przez Adamek182 2024-09-29, 4:57 pm
Też już na spokojnie. Chłodna ocena grajków. GK, ok. Były sytuacje w których wydawalo mi się że piąstkowanie było zbędne, ale było mniejszym ryzykiem więc ok. Obrona. Niewulis i Kurto ok. Janiszewski od poczatku jaki=oś bardziej nerwowo grał. Niepewnie. Ale poza tym zagrał też przyzwoicie. Pomoc. Pawlusiński solidnie. Boruń solidnie, niestety z nim jest jeden problem. Jest naszym jedynym wahadłem. Chłopaki z druzyn przeciwnych szybko go zniechęcają do gry o chłop szybko się irytuje. Mimo to, to chyba najgroźniejszy Nasz zawodnik. Valencja? Nie wiem co od niego chcecie po tym meczu. Solidnie i walecznie. Rozgrywał pilke i bral ciężar na siebie. Mular? No niestety słabiutko. Cieszyłem się jak wracał do Nas. Niestety forma słaba. Problemy z przyjęciem pilki. Dziwne decyzje jak chocby ta ze strzałem z 25 metrów. Partnerzy wychodzili poprawnie do ataku, można to bylo dobrze rozwiązac. Poprzeczka? Tylko dzięki rykoszetowi. Zalewski. I tu mam zgrzyt. Cały mecz to....nędza. Wyszła mu jedna akcja - wyrzut z autu. Niby śmiesznie brzmi..ale szacun chłopcze za to bo czas reakcji i końcowy efekt zasługuje na pochwaly. Atak. Agbor miał wejście w druzynie mocne. Teraz przygasł ale dalej jest mocny. Kilka razy się zagapił ale daje sporo od siebie. Dalej jest szybki i była przynajmniej jedna sytuacja w której wypadało tylko podać za linie obrony a nie dogonili by go. Bila, to profesor. Jak jego ocenić? Przy wyżej opisanej akcji zachował się dobrze i z tego asysta. Wcześniej kontra którą zepsół (trzeba zaznaczyć jednak że pomimo tego że było 3/1 to partnerzy w kontrze ustawili sie źle więc ewentualne podanie nie należało do najlatwiejszych). Zmiennicy. Suchocky solidnie. Marciniec można powiedzieć że ok. Nie jest to jednak jakość jakiej bym oczekiwał od niego. Uchnast, kilka minut jego gry utwierdza mnie w przekonaniu że ofensywną gre ZS możemy obserwować tylko wtedy, kiedy jest on na boisku. Waleczny, ambitny, odwazny. Duży plus dla młodego. Snopczyński. Brawa za bramke. Solidnie.