Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
krzysiek srodula napisał(a): jest ta sama czcionka jak na fladze emigracji (na ktory to projekt takze zbieramy pieniadze)
Greg1906 napisał(a):krzysiek srodula napisał(a): jest ta sama czcionka jak na fladze emigracji (na ktory to projekt takze zbieramy pieniadze)
Masz kłopoty ze zrozumieniem tego co sam piszesz. Dla mnie pisze jak wół, że zbierasz kasę na swój projekt. I nie pisz w liczbie mnogiej, żebym "pokazał klasę, której wam brakuje", bo napisałem komentarz do Twoich projektów a nie do niczyich innych, także nie mieszaj do tego innych czytelników/grafików. Nawiasem mówiąc i bez złośliwości, z prostego projektu Krecika można by zrobić lepszą flagę.
Napisałeś, że czekasz na moje wyszukane projekty? Niedoczekasz się, bo to jest właśnie to co cechuję dobrą flagę - prostota a nie jakieś wyszukane zygzaki czy inne szlaczki.
Skoro napisałeś, że poczekasz to trzymam za słowo, do rozpoczęcia sezonu hokejowego zostało jeszcze kilka miesięcy, także czasu jest sporo, to samo z emigrantami. Wytrzymali bez flagi długo, mogą wytrzymać jeszcze jakiś czas. A jak dobrze zauważyłeś chodzi o to żeby Zagłębie miało jak najlepsze flagi. Liczę na sensowną odpowiedź bez jakichś tanich wrzutów w stylu "guru".
problematyk-ziom napisał(a):nie chce sie tym razem ja czepiać... ale ostatnie 2 projekty są wogóle na bakier z kolorami...
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników