Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
slawekchicago napisał(a):mam pytanie czy po zakonczenie nastepnej rundy koniec 23.12 nastepuje podzial na pierwsza szostke i tam kazdy z kazdym czy od razu play off z gory dzieki za odp aha i kiedy sie zaczyna play off !!!
ZAVADIL napisał(a):Dzisiejszy występ pokazał również, na którego z bramkarzy będę stawiał w kolejnych meczach
Przemek26 napisał(a): Kubalski, to drugi były gracz jak dla mnie po Oravcu.
iłmiron 21 napisał(a):innu napisał(a):Hehe no mam satysfakcje, że nie byłem malkontentem przed meczem
Natomiast moim osobistym zdaniem MVP meczu był Bernat, już nie chodzi mi nawet o bramkę tylko o sposób wyprowadzania akcji z głębokiej defensywy (zza bramk etc.) Zauważcie jak mądrze przetrzymywał krążek i roździelał do kolegów, a nie wybijał na ślepo po bandzie jak to się jeszcze niektórym defensorom u nas zdarza. Brawo![/quote
Zgadzam siÄ™
komar napisał(a):"strach się bać" no tak w sumie przed kompem to nie ma sie czego bać, wstaw sie jeden na jednego to zobaczymy kto bedzie takim twardzielem, bo WY "kibole" to jesteście mocni w grupie albo przed kompem !!!!! To prawda, że kibole w sosnowca to banda wieśniaków !!!!!!
slawek_71 napisał(a):Strzał z powietrza Ślusarczyka, po tym jak Odrobny odbił krążek po uderzeniu Kuca.------info z interii
46 - GOL dla Zagłębia do krążka odbitego przez Odrobnego dopada Marcin Kozłowski i strzela z bliska do bramki as. Kuc
49 - Korekta bramki dla gości - strzelił ją Ślusarczyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników