Zawiercie - przeszłość i dziś

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Zawiercie1906 2007-03-10, 8:40 pm

potwierdzam na miescie cichutko :lol: jest dobrze
Zawiercie1906

Postprzez TOMEK1313 2007-03-11, 10:11 pm

Witam.A czy był jakiś zawiercianin na meczu z piastem.?Może jakaś zorganizowana grupka?
TOMEK1313

Postprzez Wielbiciel_Karoliny 2007-03-11, 10:29 pm

TOMEK1313 napisał(a):Witam.A czy był jakiś zawiercianin na meczu z piastem.?Może jakaś zorganizowana grupka?

ktos tam podbniez byl chłopaki z Zagórza chyba widzieli
Wielbiciel_Karoliny

Ruch Chorzów

Postprzez a 2007-03-12, 9:37 am

sprostownie nt. zawiercia
na mecz z Piastem wybrało się z zawiercia 4-5 osób. Po meczu FC ZawieRcie i KS Myszków czeka na dworcu na niby zagłębiaków z zawiercia i okolic. Gdy nas spostrzegli rozproszyli sie i rozeszli pojedyńczo. Jednego udało nam się złapać ale w rozmowie wyparł się zagłębia i powiedział "zagłębie to k***a"!!! więc go puściliśmy i nikt go nawet nie dotknął(jest to jedna z osób z zawiercia która aktywnie udziela się na tym forum). Kto zna sytuacje w zawierciu ten wie jak było z niby kibicami gieksy którzy nas posprzedawali i w c*** chłopaków ma problemy przez nich. Dlatego my nie chcemy mieć z wami nic do czynienia bo podejrzewamy ze możecie się zachować jak gieksa. Po prostu nie siejcie propagandy że was tu jest nie wiadomo ile, nie wiadomo jakiej bandy i fan club tworzycie bo z kibicowaniem to nie macie nic wspólnego. Tak się póki co kształtuje sytuacja w zawierciu. Jeszcze jedno:miejcie chociaż trochę honoru i się nie tłumaczcie krytykując mój wpis. Jest on czysto informacyjny aby prawdziwi kibice z Zagłębia mogli racjonalnie ocenić jak to u nas wygląda. Tyle w temacie.Pzdr KS Ruch Chorzów
a

Re: Ruch Chorzów

Postprzez Wielbiciel_Karoliny 2007-03-12, 3:02 pm

a napisał(a):sprostownie nt. zawiercia
na mecz z Piastem wybrało się z zawiercia 4-5 osób.

PociÄ…giem
a napisał(a): Po meczu FC ZawieRcie i KS Myszków czeka na dworcu na niby zagłębiaków z zawiercia i okolic. Gdy nas spostrzegli rozproszyli sie i rozeszli pojedyńczo.
jak sie rozproszyliśmy ?? rano widzieliśmy czajke z R wiec wieżdzając do Zawiercia i widząc co sie dzieje schowaliśmy barwy, nie powiesz mi ,że wy nie robicie podobnie przejżedzająć przez DGZ-Sosnowiec, 2óch gości poszło do domu a 3 na budki do centrum w którym siedzialo około 10 fanów z Myszkowa, wiec aż sie tak bardzo nie rozproszyliśmy, Fanów z Myszkowa bylo okolo 20-30 i ja sie nie dopatrzyłem więcej niż jednego typa z Ruchu z Zawiercia, wszystkie wyjścia były szczelnie pobstawiane mimo to nie zostaliśmy zatakowani,czemu tego nie wiem
a napisał(a): Jednego udało nam się złapać ale w rozmowie wyparł się Zagłębia i powiedział "Zagłębie to k***a"!!! więc go puściliśmy i nikt go nawet nie dotknął(jest to jedna z osób z zawiercia która aktywnie udziela się na tym forum)

jednak go popychal jeden Myszkowianin a czemu gośc nie stawiał oporu to sie zapytaj swoich kolegów bo niektórzy są dobrze poinformowani o jego stanie zdrowotnym, i raczej go nie złapaliście tylko gośc przechodzil koło was i wcale nie uciekał
a napisał(a): Kto zna sytuacje w zawierciu ten wie jak było z niby kibicami gieksy którzy nas posprzedawali i w c*** chłopaków ma problemy przez nich. Dlatego my nie chcemy mieć z wami nic do czynienia bo podejrzewamy ze możecie się zachować jak gieksa
. słyszałem o tym ale sie nie wypowiadam bo nie jestem w temacie, a że tak uważacie to nie wiem, ale współczuje chłopakom których zawineli zato
a napisał(a): Po prostu nie siejcie propagandy że was tu jest nie wiadomo ile, nie wiadomo jakiej bandy
gdzie jest ta propaganda :?: ze jest nas nie wiadomo ile wszędzie piszą ,że jest was więcej w Zawierciu ale nie mozesz mi napisać ,że w Zawierciu tylko Ruch bo to miasto jest tak samo popierdolone jak Jaworzno i spotkasz tu prawie każdego
a napisał(a): fan club tworzycie bo z kibicowaniem to nie macie nic wspólnego.

tego nei skomentuje bo to chyba twoje odczucie
a napisał(a): Tak się póki co kształtuje sytuacja w zawierciu. Jeszcze jedno:miejcie chociaż trochę honoru i się nie tłumaczcie krytykując mój wpis. Jest on czysto informacyjny aby prawdziwi kibice z Zagłębia mogli racjonalnie ocenić jak to u nas wygląda. Tyle w temacie.
nie krytykuje twojego wpisu tylko opisałem pominięte fakty a jak jest, to większośc kibiców Zagłebia wie
a napisał(a): Pzdr KS Ruch Chorzów

Pzdr
Wielbiciel_Karoliny

Postprzez blue boy 2007-03-12, 3:31 pm

Wielbiciel napisal:

jak sie rozproszyliśmy ?? rano widzieliśmy czajke z R wiec wieżdzając do Zawiercia i widząc co sie dzieje schowaliśmy barwy, nie powiesz mi ,że wy nie robicie podobnie przejżedzająć przez DGZ-Sosnowiec, 2óch gości poszło do domu a 3 na budki do centrum w którym siedzialo około 10 fanów z Myszkowa, wiec aż sie tak bardzo nie rozproszyliśmy, Fanów z Myszkowa bylo okolo 20-30 i ja sie nie dopatrzyłem więcej niż jednego typa z Ruchu z Zawiercia, wszystkie wyjścia były szczelnie pobstawiane mimo to nie zostaliśmy zatakowani,czemu tego nie wiem

sprostowanie:

dokladnie Fc ZawieRcie 9 osob KSM 15... a nie widzieliscie nas bo bylismy po drugiej stronie dworca... bez odbioru
blue boy
TinkyWinky

Postprzez Zawiercie1906 2007-03-13, 12:00 pm

nas bylo 4 osoby samochodem
Zawiercie1906

R

Postprzez blue boy 2007-04-10, 9:29 am

Radek Zawiercie - pisze tu bzdury typu:

Warta sie rozpadla to kibice sie podzielili na Legie Widzew Ruch, kolego NIebiescy z ZawieRcia jezdzili duzo wczesniej niz powstal ruch kibicowski na Warcie (pierwsza oficjalna fana ZawieRcie to sezon 94/95)
Warta byla to zlepek "kibicow" roznych klubow, ale nigdy my w tym nie uczestniczylismy.
Jednak Manhattan(osiedle) zawsze byl Niebieski i wkurwial kibicow Warty, ze fani stad wybrali Myszkow i Ruch.
Czesto fani Warty na swych meczach krzyczeli Ruch Ruch chorzowskie psy, a szcytem glupoty bylo zrobienie flagi na ktorej widniala szubienica i podpiety szal Ruchu.
Tak wiec kolego nie mylic pojec: kibice Warty to kibice Warty a FC ZawieRcie to odrebny temat.

Co do kibicow Legii/Zaglebia w Zawierciu byli juz tacy z 5 lat temu troche pojezdzili zrobili flage Zawiercie i rowniez szybko ja stracili po meczu KS Myszkow - Zaglebie, nastepnie flaga spalona w rewanzu na Ludowym.

ZawieRcie KS Ruch
blue boy
TinkyWinky

Re: R

Postprzez Wielbiciel_Karoliny 2007-04-10, 4:46 pm

blue boy napisał(a):Radek Zawiercie - pisze tu bzdury typu:

Warta sie rozpadla to kibice sie podzielili na Legie Widzew Ruch, kolego NIebiescy z ZawieRcia jezdzili duzo wczesniej niz powstal ruch kibicowski na Warcie (pierwsza oficjalna fana ZawieRcie to sezon 94/95)

Warta byla to zlepek "kibicow" roznych klubow, ale nigdy my w tym nie uczestniczylismy.
Jednak Manhattan(osiedle) zawsze byl Niebieski i wkurwial kibicow Warty, ze fani stad wybrali Myszkow i Ruch.
Czesto fani Warty na swych meczach krzyczeli Ruch Ruch chorzowskie psy, a szcytem glupoty bylo zrobienie flagi na ktorej widniala szubienica i podpiety szal Ruchu.
Tak wiec kolego nie mylic pojec: kibice Warty to kibice Warty a FC ZawieRcie to odrebny temat.

Co do kibicow Legii/Zaglebia w Zawierciu byli juz tacy z 5 lat temu troche pojezdzili zrobili flage Zawiercie i rowniez szybko ja stracili po meczu KS Myszkow - Zaglebie, nastepnie flaga spalona w rewanzu na Ludowym.

ZawieRcie KS Ruch

Prawdą jest ,że Warta była zlepkiem kibicowskim ale zadużego pojęcia na ten temat nie mam bo to nie moja lata, tak samo prawdą jest ,że jeżdzili i jeźdzą ludzie z Zawiercia na Myszków, ale też mi nie powiesz ,że ludzie którzy jeżdzą na Ruch nie przychodzili na Warte bo mija sie to z prawda 2 osoby znam osobiście które chodziły na Warte, kibice Zagłebia w Zawierciu byli są i będą, fana która została skrojona była to flaga Legii a nie Zagłebia,

a co jeszcze do dopingu Warty nie wyróżniajcie sie tak bardzo ,że na was bluzgali bo bluzgali na pół polski
Wielbiciel_Karoliny

Postprzez blue boy 2007-04-10, 7:27 pm

Nie ma sensu dalsza dyskusja.
blue boy
TinkyWinky

Postprzez Wielbiciel_Karoliny 2007-04-10, 8:03 pm

blue boy napisał(a):Nie ma sensu dalsza dyskusja.

sÄ…dze podobnie najlepiej proponuje zamknÄ…c temat
Wielbiciel_Karoliny

Postprzez (d)RedStar 2007-04-10, 11:17 pm

co do tego bluzgania na pół Polski przez Wartę.

Wielbiciel Karoliny- Najpierw piszesz,że Warta, to nie twoje lata, a potem pierdolisz o bluzganiu. To, jak to jest skąd wiesz o tym bluzganiu? zdecyduj się... bo takie teksty były rozpowszechnian na necie przez zawierciański Ruch ( i już tak się przyjęło).
Ja na Wartę chodziłem, a na żaden klub nie bluzgałem. Nie można zdewaluować czegoś co jednak było i istniało. ot tak, bo mija się to z prawdą. Może nie byli to pierwszej klasy fanatycy, ale byli i coś robili. jak nie wiesz jak było, bo nie wiesz... to nie gadaj głupot, a jak opierasz się na informacjach usłyszanych od kogoś to zaznacz to w wypowiedzi powiedz od kogo.
Ps to forum Zagłębia Sosnowiec i o nim piszcie!
Życzę powodzenia. Mniej pierdolenia I jak najczestszych wyjazdów
Pozdrawiam
(d)RedStar

Postprzez ziomek1984 2007-05-09, 10:37 pm

Dobra Panowie. Koniec pierdolenia. Każdy wie jak jest. Zamykam.
ziomek1984

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników