Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przyszlosc Zaglebia sprawa skomplikowana jesli się nie wie co sie ma za miedzą
Otóz Adraian Siemieniec ktory kilka chwil temu wywalczyl MAJSTRA dla Bialegostoku
to jest Chłopak z Czeladzi - Czy ktoś w Zagłebiu wiedział że za miedza jest taki
młody czlowiek - trener który moze byc pomocny w Zagłebiu Na pewno nie
Pozdrawiam
Tadeusz
novack napisał(a):Też miałem nadzieję, że najlepszy w Polsce trener bramkarzy będzie robił to na czym się zna, ale on dres zamienił na krawat i dosiadł się do grilla. Szkoda! Raz już miał problemy za współpracę z ferajną, nie wiem jak to się zakończyło....
https://pilkarskamafia.blogspot.com/201 ... s-odz.html
To jest naprawdę fajny facet, nie rozumiem po co to zrobił. Grzesiek jak to czytasz, to wycofaj się z tego bagna, do czasu nowego właściciela i jako najlepszy w Polsce trener bramkarzy wracaj do Zagłębia przy nowym właścicielu.
petromar napisał(a):Ja tylko powiem jedno , tak obojętnych kibiców ,lub wręcz popierających to dziadostwo które się wyprawia nie było chyba nigdy w tym klubie , kompletne ZERO reakcji na niszczenie ukochanego klubu ,cisza w eterze , cisza w temacie transparentów związanych z powrotem szkodników do klubu , w innych tematach potrafią być aktywni i to bardzo ......... Czyli jednak obojętne im co się tutaj wyprawia, chyba że mają w.tym.swoj cel ,tzw.cel konieczny narzucony .....
kanciak napisał(a):Pierwszy z postulatów z powieszonych transparentów wchodzi w fazę realizacji. Łukasz Girek opublikował że powoli żegna się z ZS. Z wpisu wynika że będzie do września.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników