Pionier Ujejsce

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2006-06-17, 5:26 pm

problematyk-ziom napisał(a):gdzieś czytałem ze została złożona propozycja przez klub kibicom... odnośnie promowania osób mieszkających w mniejszych miejscowościach na terenie Zagłębie Dąbrowskiego z tego co sobie przypominam na każdy mecz z innej miejscowości... ale chyba ze strony kibiców nie było żadnego odzewu....

podobnie jak baner reklamowy na stadionie który klub zaoferował kibicom... już jakiś czas temu to było... to znaczy kibice mieli znaleść kontrachenta, który chciałby się reklamować na stadionie i wszystkie zyski z tego tytułu miały iść na rzecz kibiców... i też odzewu nie było...

Cos gdzieś czytałeś i słyszałeś ale nie do końca jest tak jak piszesz.

A tak wogole to wrocmy do tematu jutro drugi mecz LKS Wysoka - Pionier
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Puzon 2006-06-18, 10:11 am

problematyk-ziom napisał(a):gdzieś czytałem ze została złożona propozycja przez klub kibicom... odnośnie promowania osób mieszkających w mniejszych miejscowościach na terenie Zagłębie Dąbrowskiego z tego co sobie przypominam na każdy mecz z innej miejscowości... ale chyba ze strony kibiców nie było żadnego odzewu....

podobnie jak baner reklamowy na stadionie który klub zaoferował kibicom... już jakiś czas temu to było... to znaczy kibice mieli znaleść kontrachenta, który chciałby się reklamować na stadionie i wszystkie zyski z tego tytułu miały iść na rzecz kibiców... i też odzewu nie było...

Coś gdzieś czytałeś, coś gdzieś słyszałeś... Już mnie wkurwiać zaczynasz człowieku. A ty nie jesteś kibicem Zagłębia? Znasz drogę do klubu, więć wal śmiało do Rudego i powiedz, że ty "słyszałeś" o takiej akcji i chcesz się nią zająć. A po rozmowach napisz nam dlaczego ta akcja nie może być zrealizowana.
Puzon
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2006-06-18, 3:50 pm

Problematyk - zajmij się pisaniem o sprawach piłkarskich. Inne tematy zostaw mądrzejszym od siebie. Wyjaśnię Ci jak to było byś nie żył w głupocie po kres swoich dni: na pewnym spotkaniu zasugerowaliśmy zarządowi propozycję by wpuszczać ludzi z dalszych miejscowości na preferencyjnych warunkach (za darmo, tańsze bilety etc.). Odpowiedź była nie do końca jasna i sprawa na razie jest w zawieszeniu. Moja prośba - nie siej plotek i nie wypisuj głupot na tym forum.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez DaMi 2006-06-18, 4:22 pm

Temat brzmi Pionier Ujejsce :!:

Z tego co słyszałem to na ten mecz wybało się sporo osób. Jak mój brat wróci to napisze małą relacje z murawy i trybun :wink:
DaMi

Postprzez DaMi 2006-06-18, 7:34 pm

Wysoka - Pionier 0:1 Wyskoa spada do B-klasy

Przyjedznych jakieś 60 osób autokarem. Młyn Wysokiej to jakies 30 osób z flagami FC Kiepscy Sosnowiec w barwach Zagłębia :lol: flaga Wysokiej i chyba Rokitna ( jeżeli coś źle napisałem to proszę mnie poprawić) Na meczu w chu... policji. Dworzec obstawiony wszyscy spisywani i kamerowani , stróże praw jak zwykle świrowali :wink: Przez cały mecz doping i bluzgi z obu stron. Pewnie coś będzie pisać na stronie Pioniera
DaMi

Postprzez szymek 2006-06-18, 11:36 pm

DaMi napisał(a):Wysoka - Pionier 0:1 Wyskoa spada do B-klasy

Na meczu w chu... policji. Dworzec obstawiony wszyscy spisywani i kamerowani , stróże praw jak zwykle świrowali :wink:

do tego się nie zgodze kamerowani byli tylko chłopaki z Sosnowca 9 osób w tym 2 dziewczyny!! poza nimi nikt nie został spisany ani z kamerowany ;) pzdr dla obecnych !!
szymek

Postprzez Lauri 2006-06-19, 5:56 pm

ASTER napisał(a):A tak na poważnie Ujejsce to dzielnica Dąbrowy. ;-)

o ile pamietam w Ujejscu jak i w Ząbkach istnieje tylko Zagłębie! :wink:
(jest kilku wypierdków ale to promilowa ilość)

pozdro

na Ujejscu nie zaobserwowalem nikogo poza Zaglebiakami.

Co do meczu to raczej tylko Wysoka bluzgala na Pionier...tak samo na Ujejscu...ale nie bede sie upieral przy tej kwestii

w klasie A i B jest wiele fc Zaglebia nie tylko Pionier i LKS...i tak jak pisal bodajze Mike nie powinniscie ich lekcewazyc bo na tych wsiach jak Wysoka, Ujejsce, Zabkowice itd mieszka duzo Zaglebiakow ktorzy sa czestymi bywalcami stadionu Zaglebia. z Zabkowic takze jezdza na wyjazdy

poZSdro
Lauri

Postprzez Banan 2006-06-19, 6:40 pm

Pozdrowienia ze wsi :shock: Ząbkowice -tak jeździmy na wyjazdy,ale i KASZTANY z Ujejsca jeżdżą ztego co wiem. :wink:
Banan

Postprzez baggio 2006-06-19, 7:53 pm

szymek napisał(a):
DaMi napisał(a):Wysoka - Pionier 0:1 Wyskoa spada do B-klasy

Na meczu w chu... policji. Dworzec obstawiony wszyscy spisywani i kamerowani , stróże praw jak zwykle świrowali :wink:

do tego się nie zgodze kamerowani byli tylko chłopaki z Sosnowca 9 osób w tym 2 dziewczyny!! poza nimi nikt nie został spisany ani z kamerowany ;) pzdr dla obecnych !!

Z Tego co widziałem było paru z Sosnowca od razu rzucali się w oczy szczególnie taki jeden w Koszulce pewnej grupy działajacej na Ludowym napewno koleś pracuje w Rtv bo chodził jak by miał dwa telewizory pod pachami :D.
Taki pewny jesteś?:>
baggio

Postprzez baggio 2006-06-19, 7:56 pm

z Rokitna Szlacheckiego było nas 5 osób z flagą
baggio

Poprzednia strona

Powrót do Kibice