Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
krzysiek srodula napisał(a):Panowie momencik wlasnei sie zorientowalem ze na projekcie nr 6 jest ta sama cziconka jak na fladze emigracji (na ktory to projekt takze zbieramy pieniadze) hmm i co ja teraz z tym fantem zrobie?
Greg1906 napisał(a):krzysiek srodula napisał(a):Panowie momencik wlasnei sie zorientowalem ze na projekcie nr 6 jest ta sama cziconka jak na fladze emigracji (na ktory to projekt takze zbieramy pieniadze) hmm i co ja teraz z tym fantem zrobie?
Mam pomysł. Powinieneś wziąść parę głębszych oddechów, uspokoić się, przemyśleć to i owo bo trochę się zagalopowałeś. Z Twoich postów ktoś może zrozumieć, że flagi już nieomal się szyją. A tak naprawdę są to narazie projekty, które powinny jeszcze troche "odczekać" na forum, może poczekać na lepsze, zanim zdecyduje się co dalej.
I po drugie. Nie chciałem Twojej wesołej twórczości komentować zanim sam coś nie zrobię bo od razu posypałyby się na mnie gromy. Jednak narzuciłeś takie tempo, że chyba nie ma sensu, żebym się za cokolwiek zabierał, przecież Ty już podjąłeś decyzję co do tych flag. Słowa "wesołej" nie użyłem bynajmniej złośliwie, jest to po prostu pierwsze określenie jakie mi przychodzi do głowy widząc te wszystkie esy floresy. Inne określenia to kolorowanki, dziecinne wycinanki. A gdzie w tym wszystkim podział się styl?
Doceniam Twój zapał w tworzeniu flag, po ostatnim niewątpliwie "sukcesie" jesteś na gazie, ale tak jak napisałem na początku, weź parę głębszych oddechów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników