Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
TOMEK1313 napisał(a):Witam.A czy był jakiś zawiercianin na meczu z piastem.?Może jakaś zorganizowana grupka?
a napisał(a):sprostownie nt. zawiercia
na mecz z Piastem wybrało się z zawiercia 4-5 osób.
jak sie rozproszyliśmy ?? rano widzieliśmy czajke z R wiec wieżdzając do Zawiercia i widząc co sie dzieje schowaliśmy barwy, nie powiesz mi ,że wy nie robicie podobnie przejżedzająć przez DGZ-Sosnowiec, 2óch gości poszło do domu a 3 na budki do centrum w którym siedzialo około 10 fanów z Myszkowa, wiec aż sie tak bardzo nie rozproszyliśmy, Fanów z Myszkowa bylo okolo 20-30 i ja sie nie dopatrzyłem więcej niż jednego typa z Ruchu z Zawiercia, wszystkie wyjścia były szczelnie pobstawiane mimo to nie zostaliśmy zatakowani,czemu tego nie wiema napisał(a): Po meczu FC ZawieRcie i KS Myszków czeka na dworcu na niby zagłębiaków z zawiercia i okolic. Gdy nas spostrzegli rozproszyli sie i rozeszli pojedyńczo.
a napisał(a): Jednego udało nam się złapać ale w rozmowie wyparł się Zagłębia i powiedział "Zagłębie to k***a"!!! więc go puściliśmy i nikt go nawet nie dotknął(jest to jedna z osób z zawiercia która aktywnie udziela się na tym forum)
. słyszałem o tym ale sie nie wypowiadam bo nie jestem w temacie, a że tak uważacie to nie wiem, ale współczuje chłopakom których zawineli zatoa napisał(a): Kto zna sytuacje w zawierciu ten wie jak było z niby kibicami gieksy którzy nas posprzedawali i w c*** chłopaków ma problemy przez nich. Dlatego my nie chcemy mieć z wami nic do czynienia bo podejrzewamy ze możecie się zachować jak gieksa
gdzie jest ta propaganda :?: ze jest nas nie wiadomo ile wszędzie piszą ,że jest was więcej w Zawierciu ale nie mozesz mi napisać ,że w Zawierciu tylko Ruch bo to miasto jest tak samo popierdolone jak Jaworzno i spotkasz tu prawie każdegoa napisał(a): Po prostu nie siejcie propagandy że was tu jest nie wiadomo ile, nie wiadomo jakiej bandy
a napisał(a): fan club tworzycie bo z kibicowaniem to nie macie nic wspólnego.
nie krytykuje twojego wpisu tylko opisałem pominięte fakty a jak jest, to większośc kibiców Zagłebia wiea napisał(a): Tak się póki co kształtuje sytuacja w zawierciu. Jeszcze jedno:miejcie chociaż trochę honoru i się nie tłumaczcie krytykując mój wpis. Jest on czysto informacyjny aby prawdziwi kibice z Zagłębia mogli racjonalnie ocenić jak to u nas wygląda. Tyle w temacie.
a napisał(a): Pzdr KS Ruch Chorzów
blue boy napisał(a):Radek Zawiercie - pisze tu bzdury typu:
Warta sie rozpadla to kibice sie podzielili na Legie Widzew Ruch, kolego NIebiescy z ZawieRcia jezdzili duzo wczesniej niz powstal ruch kibicowski na Warcie (pierwsza oficjalna fana ZawieRcie to sezon 94/95)
Warta byla to zlepek "kibicow" roznych klubow, ale nigdy my w tym nie uczestniczylismy.
Jednak Manhattan(osiedle) zawsze byl Niebieski i wkurwial kibicow Warty, ze fani stad wybrali Myszkow i Ruch.
Czesto fani Warty na swych meczach krzyczeli Ruch Ruch chorzowskie psy, a szcytem glupoty bylo zrobienie flagi na ktorej widniala szubienica i podpiety szal Ruchu.
Tak wiec kolego nie mylic pojec: kibice Warty to kibice Warty a FC ZawieRcie to odrebny temat.
Co do kibicow Legii/Zaglebia w Zawierciu byli juz tacy z 5 lat temu troche pojezdzili zrobili flage Zawiercie i rowniez szybko ja stracili po meczu KS Myszkow - Zaglebie, nastepnie flaga spalona w rewanzu na Ludowym.
ZawieRcie KS Ruch
blue boy napisał(a):Nie ma sensu dalsza dyskusja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników