PLAY-OFF: Podhale

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez miron 21 2007-02-04, 10:10 pm

Każdy absolutnie każdy zawodnik ma wachania formy Jawa moim zdaniem ma najmniejsze.
miron 21

Popieram

Postprzez dejotmaly81 2007-02-04, 10:18 pm

miron 21 napisał(a):Każdy absolutnie każdy zawodnik ma wachania formy Jawa moim zdaniem ma najmniejsze.

Popieram w 100%!!! Zawodnika powinno się oceniać w przeglądzie CAŁEGO SEZONU a nie gdy ma jeden lub 2 słabsze mecze!!! Jestem przekonany, że Wy wszyscy, którzy teraz macie wielkie ale do Tomka nie raz i nie dwa śpiewaliście na całe gardło " Tomek Jaworski-najlepszym bramkarzem Polski!!!" Więc trochę pokory panowie i nie bądźcie "wspaniałymi kibicami" tylko wtedy gdy idzie!!!Pozdrawiam
dejotmaly81

Postprzez Gość 2007-02-04, 10:25 pm

Ja nie jestem kibicem tylko jak idzie.
Przegapiłem w sezonie 2 mecze.
Te mecze były z Sanokiem i ze Stocznią.
Ale oczywiście tylko 2 w Sosnowcu.
Gość

Postprzez koszki 2007-02-04, 10:36 pm

miron 21 napisał(a):Ja w przeciwieństwie chyba do niektórych chodziłem na mecze przez cały sezon i pamiętam ile meczów wygrał Jawa.

Akurat bramkarz tej klasy nie ma prawa puscic takigo farfocla w play oof w dodatkub na 20 sekund przed koncem meczu.
A co do chodzenia na mecze to nie bylem w tym sezonien na 2 wiec mnie synku nie wkórwiaj bo jeszcze duzo czasu musi upłynąć zanim bedziesz wiedzial o sporcie tyle aby wiedziec co zlego zrobil dzis Jawa( poza tym slabo gra juz nie pierwsze spotkanie i jest to akurat decydujaca faza rozgrywek. Choby pierwsza bramka sprzed tygodnia :evil: :!:
koszki

Postprzez Madball 2007-02-04, 10:37 pm

Brawa dla chłopaków za podjęcie walki.Po pierwszej tercji myślałem ,że górale znowu z nami pojadą.Niestety nie poprawiliśmy gry w przewadze i to oprócz błędu Jawy zadecydowało o naszej porażce.Mieliśmy 2 razy sytuacje kiedy graliśmy 5 na 3 i do tego w dogrywce 4 na 3.Będąc teoretycznie słabszą drużyną musimy takie sytuacje wykorzystywać.Zastanawia mnie dlaczego tak mało czasu na lodzie spędził dzisiaj Bernat ,który jeśli już się na nim pojawiał sprawiał problemy obrońcom Podhala.Jeszcze raz słowa uznania dla chłopaków ,że po takich batach w Nowym Targu potrafili podnieść głowy do góry i napsuć góralom trochę krwi.

PS.Może mi ktoś powiedzieć czy przy bramce w dogrywce dla Podhala ten krążek poszedł po kiju naszego obrońcy czy nie?Stałem pod zegarem więc nie wiele widziałem.
Madball

Postprzez Przemek26 2007-02-04, 10:39 pm

ooolo napisał(a):Tomek Jaworski najlepszym bramkarzem polski.?
To jakaś kpina.

Jak k***a śmiesz!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Gdyby nie Jawa to byśmy k***a grali z Sanokiem bądź z Krynicą o utrzymanie.

k***a 20 sekund ,ale po kolei. W I tercji wyszli na lód energicznie. Ale niestety to był jedyny akcent pozytywny tej tercji. Grali bez chęci, ataki to była jazda na lodzie na bramkę Rajskiego a nie "atak". Te 9 :0 było z nimi cały ten czas. Do tej pierwszej upragnionej bramki w PO.Wtedy zaczęła się gra.Kto wie jak by było gdyby nie 4 minuty dla Sosny, ale gdy my graliśmy w podwójnej przewadze powinniśmy już wtedy ustawić mecz. Bramka w 4:40 to kopia bramki na 2:2 .Ten jeden ułamek sekundy przy reakcji Jawy i żal. Jak wymażemy I tercje to mecz był niezły. No i jak Podhale spierdalało z lodu po dogrywce. :lol: :lol: Lalusie. Dopóki krążek w grze............................
Wiara umiera ostania.
Przemek26

Postprzez WOJTEK 2007-02-04, 10:40 pm

Koszki- wyluzuj bo ja Ciebie wyluzuję. To, że masz więcej lat nie oznacza, że możesz tu ustawiać po kątach innych.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez miron 21 2007-02-04, 10:42 pm

Koszki synków to sobie poszukaj wśród kolegów.
Ostatnio edytowano 2007-02-04, 10:42 pm przez miron 21, łącznie edytowano 1 raz
miron 21

Postprzez Franz 2007-02-04, 10:42 pm

ooolo skoro przegapiłeś tylko dwa mecze w sezonie to zapewne widziałes ile Jawa wygrał nam spotkań. Gdyby nie on to raczej nie gralibyśmy w lepszej grupie w drugiej rundzie.

Co do meczu to brawa dla zawodników za walkę. Szkoda dwóch bramek straconych tak szybko bo mecz mógł się ułożyć zupełnie inaczej. Z drugiej strony, jak się nie wykorzystuje przewagi 5 na 3 to ciężko jest myśleć z kimkolwiek o wygranej a co dopiero z Podhalem.
A jeżeli chodzi o Podhale to także myślę że zagrają w finale, w którym wcale nie będą bez szans.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Gość 2007-02-04, 10:43 pm

Przemek26 napisał(a):
ooolo napisał(a):Tomek Jaworski najlepszym bramkarzem polski.?
To jakaś kpina.

Jak k***a śmiesz!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Gdyby nie Jawa to byśmy k***a grali z Sanokiem bądź z Krynicą o utrzymanie.

k***a 20 sekund ,ale po kolei. W I tercji wyszli na lód energicznie. Ale niestety to był jedyny akcent pozytywny tej tercji. Grali bez chęci, ataki to była jazda na lodzie na bramkę Rajskiego a nie "atak". Te 9 :0 było z nimi cały ten czas. Do tej pierwszej upragnionej bramki w PO.Wtedy zaczęła się gra.Kto wie jak by było gdyby nie 4 minuty dla Sosny, ale gdy my graliśmy w podwójnej przewadze powinniśmy już wtedy ustawić mecz. Bramka w 4:40 to kopia bramki na 2:2 .Ten jeden ułamek sekundy przy reakcji Jawy i żal. Jak wymażemy I tercje to mecz był niezły. No i jak Podhale spierdalało z lodu po dogrywce. :lol: :lol: Lalusie. Dopóki krążek w grze............................
Wiara umiera ostania.

Chłopie każdy ma własne zdanie.
Gość

Postprzez miron 21 2007-02-04, 10:45 pm

To nie znaczy że każdy ma rację.
miron 21

Postprzez olo69 2007-02-04, 10:50 pm

faktem jest, że z trybun wyglądało, że był to strzał do obrony, ale faktem też jest, że zakup przez Podhale Baranyka i Burila (strzelca bramki) w okienku transferowym to strzał w 10. (dla porównania my w tym czasie kupilismy Pawlaka z 2 polskiej ligi)
Ja jednak nie winiłbym Jawy pomimo, że ostatnio bronił troszkę słabiej, jak ktoś wczesniej już zauważył to Sosna dzisiaj się nie popisał.
Mecz był do wygrania w dogrywce kiedy gralismy w przewadze, niewiele zabrakło bo krążek poszedł po słupku.
Natomiast prawdę mówiąc nie spodziewałem się, ze będziemy w stanie podjąć taką walkę.
Mam tylko nadzieję, że nie odpuścimy walki o 5 miejsce, a wydaje mi się, że naszym przeciwnikiem będzie Naprzód
olo69

Postprzez Gość 2007-02-04, 10:50 pm

miron 21 napisał(a):To nie znaczy że każdy ma rację.

No nie.
A dlaczego Jawa nie gra w reprezentacji.?
Gość

Postprzez miron 21 2007-02-04, 10:55 pm

Nie wszyscy którzy powinni tam grać chcą grać ze względu na animozje z PZHL.
miron 21

Postprzez Gość 2007-02-04, 10:57 pm

miron 21 napisał(a):Nie wszyscy którzy powinni tam grać chcą grać ze względu na animozje z PZHL.

Ah,a trudniej sie nie dało wytłumaczyć.?
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej