mecz z Stoczniowcem

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez RaRy 2006-01-14, 4:49 am

Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wkoncu zajebiscie chujowa passa została przerwana :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Brawo Saglo za 2 bramki :!: :!: :!: :!: Szałaśny hmmmmmmmmmm ja tam lubiałem (lubie, bede lubiał) Blocia i on dlamnie zawsze bedzie nr 1, aczkolwiek Szałasny wybronił pare razy :]

P.S
Jak beda przeszkadzac bluzgi ktore wyzej napisalem to sory , ale i tzak POZDRO, jak post jest zabardzo wulgarny To usuncie drodzy Admini lub Modowie , sorry ale musiałem oblac zwysiestwo :P
Ostatnio edytowano 2006-01-14, 10:10 am przez RaRy, łącznie edytowano 1 raz
RaRy
Adventure Group

Postprzez emdżej 2006-01-14, 10:08 am

byłem na kilkunastu meczach z rzędu i było niewesoło. Nie poszedłem i przerwali passę porażek. Chyba nie mam z tego powodu zakazu wstępu na Zimowy? :lol:
emdżej

Postprzez Wuzel 2006-01-14, 12:58 pm

Bardzo dobry mecz w wykonaniu naszych grajków. Ja tam zauważyłem jakieś zmiany trenerskie - po pierwsze podań jest więcej i szybciej rozgrywają gumę ( niestety tak samo jest jak grają w przewadze - byleby jak najszybciej strzelić bramę), Szałaśny jak dla mnie bomba, chociaż musi jeszce poćwiczyć łapanie, gdyż robi to gorzej od Blocia - więcej wybija. Rutek - zawiódł na całej linii wczoraj - słabiutko. Saglo poprawnie , choć mieszanko to on lubi. Będzie coraz lepiej :!:
Wuzel
ÅšRODULAK

Poprzednia strona

Powrót do Hokej

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników