przez xXx_1906 2005-11-21, 11:15 pm
Ten plakat był nawet w programie "Materna do Manna, Mann do Materny" w tych "pajacykach". A plakat o ile dobrze pamiętam był odpowiedzią na podobne plakaty nawołujące do wyjazdu Polonistów, coś nas mieli pod piachem zakopac czy coś :lol: Jakiś naaaajazd miał być :wink: Ale dobra już nie rozmywam.
Na Zagłębiu przeżywamy poważny kryzys, nie ma u nas mody na kibicowanie, jedziemy na renomie sprzed lat. Najbardziej chodzi mi o doping na Ludowym, który jest bardzo słaby, nawet na meczach z Ruchem czy Polonią B. w tej rundzie było kulawo. Moim zdaniem póki konkretniejsi ludzie na Zagłębiu nie będą się "wtrącać" w sprawy młyna to taka sytuacja może trwać jeszcze długo. Tu potrzeba ludzi którzy mają jakieś poważanie na Zagłębiu. Co do opraw to póki nie będziemy mieć oświetlenia to tak naprawdę chłopaki z UZ nie będą mieli prawdziwej okazji do pokazania swoich możliwości na Ludowym. Podsumowując moją chaotyczną wypowiedź stwierdzam, że jeśli na Widzewie będzie kiszka to będzie już coraz gorzej, dlatego trzeba zrobić wszystko żeby na tym meczy była taka atmosfera jak kilka lat temu. Marzy mi sie młyn taki jak na meczu z Lechem w 2 lidze (ten wcześniejszy sezon kiedy jeszcze w miejscu młyna nie było krzesełek).