No cóż, trudno. Nawet przy wygranej Tychów, pamiętając o walkowerach (ciekawe kiedy będzie ostateczna decyzja) utrzymalibyśmy 1. miejsce;) Poza tym zbliżają się powoli mecze z gatunku "must-win" czy tam "łatwiejsze", liczę na kolejne punkty. W niedzielę pewnie tradycyjnie będą pustki, ale jednak po cichu liczę na trochę więcej publiczności niż ostatnio.
no nie wiem - polonia wcale nie jest "chlopcem do bicia".ale wygrana powinna być-zemsta jak w toruniu!!!!
[ Dodano: 19-10-2007, 8:26 ] no dalej tkh- nie taki diabeł straszny ...! :)
[ Dodano: 19-10-2007, 8:29 ] piłkarze tradycyjnie w plecy-czemu ludzie nie przychodzą na zimowy skoro chlopaki niezle grają ?????
[ Dodano: 19-10-2007, 8:35 ] stocznia na razie wygrywa to mogą być pobudzeni w niedziele. no ale myslę że nasi wybiją im hokej z głów. miejmy nadzieje że teddy będzie zdrowy bo to prawdziwy "kozak":)
piłka 2-1 (68 min.)
nie napisałem, że Polonia jest chłopcem do bicia, ale skoro chcemy walczyć o medal to trzeba wygrywać z drugą najsłabszą drużyną ligi...
[ Dodano: 19-10-2007, 9:05 ] podobno Zachariasz wreszcie zaprezentował upragnioną kołyskę. Sayu pisze, że po naszych było widać zmęczenie, a Cracovia pewna i bez głupich kar. Trochę się boję, czy naszym wrócą siły do niedzieli, ale bądźmy dobrej myśli.
WSZYSCY NA ZIMOWY W NIEDZILEE BEZ WYJADOW !!POKAZMY CHLOPAKA ZE JESTESMY Z NIMI NIE TYLKO PO ZWYCIESTWACH .KOGO NIEBEDZIE JEST HANYSEM,NAMAWIAJCIE ZNAJOMYCH!!
Zagłębie miało dzisiaj słabszy dzień. Za to Cracovia grała nieźle, zwłaszcza w obronie. Wreszcie doczekałem się kołyski Zachariasza:)
No i brawo dla kibiców Cracovii, przez cały mecz prowadzili doping i na koniec jeszcze race odpalili.
Jeszcze tylko kilka słów na temat lodowiska. Wygląda gorzej niż nasza stara hala B.