GKS Tychy - Zagłębie Sosnowiec 20.XI.05

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez Franz 2005-11-20, 9:43 pm

Ta druga tercja to mi wygląda na jakiś protest ze strony hokeistów :roll: .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Madball 2005-11-20, 10:09 pm

http://hokej.net/news.php?id=4987&wys_licz=tak&lang=

Niestety nie mieliśmy w tym meczu drugiego bramkarza,a Blot po prostu pękł.Gdyby był Mrozowski może nie przegralibyśmy tak wysoko 2 tercji.
Madball

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-11-20, 10:13 pm

w hokeju jest prosta sprawa bramkarz pusci szybko 2 łatwe i jest do zmiany. Psychika jest bardzo wazna na tej pozycji. Chociaz Mrozowski na meczu u nas na lodzie (nie kojarze z kim) tez sie nie pokazał ... Co jest z Kachniarzem ?
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Madball 2005-11-20, 10:16 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):Co jest z Kachniarzem ?

Chyba nadal nie ma zgody KTH Krynica żeby grał w Zagłębiu.
Madball

Postprzez Krecik 2005-11-20, 10:46 pm

Właśnie na TVP3 leciały skróty z tego meczu. Hokeiści GKS -u robili z nami co chcieli. Przejeżdzali przez całą tafle i strzelali bramke :/ Widać było ze chłopaką się jakby nie chciało grac
Krecik
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez BrzydaL 2005-11-20, 11:09 pm

Franz napisał(a):Ta druga tercja to mi wygląda na jakiś protest ze strony hokeistów :roll: .

Zadnego protestu niebylo, oto cytat jednego z zawodnikow: " to niejest protest, poprostu wpierdol..."
BrzydaL

Postprzez Wuzel 2005-11-21, 8:04 pm

Ponieważ musiałem od razu po meczu pojechać na 24h do pracy więc napiszę teraz kilka moich odczuć.

Około 16:15 wylądowałem przed lodowiskiem w Tychach i to co zobaczyłem było znacznym zaskoczeniem. Kolejka jak po mięso ciągnęła się ze 100-150 metrów i co chwila można było słychać w niej o napaści na naszych hokeistów. Po wbiciu na lodo jeszcze można było znaleźć miejsce jednak stadion szybko się zapełniał. 2 młyny :shock: i głośny doping, którego na naszym lodowisku dawno nie było [ słychać było,że dawno w Tychach nie było meczy hokeja]. W całym meczu gospodarze prezentują baloniadę, flagi i szarfy.

Pierwsza teracja początkowo należała do Gieksy silny strzał i 1:0. Niedługo potem 1:1 :), sprytnie to zrobił Da Costa wyrąbał obronę i bramkarza - jak miło :D:D. Potem się uspokoiło i koniec tercji 1:1.

2 tercja horror, pierwszy raz widziałem tyle goli w tercji :(. Zagłębie stało i sie bało a oni nas robili jak chceili. Szkoda Blocia :( chłopak nie mógł nic zrobić przy biernej postawie drużyny.

W trzeciej tercji znów w miarę równa gra i ładne bramki Wojtarowicza . Pierwsza padła po silnym strzale [ tak jak 1 Tychów], a 2 sprytnie od słupeczka. Niestety tylko na tyle było stać w dniu wczorajszym Zagłebie :(

Tyscy napinka na naszych - wyzwiska i inne takie [ pajace!], my aż tak ich nie jechaliśmy jak graliśmy u nas. W dodatku rozpylanie gazu w korytarzach przez jakiegoś kretyna też nie było pozytywnym faktem.

Oby w kolejnych meczach było lepiej!
Wuzel
ŚRODULAK

Poprzednia strona

Powrót do Hokej