olo69 napisał(a):Chciałem tu wkleić tekst z gazety sprzed 25 lat "Zagłębie przed Podhalem" ale niestety starość nie radość i coś mi to nie wychodzi, oby hokeistom dzisiaj wyszło tak jak drzewiej bywało - ale obawiam się, że bedzie ciężko
;)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
olo69 napisał(a):Chciałem tu wkleić tekst z gazety sprzed 25 lat "Zagłębie przed Podhalem" ale niestety starość nie radość i coś mi to nie wychodzi, oby hokeistom dzisiaj wyszło tak jak drzewiej bywało - ale obawiam się, że bedzie ciężko
KaD napisał(a):
Mam żal do Ultrasów gdy " Zimowy " rusza z dopingiem szczególnie sektor G to zamias krzyczeć ,dopingowac to stali i patrzeli na siebie :evil: :evil: :evil:
Ader napisał(a):Przywróćmy Zimowemu blask dawnych lat!
wilu1906 napisał(a):po co mamy śpiewać, w 10 osób??? jak zaczęliśmy śpiewać "nową" piosenke to nikt nie raczył ruszyć dupy i zaśpiewać!!
Jak zawsze - wina Ultrasów :roll: :evil:
KaD napisał(a):Mam żal do Ultrasów gdy " Zimowy " rusza z dopingiem szczególnie sektor G to zamias krzyczeć ,dopingowac to stali i patrzeli na siebie :evil:
WiK napisał(a):przegrywamy i to sporo , a wy chcecie nowych piosenek uczyć ,połowa osób z młyna wyszła a wy jakieś pierdoły wymyślacie ... może najpierw nauczyć sie starych porządnie bo połowa ich nie zna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników