Zagłębie Sosnowiec - Śląsk Wrocław ( kibicowsko )

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez eko 2007-05-27, 12:50 pm

doping nawet dobry .. klaskanie z bebnem to poraznka, ja niewiem ze zawsze ktos musi zaklaskac jak nie trzeba.. no mam nadzieje ze na jadze bedzie jeszcze lepiej :D
pzdr
ps. pada deszcz, pada deszcz zaglebie wygra mecz sialalalala :D:D
eko

Postprzez Core 2007-05-27, 1:28 pm

eko napisał(a):doping nawet dobry .. klaskanie z bebnem to poraznka, ja niewiem ze zawsze ktos musi zaklaskac jak nie trzeba.. no mam nadzieje ze na jadze bedzie jeszcze lepiej :D

Po tym właśnie widać kto przychodzi na Zagłębie od święta...
Core

Postprzez Konew 2007-05-27, 1:51 pm

No jeszcze znaczna część osób nie potrafii odpowienio klaskać ale moim skromnym zdaniem przydał by się też trochę lepszy bęben choć znowu nie jest tak najgorzej...
Konew

Postprzez drewinio 2007-05-27, 2:45 pm

Core napisał(a):
eko napisał(a):doping nawet dobry .. klaskanie z bebnem to poraznka, ja niewiem ze zawsze ktos musi zaklaskac jak nie trzeba.. no mam nadzieje ze na jadze bedzie jeszcze lepiej :D

Po tym właśnie widać kto przychodzi na Zagłębie od święta...

Niechce nic mówić ale jak sie ludzi maja nauczyć współpracować z bębnem skoro bęben też jest od święta na stadionie, bynajmniej od niedawna.

Frekwencja była jaka była. Wiele osób pewnie na uczelni siedziało i sie dokształcało.
Niewiem czy zauważyliście jak wyglądał doping przed meczem gdy z radiowęzłem współpracowaliśmy a jaki był w trakcie meczu. Owszem troche sie poprawiło po trzeciej zmianie na gnieździe. Nie było to tez zbyt rewelacyjnie ale juz lepiej niż w meczu z Opolem. Wnioskuje iż odpowiednie nagłośnienie ( nie szczekaczki) mają na nas kibiców lepszy wpływ i dodają nam enegri.
Ja jak zwykle zrezygnowałem z bycia w młynie przy gnieździe jak zobaczyłem średnią wiekową w tamym miejscu. Stałem z boku. PRzedemną cały rząd i tak okazał się porażką w postaci 12-13 latków którzy rzucali mięsem aż uszy więdły ( chieli sie postażeć :D) ale przynajmniej obok mnie i zamną były konkretne osoby potrafiące pożądnei ryknąć.
Dopóki na sosnowiecki młyn skąłdał się będzie z 12-14 latków oraz kilku kolesi pod wpływem alkoholu a wtórować im będzie jeden koleś neiwiele od nich starszy, powtarzający w koło te same przyśpiewki, wymyślający cholernie dziecinne teksty jak np. pada deszcz ( ludzie to to już była dziecinada pełną gębą - weź jeszcze repertuar fasolek i Majki Jeżowskiej ); doping będzie wyglądał tak jak wygląda.

PS. Akcja ze zdejmowaniem koszulek była OK.
drewinio

Postprzez magic79 2007-05-27, 6:35 pm

Doping mieliście 1-ligowy,wogóle bardzo dużo ludzi na meczu.Wypada się tylko cieszyć,że ekpia z takimi tradycjami i takimi kibicami wraca na swoje miejsce.Po Jagielloni pewnie będzie wielka feta na Ludowym.Do zobaczenia w OE w seznie 08/09!!
magic79

Postprzez Zagłębiaczek 2007-05-27, 6:38 pm

Dzięki "magic79" nie chce zapeszać, ale mamy awans na wyciągnięcie ręki.
Zagłębiaczek

Postprzez dziejus 2007-05-27, 8:12 pm

A ja sie pytam co jest z WF.Po drugie bardzo wazna jest fala bo to ona rozrusza kryta,po trzecie wciagac kryta do dopingu i bedzie OK.To co pisze sprawdzilo sie na Odrze a przy wiekszej frekfencji na Jadze bedzie superowo.Niech ktos w koncu wyjasni sprawe WF bo jak ja szlak trafil to trzeba robic sciepe na nowa
dziejus

Postprzez Konew 2007-05-27, 8:48 pm

Jest jeszcze jedna kwestia związana z dopingiem, która miała miejsce na wczorajszym meczu ale także na niektórych poprzednich spotkaniach a mianowicie chodzi mi tu o moment w którym kryta odpowiada na pytanie: KTO WYGRA MECZ??? Wczoraj było oczywiście słychać, że ZAGŁĘBIE, ale tak naprawde wydaję mi się, że głośniej krzyknęli kibice gości że Śląsk...Więc może już na meczu z Jagą zrobimy na odwrót i to właśnie kryta zada nam to pytanie KTO WYGRA MECZ a wtedy cała główna krzyknie ZAGŁĘBIE i będzie git...Tak by trzeba zrobić biorąc pod uwagę fakt, że kibiców z Jagi przyjedzie sporo i napewno wszyscy będą dopingować...A żeby wypaliło to tak jak robiliśmy zazwyczaj to cała kryta by musiała krzyknąć na maksa a sami wiemy jak jest więc...
Konew

Postprzez Core 2007-05-27, 9:04 pm

Konew napisał(a):No jeszcze znaczna część osób nie potrafii odpowienio klaskać ale moim skromnym zdaniem przydał by się też trochę lepszy bęben choć znowu nie jest tak najgorzej...

Widzieliśmy a raczej słyszeliśmy co potrafi bęben gości z Wrocka..
Core

Postprzez alien 2007-05-27, 9:04 pm

http://www.youtube.com/watch?v=-QOyNQehmjU

doping rewelacyjnie słyszalny na sektorze Śląska
alien

Postprzez D.G 2007-05-27, 9:35 pm

Misie z Lechii na przystanku to My Zagłębie Sosnowiec Dąbrowa Górnicza
D.G

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2007-05-28, 9:46 am

dziejus napisał(a):Niech ktos w koncu wyjasni sprawe WF bo jak ja szlak trafil to trzeba robic sciepe na nowa

Flaga jest i ma sie dobrze :) Warunki atmosferyczne (deszcz) nie pozwoliły na jej pokazanie.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia strona

Powrót do Kibice