Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
tomas1906 napisał(a):jesli nie chcesz sie obudzic z rekom w nocniku i szukac pilkarzy na ostatnia chwile oraz zaczynac takie tematy na tydzien przed rozpoczeciem sezonu to napewno nie wejdziemy do ekstraklasy chyba ze z zawodnikami z 5 ligi bo innych juz nie bedzie !!!!
tomas1906 napisał(a):jesli nie chcesz sie obudzic z rekom w nocniku i szukac pilkarzy na ostatnia chwile oraz zaczynac takie tematy na tydzien przed rozpoczeciem sezonu to napewno nie wejdziemy do ekstraklasy chyba ze z zawodnikami z 5 ligi bo innych juz nie bedzie !!!!
Rynek napisał(a):Myslisz ze dzialacze teraz juz nie dzialaja?? Ja mysle ze juz maja sporo pilkarzy na oku a zniektorymi moze sa juz po romowach. Tylko nie informuja bo konkurencja czuwa!!!
zs napisał(a):Temat do zamknięcia.Lecz już teraz sie nasywa nazwisko zawodnika na odstrzał Wojcjech Małocha
sztaszek napisał(a):To zwroccie jutro uwage na to ile malocha straca dobrych pilek do innych, ja do niego nic nie mam nie gra bajecznie, ale wie ze nie pociagnie gry tylko straci pilke wiec oddaje ja dosyc dobrze a faktem tez sa jego bramki i asysty bez ktorych byloby lipnie teraz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników