Zagłębie - Cracovia niedziela 17:00 !!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez sa5 2005-12-05, 8:48 pm

Anonymous napisał(a):to idz kup mu lyzwy jak jestes profesjonalista taki :| moze akurat sie zepsuly przed meczem ...

To jest klub EXTRALIGOWY a nie jakas 5 liga zeby lyzwy sie zepuly przed meczem i nie bylo w zamian zadnych. Chyba cos tu nie gra...
sa5

Postprzez acia1987 2005-12-06, 1:56 pm

Fan napisał(a):
Anonymous napisał(a):to idz kup mu lyzwy jak jestes profesjonalista taki :| moze akurat sie zepsuly przed meczem ...

A moze mu k***a zasponsoruje caly stroj, lyzwy i ze 3 kije jak mu sie polamija podczas meczu.

No bez przesady z tymi kijami ale zapasowych łyżew żeby nie miał.. mi się zdaję , że to wcale nie było prawdziwy powód jego nieobecności..
acia1987

Postprzez Fan 2005-12-06, 7:10 pm

acia1987 napisał(a):
Fan napisał(a):

A moze mu k***a zasponsoruje caly stroj, lyzwy i ze 3 kije jak mu sie polamija podczas meczu.

No bez przesady z tymi kijami ale zapasowych łyżew żeby nie miał.. mi się zdaję , że to wcale nie było prawdziwy powód jego nieobecności..

:shock: :shock: :shock: :shock:
Fan
Working Class

Postprzez BrzydaL 2005-12-06, 10:25 pm

acia1987 napisał(a):
Fan napisał(a):

wiesz jakie sa ceny łyzew?? porzadnych dla profesjonalnych graczy? 1500zł to srednia cena. Ty wymagasz od kazdego zawodnika po 2 pary hehe.
BrzydaL

Postprzez emdżej 2005-12-06, 10:59 pm

Zawsze ma w tym samym budynku wypożyczalnię :lol:
emdżej

Postprzez Fan 2005-12-06, 11:48 pm

Albo kolega z druzyny co ma ten sam rozmiar zawsze moze mu pozyczyc. Ale nie ma kreatywnosci.
Fan
Working Class

Postprzez RaRy 2005-12-07, 8:55 am

emdżej napisał(a):Zawsze ma w tym samym budynku wypożyczalnię :lol:

Nie badz śmieszny :D , gdybym ja osobiscie grał w hokeja i mnie by spotkało to co Łukasza i miał bym wyjść na lód i grac w łyżwach z wypożyczalni to wolał bym mecz obejrzeć z boksu albo trybun , niz leczyc pózniej kontuzje pół roku.
Łyżwy to nie korki ze byle grajek moze wyjsc w aspentach z targu za 40zł i rozegrac cały mecz.
RaRy
Adventure Group

Postprzez sa5 2005-12-08, 6:13 pm

BrzydaL napisał(a):
acia1987 napisał(a):
Fan napisał(a):

wiesz jakie sa ceny łyzew?? porzadnych dla profesjonalnych graczy? 1500zł to srednia cena. Ty wymagasz od kazdego zawodnika po 2 pary hehe.

Po pierwsze wiem ze w lyzwach za 1000 zl tez beda mogli grac zawodnicy Zaglebia, po drugie jesli sie kupuje lyzwy dla zawodnikow w sklepie przy lodowisku a nie tam gdzie jest taniej, to tez jest chore, a po trzecie dla profesjonalnych graczy, a wydaje mi sie ze nie wszyscy zawodnicy zaglebia sa profesjonalistami, wiec cena lyzew dla nich spada......
sa5

Postprzez pogon 2005-12-10, 3:29 pm

jak odtworzyc te filmiki z hoka z cracovi??
pogon

Poprzednia strona

Powrót do Hokej