PLAY-OFF: Naprzód Janów

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez miron 21 2007-02-23, 10:06 pm

Mam namyśli krzykaczy niepochlebnie wyrażających się o własnej drużynie zwłaszcza takich co się zjawiają raz na ruski rok i są zdziwieni że to nie ta sama drużyna co 20lat temu.
miron 21

Postprzez WiK 2007-02-23, 10:12 pm

to są raczej nieszkodliwi sflustrowani dziadkowie których i tak nic nie zadowoli , więc nie warto sie wkurzać

:wink:
WiK

Postprzez Przemek26 2007-02-23, 10:29 pm

Pierwszych dwóch tercji nie wspominam bo była to kpina ,zarówno jednych jak i drugich :evil: :evil: III tercja to szturm podczas którego Janów mało nie uciekł z lodu, szkoda że ten atak był taki krótki. Bramka na 3:2 to gol sezonu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zresztą bramki na 3:2 i 4:2 w III tercji to podania które wpadły do siatki.
Co do Jawy . Takie strzały normalnie chwytał.
Janów to kiepska amatorska drużyna która powinna zostać rozbita przez Zagłębie raz dwa. Niestety po dzisiejszym meczu tak nie będzie.

Teraz tylko do niedzieli.
PS. Jedzie ktoś?
Przemek26

Postprzez kierat 2007-02-23, 10:33 pm

WiK napisał(a):to są raczej nieszkodliwi sflustrowani dziadkowie których i tak nic nie zadowoli , więc nie warto sie wkurzać

Jakich buraków? Tu się mylicie. Ja się nie dziwię?
Przychodzisz na mecz i wymagasz nie? Oni grają i maja grać między innymi dla Ciebie. Można przegrać ale po walce! Tymczasem walczyl tylko Filo, nie pierwszy raz. Jak przegrać to po walce. I i II tercja niestety ślizgawka.
Zresztą Morawiecki znowu kombinowal. Zacząl innym ustawieniem, kończyl podobnym do sezonowego. Nie wiem po co?
Zresztą wkurza mnie ta jego pasywność w boksie. W ogóle nie żyje tym co się dzieje na lodzie. Dziwne bo zawodnikiem byl calkiem innym. Pamiętam dobrze
kierat

Postprzez Przemek26 2007-02-23, 10:36 pm

kierat napisał(a):
WiK napisał(a):to są raczej nieszkodliwi sflustrowani dziadkowie których i tak nic nie zadowoli , więc nie warto sie wkurzać

Przychodzisz na mecz i wymagasz nie? Oni grają i maja grać między innymi dla Ciebie. Można przegrać ale po walce! Tymczasem walczyl tylko Filo, nie pierwszy raz. Jak przegrać to po walce. I i II tercja niestety ślizgawka.
Zresztą Morawiecki znowu kombinowal. Zacząl innym ustawieniem, kończyl podobnym do sezonowego. Nie wiem po co?
Zresztą wkurza mnie ta jego pasywność w boksie. W ogóle nie żyje tym co się dzieje na lodzie. Dziwne bo zawodnikiem byl calkiem innym. Pamiętam dobrze

A rycząc ryjem wyzwiskami po swoich gorzej niż jakimś ścierwie to komu pomagasz.???
Im czy gościom??A takich najwięcej siedzi za ławka kar.
Przemek26

Postprzez stasiu1971 2007-02-23, 10:43 pm

czy w sosnowcu nie ma normalnych kibiców ,normalnie żenada zeby próbować bic rodziców hokeistów gdzie do chlery na zimowym była ochrona,powinni zamknąć tom stodołe i tyle :evil: jeden nawet tak gestykulował że dał w głowę ojcu Labrygi i to facet po 40-stce nie dziwił bym sie jak by to był jakiś małolat,normalne chamstwo i tyle
stasiu1971

Postprzez kierat 2007-02-23, 10:46 pm

stasiu1971 napisał(a):czy w sosnowcu nie ma normalnych kibiców ,normalnie żenada zeby próbować bic rodziców hokeistów gdzie do chlery na zimowym była ochrona,powinni zamknąć tom stodołe i tyle :evil:

To chyba siedzieliśmy w innym miejscu. Jeśli takie sceny to przesada...
kierat

Postprzez lileq 2007-02-23, 10:53 pm

Jacek Rutkowski najlepszy obrońca polski.
lileq

Postprzez Darian 2007-02-23, 10:54 pm

Ja rozumiem po części tych sfrustrowanych kibiców. Jak się patrzy na taką pseudo-grę jaka miała miejsce w I i II tercji to ma się ochotę wyjść.
Jedynie Filo coś grał, a reszta spała. Dobrze że w III tercji się obudzili. Musieli dostać niezły opieprz od naszych coachów. :lol:

Ważne że prowadzimy. Reszta się nie liczy.

Brawo ULTRAS za dzisiejszy doping :!:

W niedziele nawiedzamy Janów! :P
Darian

Postprzez WiK 2007-02-23, 11:00 pm

kierat napisał(a):

a ja się dziwie wyobraź sobie, rozumiem mozna sie wkurzyć nie raz nikt nie lubi przecież przegrywać ale w takich momentach trzeba pomóc dopingiem , zawodnicy to też ludzie czasem mają gorsze dni gorszą formę, i wtedy nie ma sensu gnojenie ich , przecież to nasza drużyna tak im nie pomożemy ...
WiK

Postprzez Uruk 2007-02-23, 11:04 pm

Mecz rzeczywiście nie był nadzwyczajnym wydarzeniem ( chyba najsłabsze spotkanie w tym sezonie).
Dlatego nie dziwią mnie wątki kołomeczowe tj wyzwiska z trybun, gdzie jest ochrona itp.
Fakt jest taki, że było to spowodowane kiepską postawą naszych chłopaków, tylko że nie jest to i nie może być powodem do tego typu zachowań.
A już zachownie w stosunku do ojca Leona to gruba przesada (nie widziałem tego).
W jednej kwesti muszę zgodzić się z kieratem, że eksperymenty Jarka czasem są dziwne.Tym bardziej, że przed PO wszystkie piątki były poukładane a tu nagle taka rewolucja.
Uruk

Postprzez Admin_Naprzod 2007-02-23, 11:41 pm

Faktycznie co do meczu można powiedzieć, że Naprzód miał przewagę w niektórych momentach 2 tercji. No niestety w 3 Wasi zawodnicy "wsiedli" na nas i przyniosło to skutek. Mam nadzieję, że w niedzielę będzie lepiej oczywiście jak przemyślimy swoje błędy, również te taktyczne i w ustawieniu. Ogólnie mecz słaby, z tym, że z naszej strony dużo słabszy niestety :(

Co do buraków to myślę, że kolega powyżej miał na mysli tych paru, którzy chyba wytoczyli się z tej restauracji czy baru, aż cud, ze się nie stoczyli z góry na zawodników ;)
Admin_Naprzod

Postprzez lileq 2007-02-24, 12:26 am

lileq napisał(a):Jacek Rutkowski najlepszy obrońca polski.

A także najszybszy. :lol:
lileq

Postprzez Łuki19 2007-02-24, 8:19 am

WiK napisał(a):wynik cieszy :) początek nie za ciekawy , jakby nie mogli sie odnaleźć na lodzie , za to końcówka wspaniała , co do Jawy to faktycznie ostanio jest w dość słabej dyspozycji , miejmy nadzieje że to chwilowe

miron 21 napisał(a):Dziś też paru BURAKÓW się zjawiło.

co masz namyśli ?

Jak byś miał problemy jak Jawa to też byś się niemógł skupić na grze zreszta nie wina Jawy że obroncy puscili 2 razy zawodnika sam na sam ciezko mu było obronić te strzały bo to normalne ze ciezko sie broni sam na sam zreszta 3 tercja to juz Piekna obrona Jawy w 3 tercji gdyby nie Jawa to mogło poleciec pare bramek dla Janowa
Łuki19
Obserwowany

Postprzez DaMi 2007-02-24, 3:29 pm

lileq napisał(a):
lileq napisał(a):Jacek Rutkowski najlepszy obrońca polski.

A także najszybszy. :lol:

Tutaj nie ma nic do śmiacia :lol: :lol: :lol: 8)
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej