Anonymous napisał(a):to idz kup mu lyzwy jak jestes profesjonalista taki :| moze akurat sie zepsuly przed meczem ...
To jest klub EXTRALIGOWY a nie jakas 5 liga zeby lyzwy sie zepuly przed meczem i nie bylo w zamian zadnych. Chyba cos tu nie gra...
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
Fan napisał(a):Anonymous napisał(a):to idz kup mu lyzwy jak jestes profesjonalista taki :| moze akurat sie zepsuly przed meczem ...
A moze mu k***a zasponsoruje caly stroj, lyzwy i ze 3 kije jak mu sie polamija podczas meczu.
acia1987 napisał(a):Fan napisał(a):Anonymous napisał(a):to idz kup mu lyzwy jak jestes profesjonalista taki :| moze akurat sie zepsuly przed meczem ...
A moze mu k***a zasponsoruje caly stroj, lyzwy i ze 3 kije jak mu sie polamija podczas meczu.
No bez przesady z tymi kijami ale zapasowych łyżew żeby nie miał.. mi się zdaję , że to wcale nie było prawdziwy powód jego nieobecności..
acia1987 napisał(a):Fan napisał(a):Anonymous napisał(a):to idz kup mu lyzwy jak jestes profesjonalista taki :| moze akurat sie zepsuly przed meczem ...
No bez przesady z tymi kijami ale zapasowych łyżew żeby nie miał.. mi się zdaję , że to wcale nie było prawdziwy powód jego nieobecności..
emdżej napisał(a):Zawsze ma w tym samym budynku wypożyczalnię :lol:
BrzydaL napisał(a):acia1987 napisał(a):Fan napisał(a):Anonymous napisał(a):to idz kup mu lyzwy jak jestes profesjonalista taki :| moze akurat sie zepsuly przed meczem ...
wiesz jakie sa ceny łyzew?? porzadnych dla profesjonalnych graczy? 1500zł to srednia cena. Ty wymagasz od kazdego zawodnika po 2 pary hehe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników