Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
WiK napisał(a):to są raczej nieszkodliwi sflustrowani dziadkowie których i tak nic nie zadowoli , więc nie warto sie wkurzać
:wink:
kierat napisał(a):WiK napisał(a):to są raczej nieszkodliwi sflustrowani dziadkowie których i tak nic nie zadowoli , więc nie warto sie wkurzać
Jakich buraków? Tu się mylicie. Ja się nie dziwię?
Przychodzisz na mecz i wymagasz nie? Oni grają i maja grać między innymi dla Ciebie. Można przegrać ale po walce! Tymczasem walczyl tylko Filo, nie pierwszy raz. Jak przegrać to po walce. I i II tercja niestety ślizgawka.
Zresztą Morawiecki znowu kombinowal. Zacząl innym ustawieniem, kończyl podobnym do sezonowego. Nie wiem po co?
Zresztą wkurza mnie ta jego pasywność w boksie. W ogóle nie żyje tym co się dzieje na lodzie. Dziwne bo zawodnikiem byl calkiem innym. Pamiętam dobrze
stasiu1971 napisał(a):czy w sosnowcu nie ma normalnych kibiców ,normalnie żenada zeby próbować bic rodziców hokeistów gdzie do chlery na zimowym była ochrona,powinni zamknąć tom stodołe i tyle :evil:
kierat napisał(a):WiK napisał(a):to są raczej nieszkodliwi sflustrowani dziadkowie których i tak nic nie zadowoli , więc nie warto sie wkurzać
Jakich buraków? Tu się mylicie. Ja się nie dziwię?
Przychodzisz na mecz i wymagasz nie? Oni grają i maja grać między innymi dla Ciebie. Można przegrać ale po walce! Tymczasem walczyl tylko Filo, nie pierwszy raz. Jak przegrać to po walce. I i II tercja niestety ślizgawka.
Zresztą Morawiecki znowu kombinowal. Zacząl innym ustawieniem, kończyl podobnym do sezonowego. Nie wiem po co?
Zresztą wkurza mnie ta jego pasywność w boksie. W ogóle nie żyje tym co się dzieje na lodzie. Dziwne bo zawodnikiem byl calkiem innym. Pamiętam dobrze
WiK napisał(a):wynik cieszy :) początek nie za ciekawy , jakby nie mogli sie odnaleźć na lodzie , za to końcówka wspaniała , co do Jawy to faktycznie ostanio jest w dość słabej dyspozycji , miejmy nadzieje że to chwilowemiron 21 napisał(a):Dziś też paru BURAKÓW się zjawiło.
co masz namyśli ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników