Nie mogę się już doczekać sezonu.Dużo lat bólu było,ale mam nadzieję,że po wielu latach znów powrócimy na szczyt!
I na długo na nim się zadomowimy.
Cieszy to że znalazł się porządny inwestor,oby to małżeństwo trwało długie lata
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
KaD napisał(a):Śmieszny to ty jesteś hokej to kur.. nie piłka i w TV jest sporadycznie albo na jakiejś śmiesznej stacji której prawie nikt nie ma chcesz przeżyć to musisz podać się prawą rynku i reklamie a pierdo..nie że to jakiś kibic to jest gadanie dziecka z podstawówki
Fan napisał(a):KaD napisał(a):Śmieszny to ty jesteś hokej to kur.. nie piłka i w TV jest sporadycznie albo na jakiejś śmiesznej stacji której prawie nikt nie ma chcesz przeżyć to musisz podać się prawą rynku i reklamie a pierdo..nie że to jakiś kibic to jest gadanie dziecka z podstawówki
A czy ktoś mówi, że jest źle że jest sponsor?? Tylko idąc twoim tokiem myślenia to w lidze hokeja czy np. koszykówki będziemy mieć same CCC, Cukierki, Muszynianki, Jutrzenki i inne Gipsary. Więc jeśli tak będzie ze zmianami nazw to będzie zero historii. Niestety.
P.S. Do twojej wiadomości - nie jestem z podstawówki co można wywnioskować po twojej ortografii.
Reprezentacyjny napastnik, Piotr Sarnik podpisał kontrakt z GKS Tychy. – Warunki kontraktu ustaliłem jeszcze po sezonie i nic się w tej kwestii nie zmieniło. Zwlekanie z podpisu pod kontraktem wynikało z innych czynników. – powiedział Sarnik.
^yoGi^ napisał(a):Reprezentacyjny napastnik, Piotr Sarnik podpisał kontrakt z GKS Tychy. – Warunki kontraktu ustaliłem jeszcze po sezonie i nic się w tej kwestii nie zmieniło. Zwlekanie z podpisu pod kontraktem wynikało z innych czynników. – powiedział Sarnik.
Słabo widzę nasz klub w przyszłym sezonie. Chciałbym jeszcze jednego mocnego zawodnika typu Belica, i trech typu Zachariasz (model AJ-28B3) :056: :056: :056:
Przemek26 napisał(a):^yoGi^ napisał(a):Reprezentacyjny napastnik, Piotr Sarnik podpisał kontrakt z GKS Tychy. – Warunki kontraktu ustaliłem jeszcze po sezonie i nic się w tej kwestii nie zmieniło. Zwlekanie z podpisu pod kontraktem wynikało z innych czynników. – powiedział Sarnik.
Słabo widzę nasz klub w przyszłym sezonie. Chciałbym jeszcze jednego mocnego zawodnika typu Belica, i trech typu Zachariasz (model AJ-28B3) :056: :056: :056:
Widziałeś skład jaki jest podany na początku tematu???
Czy ty masz jakiekolwiek pojęcie o tym sporcie?????
Z powyższego postu śmiem twierdzić że ŻADNEGO.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników