Stoczniowiec-Zagłębie 10.03.06

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez DaMi 2006-03-10, 10:37 pm

Przemek26 napisał(a):A Zuban z rodzinką tez dzisiaj był.

Lacha też odwiedził lodowisko :wink:

Nigdy nie spadnie Zagłębie nigdy nie spadnie :!:
DaMi

Postprzez Robson_sc 2006-03-10, 10:46 pm

Marek Cholewa zapowiedzial, że w meczach z Toruniem juz nie zagra. Wiele wskazuje wiec na to, że dzisiaj widzielismy Pana Marka na Zimowym po raz ostatni. Szkoda, bo swoja gra pokazal on, że nawet w wieku 43 lat mozna byc mocnym i pewnym punktem zespolu. Panie Marku wielkie dzieki za te 4 mecze ze Stocznia i wszystkie inne rozegrane w barwach Zagłebia.

A tutaj link do relacji z meczu okiem GW.

http://sport.gazeta.pl/hokej/1,64952,3205774.html
Robson_sc

Postprzez Leyton 2006-03-10, 11:36 pm

Jak dla mnie cztery czynniki, które w dużej mierze zadecydowały o naszym zwycięstwie:

1. Doskonale i szczęśliwie - Szałaśny
2. Błąd bardzo dobrego Odrobnego przy 2 golu
3. Kapitalne zachowanie Labrygi przy golu jak wyżej
4. Zimna krew Wojtarowicza

A PAN MAREK CHOLEWA to już temat na zupełnie inne opowiadanie :D :D :D

PS. Gdyby jeszcze zagrał z nim w obronie Andrzej Świątek, to nie musielibyśmy drżeć o utrzymanie, tym bardziej, że jakby coś to Podsiadło i Pytel byli w boksie, a Jobczyk na balkonie. :P :P :P
Leyton

Postprzez Darian 2006-03-11, 12:55 am

Ja tylko stwierdze że dzisiejszy mecz to super wykonanie przez 2 zawodników Zagłębia:Szałśnego i Labryge.

A na koniec wielkie podziękowanie dla jednego ale jakże wielkiego człowieka,bez którego nie byłoby tego sukcesu:
Wielkie dzięki Marek!Byłeś Wielki!Dziekuje ci nie cały Sosnowiec a całe Zagłębie! :D :D :D
Darian

Postprzez olo69 2006-03-11, 9:58 am

BRAWO ZAGŁĘBIE BRAWO FRANEK
Widziałem już ładniejsze mecze w wykonaniu Zagłębia w tym sezonie, ale jakie to ma znaczenie - cel na ten sezon został osiągnięty. (cały czas żałuję, że zmieniono system rozgrywek bo w obecnej formie Unii prawdopodobnie bylibyśmy w czwórce.

Jeżeli chodzi o Pana Marka Cholewę to namieszał Pan na stronie Polskiego Komitetu Olimpijskiego :lol: http://www.olimpijski.pl/294_1060.html
będą sobie musieli chłopaki pozmieniać dane 761 meczów 141 bramek Piękne zakończenie kariery :?: w ubiegłym sezonie awans z Zagłębiem (bramka w decydujacym spotkaniu z Polonią) w tym sezonie wydatna pomoc w utrzymaniu drużyny. Dzisiaj we wszystkich gazetach czytam "to już koniec kariery" ja jednak oczami wyobraźni widzę tytuły z gazet po zakończonym sezonie 2006/2007 kolejny tytuł mistrzowski Marka Cholewy z Zagłębiem Sosnowiec który swoją grą pomógł drużynie w wywalczeniu po 22 latach kolejnego mistrzostwa, i nieważne że na karku będą już 44 lata, w końcu pisał kiedyś poeta a imię jego będzie czterdziesci i cztery
olo69

Postprzez zgredos 2006-03-11, 10:53 am

DaMi napisał(a):Lacha też odwiedził lodowisko :wink:

Był i śpiewał
zgredos

Postprzez lys1975 2006-03-11, 11:02 am

Pragnę z całego serca podziękować całej naszej drużynie za wczorajszy mecz który przyniósł mi ogrom radości,tym bardziej że mogłem obserwować przebieg wydarzeń z trybun.Tak jak już wyżej wspominali moi przedmówcy gra naszych zawodników może i nie była zbyt efektowna ale przynajmniej przyniosła efekt w postaci wygranej,a jakie emocje!!Słowa najwyższego uznania dla Marka Cholewy-oby wszyscy nasi zawodnicy mieli takie podejście do gry w ZAGŁĘBIU(tak hokeiści jak i piłkarze),bo o to w sporcie chodzi!!!A swoją drogą to widok piłkarzy dopingujących naszych hokeistów(M.Lachowski) pokazuje że niejeden z nich nie traktuje naszego miasta i klubu jako tylko kolejnego miejsca na kuli ziemskiej w którym przyszło mu akurat kopać piłkę,lecz powoli wrasta w to miejsce i staje się Sosnowiczaninem!!Wierzcie mi że tak właśnie jest,a to wielki pozytyw!! :wink:
lys1975

Postprzez Wuzel 2006-03-11, 11:05 am

Chciałem pomóc i pomogłem w utrzymaniu Zagłębiu w hokejowej ekstralidze. Powiem jedno - definitywnie kończę karierę i na pewno nie dam się już nikomu namówić do zawodowej gry. Na pewno nie wystąpię w meczach o piąte miejsce . Uważam ze wykonałem w 100% cel o jaki poproszono mnie przed rozpoczęciem rozgrywek play off. Wygraliśmy rywalizację ze Stoczniowcem, dzięki dobrej grze całej drużyny. Zagłębie obecnie jest młodą drużyną z niewielkim doświadczeniem, jednak mam nadzieje, że chłopcy będą rozgrywać coraz lepsze spotkania i w przyszłości powalczą o wyższe lokaty w lidze – powiedział Marek Cholewa.
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez acia1987 2006-03-11, 12:21 pm

Bardzo dobra gra :D
Chłopaki się starali i życzę im, wam i sobie więcej takich meczy :D
Teraz walczymy o 5 miejsce ale nawet jak się nie uda to jestem z nich dumna :D
Pokazali że nie można ich lekceważyć ! BRAWO i DZIĘKUJE :)
acia1987

Poprzednia strona

Powrót do Hokej