Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
turku napisał(a):Mnie interesuje jakość naszego stadionu. Dziś nagłośnienie kulało, a murawa wyglądała fatalnie. Piłkarze się ślizgali i wyślizgiwali błocko. Niezbyt dobra wizytówka Sosnowca, nie mówię tu nawet o Lidze Europy ale i o I lidze.
robus1906 napisał(a):turku napisał(a):Mnie interesuje jakość naszego stadionu. Dziś nagłośnienie kulało, a murawa wyglądała fatalnie. Piłkarze się ślizgali i wyślizgiwali błocko. Niezbyt dobra wizytówka Sosnowca, nie mówię tu nawet o Lidze Europy ale i o I lidze.
Mogli dobrać lepsze buty ,piłkarze Lechi się nie ślizgali
Ale trzeba coś napisać i ponarzekać
robus1906 napisał(a):turku napisał(a):Mnie interesuje jakość naszego stadionu. Dziś nagłośnienie kulało, a murawa wyglądała fatalnie. Piłkarze się ślizgali i wyślizgiwali błocko. Niezbyt dobra wizytówka Sosnowca, nie mówię tu nawet o Lidze Europy ale i o I lidze.
Mogli dobrać lepsze buty ,piłkarze Lechi się nie ślizgali
Ale trzeba coś napisać i ponarzekać
najs napisał(a):Ktoś kto siedział w sektorze D na naszym nowym stadionie może się wypowiedzieć czy widoczność ujdzie? Chodzi o niskie rzędy 1-2.
Adam1906 napisał(a):najs napisał(a):Ktoś kto siedział w sektorze D na naszym nowym stadionie może się wypowiedzieć czy widoczność ujdzie? Chodzi o niskie rzędy 1-2.
Ja siedziałem na D4, na meczu otwarcia z Cyganami. Wiadomo, że każdemu pasuje coś innego, ale mnie się dobrze tamten mecz oglądało. Oczywiście powtórzę, każdy może mieć na temat miejsca za bramkami inne zdanie
novack napisał(a):https://sosnowiec.wyborcza.pl/sosnowiec/7,93867,30252775,amoniakalny-problem-w-sosnowcu-wykonawca-instalacji-na-stadionie.html
Niezłe jaja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników