Przed sezonem 2007/2008

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez Schabu 2007-06-15, 6:36 pm

Nie mogę się już doczekać sezonu.Dużo lat bólu było,ale mam nadzieję,że po wielu latach znów powrócimy na szczyt!
I na długo na nim się zadomowimy.
Cieszy to że znalazł się porządny inwestor,oby to małżeństwo trwało długie lata
Schabu

Postprzez Snow Patrol 2007-06-15, 7:29 pm

Nie zgadzam się z podejściem "lepsze 5. miejsce niż zmiana nazwy"-to może od razu powiedzcie żeby zlikwidować klub bo zawsze jest zagrożenie ze ktoś zachce zmienić nazwę. Nigdy nie używam nazw sponsorów, nawet przy klubach których nie lubię. Powiedzmy sobie szczerze-większość z nas ma do sponsora podejście "dajcie kasę i....odwalcie się", ale trzeba docenić że chcą inwestować. Nam z kolei chodzi o sukcesy Zagłębia, tak? Skoro tak to trzeba przełknąć taki kompromis. Zresztą przecież nikt z nas nie będzie tej nazwy sponsora używał, to po prostu zło konieczne, ale uważam że cel jest tego warty.
Snow Patrol

Postprzez Darian 2007-06-15, 7:34 pm

Jeżeli idzie o mazwę to akurat dla mnie ta kwestia nie ma aż tak dużego znaczenia. I tak dla mnie BYŁO, JEST I BĘDZIE TYLKO ZAGŁĘBIE!
A jeżeli w mediach będzie pojawiała dodatkowa nazwa a moja drużyna będzie odnosiła spektakularne sukcesy to przecież nie będe sobie zawracał głowy jakimiś działaniami marketingowymi głównego sponsora. :577:
W końcu ludzie nie żyjemy w PRL-u! Jest sponsor, płaci i wymaga! To jest wzajemne oddziaływanie sportu i marketingu i z tym należy się pogodzić.
Ja wiem że większość starszych kibiców żyje starymi czasami, ale one były i już nie powrócą(przynajmniej nie w pełnym wymiarze).

A w kwestii Sarnika to powiem tyle że gówno mnie obchodził jego transfer do Zagłębia. Obchodził mnie natomiast transfer Kłysa czy Kuca. No cóż trzeba przyznać że nieźle spierdolił Bernat te transfery, eehhh. Dobrze że chociaż jest Dronia, ponoć wielce przyszłościowy zawodnik.Zobaczymy co pokaże u nas.
Darian

Postprzez kret75 2007-06-15, 7:38 pm

Pol-Aqua będzie sponsorować tylko na pierwszą drużyne, czy też na młodsze?
kret75
Osiedle Piastów

Postprzez Wuzel 2007-06-15, 7:46 pm

Raczej tylko główną, ew. jeżeli będzie to również tą w pierwszej lidze.

Dajcie już spokój z tymi transferami, bo nie wszyscy wiecie jakie to miały być niespodzianki. Na pewno nie miał być nią Kłys!!!!!!, a wy ciągle to samo Kłys Kłys i Kłys.

Te dwie niespodzianki to miały być Słaboń lub Sarnik oraz Voznik! a i tak dupa z tego wyszła.

Obronę mogli wzmocnić - jakos Tychy dopiero teraz Jakesa dorywają

Czas pokaże
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez Snow Patrol 2007-06-15, 7:54 pm

co do Dronii-wczoraj Michał Pręgowski na nhl.com.pl napisał: "już teraz deklaruje, że za rok chciałby wyjechać za granicę. Dronia zdaje się rozumieć, że tylko tędy droga do sławy i amerykańskich [albo rosyjskich] zarobków.":)
Snow Patrol

Postprzez Fan 2007-06-15, 8:55 pm

KaD napisał(a):Śmieszny to ty jesteś hokej to kur.. nie piłka i w TV jest sporadycznie albo na jakiejś śmiesznej stacji której prawie nikt nie ma chcesz przeżyć to musisz podać się prawą rynku i reklamie a pierdo..nie że to jakiś kibic to jest gadanie dziecka z podstawówki

A czy ktoś mówi, że jest źle że jest sponsor?? Tylko idąc twoim tokiem myślenia to w lidze hokeja czy np. koszykówki będziemy mieć same CCC, Cukierki, Muszynianki, Jutrzenki i inne Gipsary. Więc jeśli tak będzie ze zmianami nazw to będzie zero historii. Niestety.

P.S. Do twojej wiadomości - nie jestem z podstawówki co można wywnioskować po twojej ortografii.
Fan
Working Class

Postprzez Zagórze_Fan 2007-06-16, 1:14 am

Jakbyśmy się nie nazywali, dzieciom powiesz, że Zagłębie było mistrzem, a za jakieś 20 lat w różnych terminarzach itp. będzie napisane Zagłębie Sosnowiec a nie Zagłębie Pol - Aqua.
;|
Zagórze_Fan

Postprzez Przemek26 2007-06-16, 8:20 am

Trochę o naszych rywalach.
Janów też zebrał ciekawą ekipę.
http://www.hokej24.pl/old/news.php?id=7587&wys_licz=tak
Przemek26

Postprzez klara 2007-06-16, 5:57 pm

Fan napisał(a):
KaD napisał(a):Śmieszny to ty jesteś hokej to kur.. nie piłka i w TV jest sporadycznie albo na jakiejś śmiesznej stacji której prawie nikt nie ma chcesz przeżyć to musisz podać się prawą rynku i reklamie a pierdo..nie że to jakiś kibic to jest gadanie dziecka z podstawówki

A czy ktoś mówi, że jest źle że jest sponsor?? Tylko idąc twoim tokiem myślenia to w lidze hokeja czy np. koszykówki będziemy mieć same CCC, Cukierki, Muszynianki, Jutrzenki i inne Gipsary. Więc jeśli tak będzie ze zmianami nazw to będzie zero historii. Niestety.

P.S. Do twojej wiadomości - nie jestem z podstawówki co można wywnioskować po twojej ortografii.

Kolesie dali kase aby Zagłębie było potęga a ty narzekasz.....jak amsz akse to daj wiecej i wtedy nic dla twojej świetości nikt nazwy nie zmieni....mnie i większośc ludzi wali że beda sie nazywać tak a nie inaczej....ciekawe jak by przyszedł sponsor do piłkarzy i dał 10 mln tez bys tak protestował to zachowanie masz dziecinne....
klara

Postprzez ^yoGi^ 2007-06-16, 11:00 pm

Reprezentacyjny napastnik, Piotr Sarnik podpisał kontrakt z GKS Tychy. – Warunki kontraktu ustaliłem jeszcze po sezonie i nic się w tej kwestii nie zmieniło. Zwlekanie z podpisu pod kontraktem wynikało z innych czynników. – powiedział Sarnik.

Słabo widzę nasz klub w przyszłym sezonie. Chciałbym jeszcze jednego mocnego zawodnika typu Belica, i trech typu Zachariasz (model AJ-28B3) :056: :056: :056:
^yoGi^

Postprzez Przemek26 2007-06-16, 11:01 pm

^yoGi^ napisał(a):
Reprezentacyjny napastnik, Piotr Sarnik podpisał kontrakt z GKS Tychy. – Warunki kontraktu ustaliłem jeszcze po sezonie i nic się w tej kwestii nie zmieniło. Zwlekanie z podpisu pod kontraktem wynikało z innych czynników. – powiedział Sarnik.

Słabo widzę nasz klub w przyszłym sezonie. Chciałbym jeszcze jednego mocnego zawodnika typu Belica, i trech typu Zachariasz (model AJ-28B3) :056: :056: :056:

Widziałeś skład jaki jest podany na początku tematu???
Czy ty masz jakiekolwiek pojęcie o tym sporcie?????
Z powyższego postu śmiem twierdzić że ŻADNEGO.
Przemek26

Postprzez ^yoGi^ 2007-06-16, 11:12 pm

Przemek26 napisał(a):
^yoGi^ napisał(a):

Widziałeś skład jaki jest podany na początku tematu???
Czy ty masz jakiekolwiek pojęcie o tym sporcie?????
Z powyższego postu śmiem twierdzić że ŻADNEGO.

Mam, i to sporę pojęcie. Patrz na inne drużyny, mają składy lepsze, ale nie znacznie, osoby wymienione powyżej dały by nam 100% gr e w finale. Wiem, może fantazja mnie trochę poniosła, i to co mamy jest ogromnym dorobkiem, ale w miarę jedzenia rośnie apetyt.
^yoGi^

Postprzez Przemek26 2007-06-16, 11:29 pm

Jeżeli dla ciebie do składu z poprzedniego sezonu dorzucimy:
Adriana Chabiora , Viliama Chovaneca , Jerzego Gabrysia, Marcina Jarosa, Lubomira Cabana
Łukasza Zachariasza, Pawła Dronię, Aleša Holíka , Michała Belicę , Waldka Klisiaka , Artura Ślusarczyka, oprócz tego wzmocniony skład odejściem Sosny to mało i na tle Tychów czy Podhala wyglądamy marnie to kup sobie platformę n z TVN-u i oglądaj NHL , a na Zimowy nie przychodź bo szkoda twojego czasu
k***a co za ludzie nie było transferów źle, marudzili, teraz jest ekipa jak rzadko, mało k***a co za naród!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak dla porównania w stosunku do poprzedniego sezonu.
Podhale - teoretyczne wzmocnienie Zarębą , przy ubytkach w postaci Jakeša i Búřil'a nic szczególnego.
Tychy tu wyglądają odrobinę lepiej : Garbocz, Sokół, Proszkiewicz, Jakes, przy odejściu Ślusara, Belicy Gretki, Kuca są niewiele na +

jedynie Cracovia wygląda pod tym względem nieźle , więc daj se spokój. Pewnie może mieli przyjść do Zagłębia Oliwa, Czerkawski, Satan....
Przemek26

Postprzez dziejus 2007-06-17, 1:52 pm

Jak na moj gust nazwiska robia wrazenie chociaz chyba za malo mamy obroncow tym bardziej ze odszedl Golec ktory byl z koniecznosci przekwalifikowany na obronce.
dziejus

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej