Zagłębie - KH Sanok

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez Wuzel 2005-09-23, 9:55 pm

Robson_sc napisał(a):
a co do bramkarza gości, nie wiem czy ktos widział rozgrzewke przed meczem ale gnojowi kijem po łbie sie należało juz przed meczem, a to ze nikt nie podał mu na koniec reki to najlzejszy wymiar kary.

Mogłby ktoś napisac szerzej o co poszlo ??

Obrazek

Ten Pan to coś musiał przeskrobać, po 2 tercji sie napinał do naszych zawodników, aż poleciały bluzgi jakieś również z trybun :twisted:
Dobrze,że tyle mu władowali nasi zawodnicy :) jupi :P
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez kododo 2005-09-23, 10:10 pm

Robson_sc napisał(a):
a co do bramkarza gości, nie wiem czy ktos widział rozgrzewke przed meczem ale gnojowi kijem po łbie sie należało juz przed meczem, a to ze nikt nie podał mu na koniec reki to najlzejszy wymiar kary.

Mogłby ktoś napisac szerzej o co poszlo ??

w trakcie rozgrzewki omal nie doszło do bójki pomiedzy naszymi zawodnikami a Tym palantem. Koleś jeżdził wzdłuż czerwonej lini i kazdego kto choćby kawałkiem łyżwy znajdował sie na połowie rozgrzewających sie sanoczan siła wypychał. Nasi uparcie wracali wiec sytuacja powtarzała sie, kiedy zawodnicy "pomacali" sie kijami inni musieli ich rozdzielać i skończyłao sie na goracej wymianie zdan i uprzejmości.
kododo

Postprzez miron 22 2005-09-23, 11:43 pm

Mnie przeraża gra Sosińskiego ,straty ,niedokładne podania ,brak chęci gry ciałem -przy tych warunkach fizycznych ,wywrotki.Liczyłem że będzioe istotnym wzmocnieniem ......i się chyba przeliczyłem.Czesi niewiele lepiej niż ze Stoczniowcem.Brakuje szybkich akcji Rosy i niezłej gry Jasickiego i Bernackiego z ubiegłego sezonu.Ale ogólnie nie jest żle i mam nadzieję że będzie lepiej.
A z innej beczki to wśród odznaczonych zabrakło co najmniej dwóch nazwisk M.Cholewy i J.Morawieckiego szkoda.
miron 22

Postprzez Madball 2005-09-24, 2:31 am

Madball

Postprzez Kolumb 2005-09-24, 8:53 am

miron 22 ... co do Cholewy bym się zgodził a odznaczeniem.Morawiecki hmm...na pewno to był świetny zawodnik ,może jeden z lepszych jacy grali w Zagłebiu.Ale pamiętam ze bral koksy,został przyłapany i wyrzucony z kadry bodajże w 88 na Olimpiadzie w Calgary :roll: a to w krzewieniu sportu i zasad fair play zaslugą wybitną nie jest :roll:
Kolumb

Postprzez zgredos 2005-09-24, 10:29 am

Przykro było patrzeć jak nasze byłe gwiazdy otrzymują wysokie odznaczenia Złote i Srebrne Krzyże Zasługi a na trybunach garstka widzów i mizerne brawa
zgredos

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-09-24, 10:31 am

zgredos napisał(a):Przykro było patrzeć jak nasze byłe gwiazdy otrzymują wysokie odznaczenia Złote i Srebrne Krzyże Zasługi a na trybunach garstka widzów i mizerne brawa

Moze dlatego mizerne brawa ze na hokeju wczorja wiekszosc ludzi to młodzież, która mało co wie o przeszłości hokejowej Zagłębia. Sam jestem młody i nie mam prawa pamiętac jak grali Jobczyk czy Zabawa, ale co nie co o tych zawodnikach wiem.

Swoja droga ładnie przypucowali Jarzębskiemu i Górskiemu ;[
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Ader 2005-09-24, 10:33 am

Ja sie staralem:) az beben sie rozwalil :lol:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Sadek 2005-09-24, 10:35 am

Ale wogóle wczoraj nawet nie było zrywów typu ZAGŁĘBIE po golach, ciekawe..

Sadek
dj. transfer

Postprzez zgredos 2005-09-24, 10:47 am

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):
zgredos napisał(a):Przykro było patrzeć jak nasze byłe gwiazdy otrzymują wysokie odznaczenia Złote i Srebrne Krzyże Zasługi a na trybunach garstka widzów i mizerne brawa

Moze dlatego mizerne brawa ze na hokeju wczorja wiekszosc ludzi to młodzież, która mało co wie o przeszłości hokejowej Zagłębia. Sam jestem młody i nie mam prawa pamiętac jak grali Jobczyk czy Zabawa, ale co nie co o tych zawodnikach wiem.

To już nie moja wina że nie pamiętacie jak grali; Jobczyk, Zabawa, Tokarze, Olszewski i Pytel :D Miejcie pretensje do rodziców :D
Ale jestem pewny że gdyby wczoraj założyli łyżwy i wyjechali na lód wynik napewno byłby wyższy
zgredos

Postprzez Ader 2005-09-24, 10:56 am

Sadek napisał(a):

Ale wogóle wczoraj nawet nie było zrywów typu ZAGŁĘBIE po golach, ciekawe..

Byles niedaleko mlyna wiec powinienes widziec kto byl w "mlynie"... :lol: :lol: :lol:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Robson_sc 2005-09-24, 11:12 am

Jesli chodzi o doping to wczoraj mimo najszczerszych chęci " mlyn" nie byl w stanie go pociagnac, bo poprostu reszta ludzi nie byla zainteresowana wspomaganiem naszych hokeistów. Osobiscie nie jestem w stanie tego pojąc jak i tego , ze po ostatniej syrenie wiekszość poprostu wyszła zamiast podziękować graczom za zwycięstwo. Mam nadzieje, że to zwycięstwo spowoduje, że na następnym meczu zobaczymy wreszcie więcej kibiców bo pustawy "Zimowy" robi przygnębiające wrażenie
Robson_sc

Postprzez bankier 2005-09-24, 11:30 am

Panowie - nie ma co patrzeć na to co było i czego nie mozemy juz zmienić. W piątek zapowiada się bardzo ciekawa konfrontacja z tyskim GKS i zróbmy wszystko aby atmosfera na tym meczu byla jeszcze lepsza niż na inaugurację!

Wracając do meczu z Sanokiem - trzecia tercja pokazala, iż Zagłebie potrafi grac szybko, skladnie i przede wszystkim skutecznie! Mam nadzieje, że bedzie to dobry prognostyka na przyszłość i hokeiści powalczą o punkty w mieście pierników.
bankier

Postprzez Ader 2005-09-24, 12:11 pm

Mecz jest w Tychach...Chyba ze przelozyli?

PS

Bankier ty elengaciku :wink:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Madball 2005-09-24, 12:30 pm

Adi89 napisał(a):Mecz jest w Tychach...Chyba ze przelozyli?

Oni mają problem z lodowiskiem ,więc pewnie bedzie u nas albo zostanie przełożony na inny termin.
Madball

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej