Zagłębie Sosnowiec vs Cracovia Krakow Wt 18.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez Madball 2005-09-20, 7:54 pm

Też byłem mocno zdziwiony wyborem naszego najlepszego zawodnika,nie dość ze zawalił jedno z bramek to jeszcze się wywracał mając krążek.
Co do samego meczu to Craxa na wiele nam nie pozwoliła.Dalej beznadziejnie słabo gramy w przewagach.Więcej dogodnych sytuacji stwarzaliśmy grając w osłabieniu.Czesi zawodzą na całej linii ,nie strzelają bramek nic nie grają w defensywie i ambicji tez jakoś u nich nie widać.Chyba lepiej by było żeby grała nasza młodzież.Kolejny niezły mecz rozegrali bracia Da Costa tylko brakowało wykończenia.Mam nadzieje że chociaż z Sanokiem wygramy.
Madball

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-09-20, 8:00 pm

Mecz w sumie wyrownany
doping zero....nie sory, nie zero jeden koles spiewal :D
kibicow okolo 1000 :lol:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez kododo 2005-09-20, 8:01 pm

Szkoda naprawde szkoda i nawet nie przegranej bo z tą trzeba było sie liczyc ale tych dwóch sytuacji sam na sam z bramkarzem . Brak skuteczności i jeszce raz brak skuteczneści
kododo

Postprzez mike79 2005-09-20, 8:05 pm

Zero agresji( a toż to przecież młode chopaki!!!), na bakier ze skutecznością no i chyba zbyt duże oczekiwania niektórych w stosunku do tej drużyny.Najważniejsze że czas jest ich sprzymierzeńcem...

POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez miron 22 2005-09-20, 8:18 pm

Było wcale nieżle ,wstydu nie było.Grali ambitnie tylko nieskutecznie .Czesi.......nie błyszczeli.Labryga to napewno jakaś pomyłka z tą nagrodą.
miron 22

Postprzez kododo 2005-09-20, 8:22 pm

propos tej agresji trzech gosci zjechało z tafli z rozkwaszonymi nosami to moze nie było tak żle :lol: ale waleczności mogło być ciut wiecej!!!
kododo

Postprzez Lars 2005-09-20, 8:26 pm

nasi nie zagrali źle, zagrali na tyle na ile było ich stać. za to craxa zagrała świetlne spotkanie i mimo że niewidziałem w akcji Unii myślę że są pierwszym kandydatem do zdobycia mistrzostwa.
a My - powalczymy ze Stocznią i Sanokiem o ekstralige.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez W@llace 2005-09-20, 8:59 pm

Nie bylo zle!Mielismy trochu sytuacji (2x sam na sam z bramkarzem w ciagu 20 sek) ale niestety brak wykonczenia!Widac ,ze Cracovia jest na fali i bedzie faworytem do zdobycia Mistrza Polski!Ludzi ok.1000
W@llace

Postprzez BrzydaL 2005-09-20, 9:12 pm

Kolumb napisał(a):Cracovia rzeczywsicie jest lepsza od Zaglebia,ale dzisiejsze bramki to byly bramki z niczego praktycznie.Dodam ze 1 wpadla po spalonym,wogole sedziowe czesto dzis gwizdali spalone ktorych nie bylo lub na odwrot.Dzis Zaglebie pieknie jezdzilo a lyzwach bo grą to tego nie mozna bylo tego nazwac.Jak dla mnie graja za malo agresywnie w obronie i tracimy kolejne gole po objezdzie przeciwnika za bramką.Nie mogłem dziś na to patrzeć.Wyszedlem po 2 tercji....

Jak niemozesz patrzec to juz nieprzychodz, w tym sezonie rusza NHL wlacz tv i ogladaj.
BrzydaL

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-09-20, 9:12 pm

Jeśli Labryga został graczem meczu to juz lepiej mogli dac Kozłowskiemu ( :lol: ). PARANOJA !! Moze na szybko potrzebował odkurzacza :lol: . G. Da Costa jakby soe tak nie wkurzał to byłby dobrym graczem , jednak nie ma z niego pozytku jak dostaje 10 minut za niesportowe zachowanie.......
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez CharoN^ 2005-09-20, 9:14 pm

Napewno każdy z nas po zwycięstwe nad Tychami stawiał wyższe cele Zagłębiu niż tylko utrzymanie. Niestety... Nie mamy jeszcze zespołu, który może ciągle grać na wysokim poziomie. Mecz z GKSem był przebłyskiem, który może się powtórzyć, a wcale nie musi. Dzisiejszy mecz, bądź co bądź z największym pretendentem do MP, Zagłębie nie zagrało tak źle. Zabrakło zimnej krwi, koncentracji i szczęścia w najważniejszych momentach. Cracovia zagrała po profesorsku, do Sosnowiczan napewno nie możemy mieć pretensji.

ps. lubie to powiedzenie - jaki doping taka gra, chociaż ta i tak dzisiaj była duzo lepsza...
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez bankier 2005-09-20, 9:43 pm

Jak strzelac bramki pokazał dziś Leszek Laszkiewicz.... Wszystko o grze Zagłebia zostało juz chyba napisane i podkreslanie kiepskiej postawy Czechów i tragicznej gry w przewagach nie ma sensu. W piątek kolejny mecz z rywalem w walce o utrzymanie - i od razu pytanie czy Sosnowiczanie przełamią wreszcie strzelecką niemoc i wzorem hokeistów z Gdańska strzelą Sanoczanom 11 bramek?

ps. czy ktoś może powiedzieć dlaczego mecze w tygodniu odbywaja sie tak wczesnie? trudno wyrobić się na 18:00 (godzinka później i życie stanie sie prostsze). dwa na plus to pojawienie sie spikera ktory wreszcie przeczyta sklady i głośno i wyraxnie wyrecytuje nazwiska strzelców bramek.
bankier

Postprzez Kolumb 2005-09-20, 9:46 pm

BrzydaL napisał(a):
Kolumb napisał(a):Cracovia rzeczywsicie jest lepsza od Zaglebia,ale dzisiejsze bramki to byly bramki z niczego praktycznie.Dodam ze 1 wpadla po spalonym,wogole sedziowe czesto dzis gwizdali spalone ktorych nie bylo lub na odwrot.Dzis Zaglebie pieknie jezdzilo a lyzwach bo grą to tego nie mozna bylo tego nazwac.Jak dla mnie graja za malo agresywnie w obronie i tracimy kolejne gole po objezdzie przeciwnika za bramką.Nie mogłem dziś na to patrzeć.Wyszedlem po 2 tercji....

Jak niemozesz patrzec to juz nieprzychodz, w tym sezonie rusza NHL wlacz tv i ogladaj.

Brzydal to jest moja decyzja.To są moje pieniądze,przez bilety finansuję klub.Mogę sobie robić to co mi dyktuje sumienie,moge zaplacic nawet i 100 zl i wyjsc po minucie.Nic Ci do tego i proszę nie komentuj moich decyzji.Lepiej napisz coś sensownego o dzisiejszej o grze Zagłebia najlepiej obiektywnego..Na NHL nie czekam,wole rosyjska lige na PTP Planeta.Dziekuje :evil:
Kolumb

Postprzez BrzydaL 2005-09-20, 9:50 pm

Kibicem to ty napewno niejestes, chyba tylko widzem jedynie. Meczu niekomentuje bo niebylem.

Jak dla mnie czesi do wyjebania. Obcokrajowiec ma byc dwa razy lepszy od naszego grajka a oni sa nawet gorsi.
BrzydaL

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-09-20, 9:55 pm

BrzydaL napisał(a):Jak dla mnie czesi do wyjebania. Obcokrajowiec ma byc dwa razy lepszy od naszego grajka a oni sa nawet gorsi.

Dokladnie Czesi do wymiany !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej