miron 21 napisał(a):Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, to TEDDY BIS.Gra bardzo podobnie świetny technicznie ,nie odpuszcza po przypadkowych stratach i dużo widzi na lodzie .Że świetnie jeździ na łyżwach to widać było już na rozgrzewce.Jak na mój nos to moga z nim podpisać spoko kontrakt na 5 lat zanim jego cena wzrośnie(Crakowia lubi podkupować).
Puchar prezydenta bardzo się przydał.
Zaryzykuję nawet stwierdzenie że obecnie pośiadamy 2 najlepszych napastników-obcokrajowców w lidze.
To wszystko prawda i naprawde Luka moze z powodzeniem zostac ochrzczonym takim tytulem... :) Bardzo mi sie podobal motyw, jak nasze Zaglebie gralo w oslabieniu, ktos wystrzelil krazek z naszj tercji i mimo iz w mial w c*** dalej do krazka niz obronca z Janowa Luka pognal za nim i prawie go wywalczyl... a wszysko przy wyniku chyba 5 czy 6 :0 dla nas!!! Ciekawe czy teraz bedziemy grac w meczu tylko na 3 piatki, a reszta walczy o miejsce w tejze 15... moze to i nie taki zly pomysl, skoro wyniki i niektore III tercje to potwierdzaja.
Na +: Dronia, Luka, Teddy, Jaros. Labryga+Kotula w koncu niezle mecze, Rutek w koncu bez wiekszych bledow + brameczka, choc ost bramka to jego zasluga, bo strzelil i patrzyl, a tu kontra z dupy :) Na -: Bernat - wciaz pozostaje cieniem samego siebie z zeszlego sezonu, no i frekwencja... :-/ Jak gra Zaglebie, to w sumie wali mnie to czy to jakis puchar czy nie. Przychodze jak zawsze, jestem i licze na dobra gre naszych grajkow... Szkoda, ze czuje inaczej jak "najzagorzalsi" kibice klubu - czyli Ultrasi
pzdr