca.Już nie raz widziałem u siebie czy na wyjeżdzie jak się krzątacie i nie wiecie co śpiewać.To nie jest tylko moja opinia ,ale także ludzi z młyna.Wszystko dla dobra Zagłębia.
sektorówka

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników