Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
kierat napisał(a):Pawlak urasta na "bohatera". W pierwszym meczu ze Stoczniowcem dwa razy uciekł mu napastnik, z Polonią nie widziałem to nie wiem, w drugim meczu ze stoczniowcem raz uciekł mu napastnik, a teraz z Podhalem zarobił 2 min w dogrywce po których padł gol. A tak dobrze się zapowiadał w zeszłym sezonie. Szkoda...
piter19771015 napisał(a):witam Sosnowiczanie!chyba jednak macie nasz kompleks jesli dzisiaj niewygraliscie.....mecz dosyc wyrownany i mozna powiedziec ze nawet nawet.co jest godne uwagi to dobra pstawa obu bramkarzy (chociaz nie wiem czy jawa nieponosi winy za 1 gola bo strzal Rozaka byl sygnalizowany i niezbyt mocny),bardzo ladna bramke strzelil LUka.widoac wyraznie w waszej druzynie brak Tediego bo to taki typowy wojownik.znowu niewidoczni moim zdaniem 2 extra gracze Klisiak i Puzio(chyba juz jednak lata niepozwalaja na dominacje w lidze)...mimo wszystko gratuluje zdobytego punktui licze na was w niedzielnym meczu z Craxa !!!skopcie dupy tym pewnym siebie centusiom!!!pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników