Zagłębie - GKS Tychy 3.I.2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez Wuzel 2006-01-04, 2:31 pm

W sumie Szałaśny nie łapie tyle co Blociu, obrona spała ja p***le ! Podań niecelnych od groma - ogółem zagrali słaaabo
Wuzel
ÅšRODULAK

Postprzez universal 2006-01-05, 6:53 pm

przykro było patrzeć na pierwszą tercje:(...nie wiem czy wogóle wiedzieli w co grają i co to jest hokej??? druga tercja...troszkę odpalili trzecia TO JUŻ COŚ! gdyby nie zawalili spotkania na początku to dam ręke uciąć WYGRALI BY Z HANYSAMI!!!!!!!!!
universal
Zagłębiak

Witam

Postprzez Ciekawskiaaa 2006-01-05, 9:24 pm

Witam. Mógłby mi ktoś napisać jak zaprezentowały się hanysy? Bo do dzisiaj jestem chory i nie byłem na meczu :oops: Czy były jakieś ekscesy... chodzi mi o kibiców? Z góry dzięki i pozdro.
Ciekawskiaaa

Re: Witam

Postprzez warchlak 2006-01-06, 9:55 am

Ciekawskiaaa napisał(a):Witam. Mógłby mi ktoś napisać jak zaprezentowały się hanysy? Bo do dzisiaj jestem chory i nie byłem na meczu :oops: Czy były jakieś ekscesy... chodzi mi o kibiców? Z góry dzięki i pozdro.

tak wszyscy się napierdalali wkoło, nawet zawodnicy i działacze się do tego wlączyli :lol: było o wiele lepiej niż to mialo miejsce pare lat temu na meczu z Craxą :D caly stadion teraz wymaga gruntownego remontu i bardzo prawdopodobne ze zostanie on zamkniety na 2 lata :twisted: do zobaczenia na meczu w styczniu 2008 :wink:
warchlak
Prowokator

Poprzednia strona

Powrót do Hokej

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników