Stoczniowiec-Zagłębie 10.03.06

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez MrCricket 2006-03-05, 7:55 pm

No cóż nie udało się :( , meczu nie widziałem rzecz jasna, ale bez ogromnej ambicji nie byłoby takiego wyniku. Oby to nie był przełomowy mecz dla Gdańska. Stawmy się licznie w Sosnowcu i wspomóżmy dopingiem, bo zapowiada się strasznie cięęęęężki mecz. Przyszłość sosnowieckiego hokeja jest ciągle niepewna :(
MrCricket

Postprzez hokejkilers 2006-03-05, 7:59 pm

W piątek na meczu obowiązkowo wszyscy co kochają Zagłębie dajmy z siebie wszystko trzeba chłopaką pokazać że jesteśmy z nimi
ZAGŁĘBIE FOREVER
hokejkilers

Postprzez olo69 2006-03-05, 8:41 pm

cyt. z wyborczej
W dogrywce to Stoczniowiec częściej był w opresji i widać było, że czeka na rzuty karne.

Kurcze naprawde niewiele musiało brakowac
olo69

Postprzez Robson_sc 2006-03-05, 10:12 pm

Apropo tego co napisal Olo - Stocznia nie chciala odkryc sie w dogrywce, by nie narazac sie na kontry. A rzuty karne no coż Piotrek Szałasny przez to ze jest nizszy ma mniejszy zasieg i w sytuacjach sam na sam czy przy karnych siła rzeczy broni mu sie trudniej niz Odrobnemu.
Robson_sc

mecz piatkowy w Sosnowcu

Postprzez gtsty 2006-03-06, 12:17 am

Robson_sc napisał(a):Szkoda ,że nie udalo sie tego meczu wygrac. Brawa po raz kolejny za walke do samego konca. Karne to loteria tym razem nie mielismy szczescia. Kolejny mecz w piatek i jestem pewien, że bedzie on jeszcze trudniejszy niz ten ostatni. Chlopaki na pewno dadza z siebie wszystko. My koniecznie musimy zrobic to samo i wspomóc ich dopingiem. Lepszej okazji do pokazania, ze jestesmy z chlopakami calym sercem nie bedziemy juz mieli w tym sezonie.
:roll:

Masz swieta racje, jezeli chcemy zeby wygrali, my musimy im pokazac ze wiezymy w nich i ze moga liczyc na nas
gtsty

Postprzez Przemek26 2006-03-06, 8:24 am

Przed meczem w Gdańsku napisałem ze mam przeczucie że to nie koniec PO ze Stoczna . I kurde miałem rację. Napewno chłopaki zagrali rewelacyjnie a karne. No cóż to totolotek szczegulnie w hokeju. Nie można przecież winic Piotrka Szałaśnego że puscił 3 karne. To że jest niski trudno jest mu trudniej w takich sytuacjach ale pewnie w trakcie meczu grał zajebiście. Szkoda tylko naszych niewykorzystanych karniaków. Szkoda z e1 karniak nie strzelał dla uspokojenia zespołu najbardziej doswiadczony człowiek na lodowisku Pan Marek Cholewa na przykład. Bo chyba ten pierwszy karniak przesądził o ich wyniku. Ale w piatek na Zimowym będzie full i jeden potężny doping. I ......
I 3:1 ze Stoczną.
Przemek26

apel

Postprzez gość02 2006-03-06, 12:38 pm

Mam prośbę do administratorów strony aby apel o przyjściu na mecz i gorącym dopingu zamieścili na głównej stronie. Wiem, że kto ma przyjść ten przyjdzie, kto ma wiedzieć ten wie itd.. Wiem też że to nie zaszkodzi a tylko może pomóc w większej frekwencji
gość02

Postprzez olo69 2006-03-06, 4:16 pm

mam pytanie czy we wczorajszym meczu nikt nie odniósł kontuzji (na jakims forum czytałem że Teddy w 60 min miał jakies starcie) jesli ktoś coś wie np. Brzydal lub Wuzel niech odpisze
olo69

Postprzez MACIEK 86 2006-03-06, 7:15 pm

MACIEK 86

Re: apel

Postprzez gość02 2006-03-09, 6:33 pm

gość02 napisał(a):Mam prośbę do administratorów strony aby apel o przyjściu na mecz i gorącym dopingu zamieścili na głównej stronie. Wiem, że kto ma przyjść ten przyjdzie, kto ma wiedzieć ten wie itd.. Wiem też że to nie zaszkodzi a tylko może pomóc w większej frekwencji

U nas nie można (?) ale "hokej. net" zamieścił....

http://www.hokej24.pl/news.php?id=5577& ... =tak&lang=
gość02

Postprzez Wuzel 2006-03-09, 6:40 pm

Jak włazisz tylko na hokej.net to nie wysnuwaj tutaj żadnych ironicznych pretensji :evil:

09.03.2006 17:40:17 dodane u nas na stronę hokejową!

09-03-2006 17:57:35 wrzucone na hokej net.

BTW. zmieńcie datę w temacie :]
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez miron23 2006-03-09, 6:51 pm

Jakieś przecieki z obozu?nastawienie , determinacja.
Jak ktoś coś wie niech napisze....ale tylko pozytywy.
JUTRO BYĆ MOŻE NAJWAŻNIEJSZY MECZ SEZONU .
miron23

Postprzez olo69 2006-03-09, 8:17 pm

Mam nadzieję, że jutro będziemy świadkami przedostatniego już w tym sezonie meczu w naszej hali, przez cały sezon Stoczniowiec tylko raz wygrał u nas a my tylko raz w Gdańsku i oby tak już pozostało. Pomimo iż, w sezonie zasadniczym byliśmy gorsi to jednak z przebiegu meczów ze Stoczniowcem ewidentnie widać, że ta drużyna nam „leży”, ostatni mecz przegraliśmy ale myślę, że zawodnicy uwierzą w to że, są lepsi (Stocznia w play off nie potrafiła z nami wygrać w regulaminowym czasie gry chociaż przed pierwszym meczem uważana była za faworyta) i dadzą jutro z siebie wszystko. Paradoksalnie można powiedzieć, że nasze zwycięstwo jest też w interesie Stoczni gdyż (tfu tfu) ewentualny mecz w niedzielę spowoduje, że przegrany przystąpi już 2 dni później do decydujących pojedynków z wypoczętym Sanokiem (wiem że to nielogiczne ale tak jest).
Napiszę to co pisałem rok temu przed meczem z Polonią - gramy ostro ale bez niepotrzebnych kar, uważamy na Czechów bo to oni ciągną tam grę i po prostu jedziemy z Nimi bo jesteśmy lepsi. Wynik 5-2 spowoduje, że moje serce w trakcie meczu nie będzie narażone na zawał.

PS Obawiam sie tego meczu podobnie jak poprzedniego, ale ten mecz trzeba wygrać
olo69

Postprzez hokejkilers 2006-03-09, 8:53 pm

I Panie i Panowie DOPING NA CAŁĘGO ZDZIERAMY GARDŁA DO KRWI :twisted:
pozdro
ZAGŁĘBIE FOREVER
hokejkilers

Postprzez Robson_sc 2006-03-09, 9:42 pm

Jutrzejszy mecz bedzie niewatpliwie najtrudniejszy w rywalizacji ze Stocznia. To my gramy u siebie i dzieki temu mamy minimalna przewage. Powoduje to jednak duza presje. Mam jednak nadzieje, ze swiadomosc bliskosci celu jakim jest utrzymanie nie usztywni naszych zawodnikow a nasz doping poniesie ich do zwyciestwa.

P.S Stocznia nie jest przyzwyczajona do grania przy pelnych trybunach wiec trzeba im stworzyc taki kocioł by im sie glowy zagotowaly :)
Robson_sc

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej