Zagłębie-KSZO Ostrowiec Św. (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez rzusi 2006-06-01, 7:41 am

tylko przed meczem ze Śląskiem widizałem plakany informujące o meczu które też m.in. ja rozwieszałem hm.. na mecz z jagą też będe drukował jakies "skromne" plakaty ale to zawsze coś..
rzusi

Postprzez wieszczu 2006-06-01, 7:51 am

Już kiedyś pisałem co sądzę o "kibicach",którzy nie przychodzą na mecz,bo...pada deszcz.Rozumiem tych,którzy w dniu meczu pracują i nie mają możliwości przyjścia na stadion.Sam niejednokrotnie jestem w takiej sytuacji.Ale dla tych,dla których jedyną "przeszkodą" jest niesprzyjająca pogoda jeden,wielki chwd! Zero szacunku!!! Zespół ciągle mający realne szanse awansu i dwa tysiące na trybunach :evil: .Bez komentarza,bo na usta cisną się same wulgaryzmy.Wstyd,kompromitacja i żenada! I jeszcze ktoś pisze,żeby ludzi wyciągać na stadion...Może jednego ch..z drugim będę siłą zaciągał,aby łaskawie zechciał obejrzeć mecz Zagłębia?! Ci wszyscy nieobecni na pewno przypomną sobie o Ludowym podczas meczu z Jagiellonią.CHWWD!!!!!
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez adas 2006-06-01, 8:08 am

mike79 napisał(a):Nieprawda panie kolego.Zobacz co zrobiono w ostatnich meczach Górnika w Zabrzu.A w czym oni są lepsi od NAS ?!?!
OBNIŻONO CENY BILETÓW. I CO GDYBY WCZORAJ U NAS BILETY BYŁYBY PO 5 ZETA TO ZAMIAST TYCH 2 TYS (CHOC I TAK UWAZAM ZE TYLE NIE BYLO) BYLOBY 3 TYS. DRUGA SPRAWA, ŻE PRZY PROMOWANIU MECZU DUŻY UDZIAŁ POWINNI MIEĆ RÓWNIEŻ KIBICE, A MY CO SIEDZIMY Z DUPAMI W FOTELACH I NARZEKAMY. PRZEPRASZAM ZA ROZMYWANIE NIE O TYM TEMAT
adas

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-06-01, 8:13 am

To moze bys cos zrobil bo jak narazie to w każdym temacie potrafisz sie tylko wymądrzać, wszedzie jestes najmądrzejszy :evil: Zrób coś w koncu a nie tylko piszesz , piszesz, piszesz i nic wiecej.... :evil: Był mądry temat Puzona o netowych inspiratorach.... znajdz w archiwum i poczytaj. Szanowny panie administratorze :evil:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez adas 2006-06-01, 8:24 am

WIDAĆ ZGODNIE Z PRZYSŁOWIEM UDERZYŁEM W STÓŁ I NOŻYCE SIĘ ODEZWAŁY.
adas

Postprzez CharoN^ 2006-06-01, 9:08 am

Już kiedyś pisałem o plakatach, temat nawet był stosowny... i co? Umarł śmiercią naturalną. Jeżeli klub nic nie robi w tym kierunku to zróbmy to my! Ciężko każdemu wydrukować 2-3 plakaty? Powiesić jeden np. w szkole, drugi na przystanku lub na słupie. Dla chcącego nic trudnego, w 5 osób złożyć się po te j..bane 50 gr i skserować kilka sztuk. Odrazu uprzedzam zarzuty, przed KSZO nic nie rozkleiłem, ale nie raz i nie dwa wieszałem robione plakaciki.

ps. Było z 2500, co nie zmienia faktu - ŻENADA
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez luks 2006-06-01, 9:34 am

wieszczu napisał(a):Już kiedyś pisałem co sądzę o "kibicach",którzy nie przychodzą na mecz,bo...pada deszcz.Rozumiem tych,którzy w dniu meczu pracują i nie mają możliwości przyjścia na stadion.Sam niejednokrotnie jestem w takiej sytuacji.Ale dla tych,dla których jedyną "przeszkodą" jest niesprzyjająca pogoda jeden,wielki chwd! Zero szacunku!!! Zespół ciągle mający realne szanse awansu i dwa tysiące na trybunach :evil: .Bez komentarza,bo na usta cisną się same wulgaryzmy.Wstyd,kompromitacja i żenada! I jeszcze ktoś pisze,żeby ludzi wyciągać na stadion...Może jednego ch..z drugim będę siłą zaciągał,aby łaskawie zechciał obejrzeć mecz Zagłębia?! Ci wszyscy nieobecni na pewno przypomną sobie o Ludowym podczas meczu z Jagiellonią.CHWWD!!!!!

wczorajsza frekwencja wzbudziła u mnie wielkie zdziwienie. Po tylu latach mamy realne szanse na awans. Piłkarze nie zawodzą a kibice :shock: ? Po meczu ze Świtem spodziewałem się min. 5 tys. Pogoda dla mnie nie jest żadnym wytłumaczeniem. Wyszło na to że piłkarze bardziej chcą awansu od nas. Doping dobry tylko po bramkach i tylko jak Kamil stał na gnieździe. Dziwię się że większość osób olewa doping, który jest wg mnie najważniejszą motywacją dla piłkarzy w czasie meczu. Doping z przekroju całego meczu oceniam na 2. Oby na Jadze był na 5
luks

Postprzez Gość 2006-06-01, 10:32 am

Mecz to produkt, a produkt żeby dobrze się sprzedał to trzeba rozrelkamować. Klub nie robi nic w tym kierunku żeby zachęcić ludzi do przychodzenia na mecze, bo te kilka plakatów dzień przed to nawet już śmieszne nie jest.
Jak już wielokrotnie wspominałem klub może ma zachodniego właściciela ale z marketingiem to my jesteśmy daleko z tyłu.

Oczywiście zgadzam się z przedmówcami, że kibice też powinni zaangażować się w promocję i reklamę meczu, ale klub powinien im to ułatwić.

Pozdrawiam :)
Gość

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-01, 10:42 am

szczerze to piłkarze motywowali nas swoją grą do dopingu lepszego... a chyba powinno być na odwrót... niektórzy potrafiłą śpiewać TYLKO WTEDY GDY WYNIK JEST DOBRY! bo nawet jak gra jest dobra jak było wczoraj a przegwywaliśmy to już cisza a jedyne co umieli krzyknąć to "pokażcie jak wam zależy" to było ŻENUJĄCE!!

a co my walczymy o jakieś marne utrzymanie i bilety powinny być po 5 zł jak na górniku? a uważam ze 12 zł i tak nie jest drogo... w innych klubach są droższe a zespoły grają gorzej niż my... poprostu takich mamy kibiców...
problematyk-ziom

Postprzez GoGo 2006-06-01, 11:18 am

Też tak sądze doping jest dobry tylko i wyłącznie w tedy jak wpadne bramka dla nas a powinien byc przez caly mecz tyle...
GoGo

Poprzednia strona

Powrót do Kibice