Przemek26 napisał(a):A propo czy wiadomo coś na temat wyjazdów w PO?
Dołączam się do pytania.Czy będzie jakiś zoorganizowany wyjazd do Nowego Targu?
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
Darian napisał(a):Przemek26 napisał(a):A propo czy wiadomo coś na temat wyjazdów w PO?
^m@rcin^ napisał(a):Darian napisał(a):Przemek26 napisał(a):A propo czy wiadomo coś na temat wyjazdów w PO?
A zebrali by się chętni na wyjazd w piątek ?
^m@rcin^ napisał(a):Darian napisał(a):Przemek26 napisał(a):A propo czy wiadomo coś na temat wyjazdów w PO?
A zebrali by się chętni na wyjazd w piątek ?
Przemek26 napisał(a):Mecz niestety oglądałem na TVP 3 :evil: .
Zagłębie zagrało tylko pierwszą tercję. W drugiej się miotali a w III czekali na końcową syrenę.
Jedyna rzecz godna uwagi i wielkiego szacunku to ten ogromny trans dla JAWY. Pod tym względem na kibiców Zagłębia można zawsze polegać.
Co do meczu. Na płaszczyźnie poprzednich spotkań. meczy z Cracovią , Stocznią , Toruniem dziś było to zupełnie "obce" Zagłębie i pierdolę teksty że tamte mecze rywale odpuścili. Nikt nie wie co na górali przygotowali Morawiecki z Podsiadło, oby dzisiejszym zwycięstwem Podhale się nie udławiło już niedługo.
Wg.mnie mecz z góralami w PO o 3 zwycięstwo będzie w Sosnowcu :)
Kto wie czy dzisiaj nie była to zasłona dymna. To że Jawa pewnie był myślami to jedno a Zagłębie dziś grało jak nie Zagłębie.
A propo czy wiadomo coś na temat wyjazdów w PO?
ooolo napisał(a):Do Nowego Targu jedzie sie pare godz.
Mało osób by sie zebrało z 60 tylko pewnie.
Wuzel napisał(a):ooolo napisał(a):Do Nowego Targu jedzie sie pare godz.
Mało osób by sie zebrało z 60 tylko pewnie.
jakie pare godz ? jechałem 2 i pół ostatnio i to jeszcze kory były za Krakiem - wątpie żeby coś wogóle było tam nawet klatki nie mają a pozatym i tak nas nie wpuszczą - 60 osób :shock: też wątpię - na Unię co jest bliżej pojechało chyba z 20 osób max - chyba że tamto Zagłębie było słabe i dlatego :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników